Glæd dig - her venter masser af familieaktiviteter i form af tusindvis af LEGO® klodser, Play Stations, LEGO® byggekonkurrencer, fitness, svømmebad mv

Masser af aktiviteter 

På Hotel LEGOLAND® er det sjovt at være lille og rigtig rart at være stor. Sjove LEGO® modeller og skilte viser dig vej. Leg og latter er tilladt over alt, ikke mindst i vores mange legerum. Her kan du se tegnefilm, spille Play Station, Nintendo Wii og lege med tusindvis af LEGO® klodser. Du kan også deltage i en bogstavjagt, en tællekonkurrence eller en byggekonkurrence. Hvis du trænger til frisk luft, kan du benytte vores udendørs legeplads.

Svømmebad i baghaven 

Ta' en afslappende dukkert i Billund Svømmebad, eller forkæl dig selv i deres Wellness afdeling. Det bedste af det hele er at entréen til svømmebadet er inkluderet ved overnatning på Hotel LEGOLAND®. Her er familievaske bare lidt sjovere.

Voksentid 

Efter en lang dag i LEGOLAND® er der tid til afslapning og hygge. Nyd en kop kaffe i pejsestuen eller en drink i Concorde Baren, mens børnene leger i legerummet. Bliv "fit for fight" i vores motionsrum eller gå en spændende tur på skulpturstien nær hotellet.

Der er masser af aktiviteter for børnene på Hotel LEGOLAND®

Møder, konferencer og find vej 

Møde & konference 

Vi ved, at dynamiske og innovative møder kræver fleksible rum og faciliteter, der understøtter læring, kreativitet og arbejdet med viden. Vi sætter en ære i at holde den konference, som jeres vildeste fantasi kan komme på. Det ligger nok bare i generne.

 
Læs mere

Sådan finder du vej 

Vi hjælper dig godt på vej. Uanset om du er i bil, bus, tog eller fly, så er det nemt komme til Hotel LEGOLAND®. Er du med fly ligger Billund Lufthavn, som har direkte forbindelse til det mest af verden, kun 3 km fra Hotel LEGOLAND®. Bor du på Hotel LEGOLAND®, er der fri parkering.
Læs mere

Er du mere til Camping? 

Lige ved siden af LEGOLAND® finder du den nye LEGOLAND® Holiday Village, en stemningsfuld ferieby for hele familien med værelser, hytter, campingplads og masser af udeliv og plads til leg og sjov.


 

Læs mere