I vores hyggelige Wild West hytter kan hele familien bo som cowboys 

Få meget mere LEGOLAND®

Lige ved siden af LEGOLAND® Billund Resort finder I LEGOLAND® Holiday Village, en stemningsfyldt ferieby med masser af udeliv og plads til leg. I kan her vælge mellem overnatning i Wild West hytter, Pirat værelser, Indianertelte eller camping.

Virtual Tour  

Tag et kig rundt i LEGOLAND® Holiday Village.

Klik her for at se 360 graders billeder

Wild West Hytter 

Wild West hytterne er for ægte cowboys - nyd følelsen af at være ægte nybyggere i bedste blokhusstil. I køkkenet kan I lave jeres måltider selv, fx en stor stak pandekager, der kan nydes på den overdækkede terrasse. Der er sovepladser til 5 personer, og der forefindes Køleskab, el-kogeplader, tv, service og bestik til 6 personer samt gryder og pander i hytterne. Dyner og hovedpuder forefindes, men sengetøj skal medbringes eller lejes på pladsen. Hytterne har eget bad og toilet.

 
Book her

Kig inden for på LEGOLAND® Holiday Village

Ta' et kig rundt på LEGOLAND® Holiday Village og kig inden for i vores Wild West Hytter.

Se video

Vores Wild West hytter er funktionelt indrettet med plads til hele familien.

 

Wild West hytter 

Standardhytter 

I LEGOLAND® Holiday Village kan du vælge mellem standardhytter i forskellige størrelser fra 13-20 m2. Der er sovepladser til 4-5 personer afhængig af hyttestørrelsen.

Der forefindes Køleskab, el-kogeplader, tv, service og bestik til 5 personer samt gryder og pander i hytterne. Dyner og hovedpuder forefindes, men sengetøj skal medbringes eller lejes på pladsen. Hytterne er uden eget bad og toilet. Dette forefindes i vores tre servicebygninger.

Book her

Standard hytte 1 - 13 m2

Standard hytte 2 - 15 m2

Standard hytte 3 - 20 m2

Standardhytter 

Campingpas 

Køb et campingpas allerede nu, så er I klar til at begynde jeres ferie, når I ankommer. I skal kun have et campingpas, hvis I ønsker at overnatte i en af vores hytter eller tematelt samt, hvis I medbringer egen campingvogn, autocamper eller telt.

 

Restaurant 

LEGOLAND® Holiday Village byder på en pirat restaurant, hvor I kan nyde en stor og lækker morgenbuffet eller aftensmaden. Der er også mulighed for at stille sulten på Hotel LEGOLAND® eller i LEGOLAND® Parken, hvor der findes mange forskellige spisesteder.

 

Læs mere

Faciliteter & aktiviteter 

LEGOLAND® Holiday Village byder masser af udeliv og plads til leg og sjov. I finder blandt andet en LEGO® shop, legepladser, klappedyr, bålpladser og naturligvis mulighed for dagligvareindkøb.Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

 

Se stort kort

Få en sjovere ferie for pengene 

Få adgang til særlige ture, spar penge, nyd ferien. Find en god dag her. Eller gå ind på behappypass.dk og se flere. Download dit kort direkte til din telefon som et billede. Scan koden. Så har du altid kortet ved hånden.

 
Se alle de fede tilbud

Flere overnatningsmuligheder i LEGOLAND®

Pirates' Inn 

Overnat i vores hyggelige LEGO® tematiserede Pirat værelser og bo som vaskeægte pirater

Læs mere

Camping 

Slip ungerne løs, og lad dem tumle sig med alverdens legekammerater på LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Hotel LEGOLAND®

Bo midt i LEGOLAND® - i spændende LEGO® tematiserede værelser.

 

Læs mere

Overnatningsmuligheder i nærheden af LEGOLAND®

For dig der vil bo i nærheden af LEGOLAND®, men hvor afstanden ikke er altafgørende. Her finder du et bredt udvalg af overnatningmuligheder blandt vores samarbejdspartnere - uanset om familien trives bedst med det frie campingliv eller foretrækker 4-stjernet hotelkomfort.

Hotel Svanen 

Billunds nyeste design- og boutiquehotel. En uforglemmelig hoteloplevelse. 
Type: Hotel
Afstand: 700m til LEGOLAND
Book nu

Lalandia Billund 

En verden fuld af leg til vands og til lands for hele familien. Feriecenter og Aquadome™ 
Type: Feriecenter
Afstand: 500 m til LEGOLAND
Book nu

Propellen 

Hygge, atmosfære, og et væld af muligheder. Personlig og individuel betjening!  
Type: Hotel
Afstand: 500m til LEGOLAND
Book nu

Zleep Hotel Billund 

Et moderne lavprishotel ved Billund Lufthavn blot 5 min fra LEGOLAND® og Lalandia.
Type: Hotel
Afstand: 1,8 km til LEGOLAND
Book nu

Find vej, konference og pladskort 

Find vej 

Vi hjælper dig godt på vej. Uanset om du er i bil, bus, tog eller fly, så er det nemt komme til LEGOLAND® Holiday Village. Er du med fly ligger Billund Lufthavn, som har direkte forbindelse til det mest af verden, kun 3,5 km fra LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Møde og konference 

LEGOLAND® Holiday Village er et professionelt kursus- og konferencecenter. Faciliteter, værelser og køkken er i top, prisniveauet attraktivt. Ønsker og behov er individuelle, og et arrangement kan tilpasses det aktuelle ambitionsniveau.

Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

Se stort kort

LEGOLAND® Holiday Village | Ellehammers Allé 2  | 7190 Billund | +45 7533 2777 | info@LEGOLAND-village.dk