På Hotel LEGOLAND® er vores små gæster mere end velkomne – og det gælder også i restauranten!

Panorama Restaurant 

I spiser godt på Hotel LEGOLAND®. I vores hyggelige Panorama restaurant kan I glæde jer til årstidens lækkerier. Ikke alene præsenteret på vort á la carte kort, men også ved fantasifulde buffet'er med temaer som f.eks. "Alt godt fra Middelhavet".

Læs mere

Adventure Restaurant 

Adventure restauranten på Hotel LEGOLAND® er en a la carte restaurant med fokus på det klassiske køkken forberedt med gode nordiske råvarer. Børnene vælger deres favoritret fra børnemenukortet - på ægte voksen manér.
Læs mere

SPIS I LEGOLAND® Parken

I LEGOLAND® er der masser af muligheder for at stille familiens sult. Både den store, den lille og den sunde. Overalt i parken finder du spændende spisesteder med noget for enhver smag og pengepung – lige fra saftige steaks i LEGOREDO® Town og kongelig buffet i KNIGHTS’ KINGDOM™ til ”piratfisk” i Piratland.
Læs mere

Sådan finder du vej 

Vi hjælper dig godt på vej. Uanset om du er i bil, bus, tog eller fly, så er det nemt komme til Hotel LEGOLAND®. Er du med fly ligger Billund Lufthavn, som har direkte forbindelse til det mest af verden, kun 3 km fra Hotel LEGOLAND®. Bor du på Hotel LEGOLAND®, er der fri parkering.
Læs mere

Bestil Bord 

Bestil bord på Hotel LEGOLAND® inden dit besøg på enten Adventure Restaurant eller Panorama Restaurant. Så kan du roligt nyde dagen i parken - vi står klar med bordet når sulten melder sig.


Bestil bord her

Kontrolrapport 

Se kontrolrapport for Hotel LEGOLAND®.

På LEGOLAND®.dk kan du finde link til kontrolrapporter på alle spisesteder i LEGOLAND®.Læs mere