Hotel LEGOLAND®
Verdens bedste miniferie – midt i LEGOLAND®

Velkommen til
Hotel LEGOLAND®

Lige fra det øjeblik, I ankommer til den dragebevogtede indgang, kan I se frem til sjove LEGO® oplevelser, spændende temaværelser, legepladser og masser af underholdning for børn! Slip fantasien løs på vores hotel, og tag hjem med uforglemmelige og sjove ferieminder.

Fra vores 4-stjernede hotel er der direkte adgang til LEGOLAND®, så I får både en uforglemmelig dag og en uforglemmelig nat! På hotellet venter masser af muligheder for LEGO® leg.

Temaværelser 

Adventure & Treasure 

På Hotel LEGOLAND® er Adventure Trail en værelsesfløj, hvor børn og barnlige sjæle kan være opdagelsesrejsende og overnatte i et af de spændende Adventure eller eventyrlige Treasure familieværelser.


Læs mere

Ridder & Prinsesse 

Flyt ind i en rigtig LEGO® verden på Hotel LEGOLAND®. Vi har 3 super seje Ridderværelser og 3 meget yndige Prinsesseværelser. Til hvert værelse er der bygget modeller af 11.960 LEGO® klodser

 

Læs mere

Pirat 

6 flotte tematiserede piratværelser, kreativt dekoreret med LEGO® modeller, skatkister og piratatmosfære, hvor modige sørøvere og pirater kan sove på rigtig piratmanér. Piratværelserne er indrettet, som henholdsvis piratskib og skatteø – så frem med kompasset!
Læs mere

Kingdom 

I får en royal velkomst på Kingdom værelserne, som er en kongefamilie og dens hof værdige.

 

 
Læs mere

Kids House 

Vælger du at bo i et Kids House værelse, vælger du at bo allertættest på LEGOLAND® – med udsigt over, og egen indgang til alle herlighederne, i parken.
Læs mere

Junior Suites 

Vores junior suites er alle indrettet med egen stue, separat soveværelse og stort rummeligt badeværelse med badekar.

 
Læs mere

Crazy Søndagstilbud 

Bemærk at dette tilbud gælder overnatning for 2 voksne og 2 børn pr. nat i standard familieværelse på Hotel LEGOLAND® inkl. stor morgenmadsbuffet samt entré til LEGOLAND® på to på hinanden følgende dage.

Læs mere

Spis i børnehøjde 

Vores små gæster er mere end velkomne – og det gælder også i restauranten! I vores lækre børnebuffet finder børnene alle deres livretter, mens forældrene kan gå på en fantastisk kulinarisk opdagelsesrejse ved den store buffet, som byder på kulinariske oplevelser med fokus på det nordiske køkken. Vi tror på kvalitet, og er sikre på, at du både vil kunne mærke og smage det! 
Læs mere

Familieaktiviteter 

På Hotel LEGOLAND® er det sjovt at være lille og rigtig rart at være stor. Sjove LEGO® modeller og skilte viser dig vej. Leg og latter er tilladt over alt, ikke mindst i vores mange legerum. Her kan du se tegnefilm, spille Play Station og lege med tusindvis af LEGO® klodser.
Læs mere

Billedgalleri 

Møder, konferencer og find vej  

Møde & konference 

Vi ved, at dynamiske og innovative møder kræver fleksible rum og faciliteter, der understøtter læring, kreativitet og arbejdet med viden. Vi sætter en ære i at holde den konference, som jeres vildeste fantasi kan komme på. Det ligger nok bare i generne. 
Læs mere

Sådan finder du vej 

Vi hjælper dig godt på vej. Uanset om du er i bil, bus, tog eller fly, så er det nemt komme til Hotel LEGOLAND®. Er du med fly ligger Billund Lufthavn, som har direkte forbindelse til det mest af verden, kun 3 km fra Hotel LEGOLAND®. Bor du på Hotel LEGOLAND®, er der fri parkering.
Læs mere

Er du mere til Camping? 

Lige ved siden af LEGOLAND® finder du den nye LEGOLAND® Holiday Village, en stemningsfuld ferieby for hele familien med værelser, hytter, campingplads og masser af udeliv og plads til leg og sjov.


 

Læs mere

 Hotel LEGOLAND® | Aastvej 10 | 7190 Billund | +45 7951 1350 | hotel@LEGOLAND.dk