Møder, kurser og konferencer i en anderledes og inspirerende atmosfære 

LEGOLAND® Holiday Village er et professionelt kursus- og konferencecenter. Faciliteter, værelser og køkken er i top, prisniveauet attraktivt og der er en dejlig atmosfære. Vi tror på en afslappet, hjemlig atmosfære som et ideelt udgangspunkt for det faglige og rekreative udbytte. Ønsker og behov er individuelle, og et arrangement kan tilpasses det aktuelle ambitionsniveau.

Læs mere

På LEGOLAND® Holiday Village har arrangør og deltagere optimale rammer for at fokusere på det faglige indhold. Der er god plads til indendørs fritid i hyggelige omgivelser og lige uden for døren er der store, fredede naturarealer til frisk luft og motion. På LEGOLAND® Holiday Village får I meget for pengene, og vi er indstillet på at leve op til store forventninger og gøre arrangementet til en oplevelse for arrangør og deltagere.

 

Faciliteter 

LEGOLAND® Holiday Village har fire kursus- og mødelokaler for 10-150 deltagere, nyrenoverede værelser og hytter. Mødefaciliteterne er moderne og veludstyrede, og de kan fleksibelt indrettes efter jeres individuelle behov.

Læs mere

Værelser og hytter 

LEGOLAND® Holiday Village har både moderne og nyrenoverede værelser og hytter, hvor der er plads 2-8 personer. Flere af vores værelser og hytter er udsmykket med LEGO® klodser og er designet efter pirater og cowboys.

Læs mere

Restaurant 

LEGOLAND® Holiday Village byder på en pirat restaurant, hvor I kan nyde en stor og lækker morgenbuffet eller aftensmaden. Vi sørger selvfølgelig også gerne for frokost under jeres ophold, dog skal dette bestille på forhånd.

Læs mere

Kontakt os for mere information omkring og booking af møder og konferencer hos LEGOLAND® Holiday Village, vi glæder os til at høre fra dig.  

Booking og Konferencerådgivning
Aastvej 10
DK-7190 Billund
Tel. +45 7533 1244
Fax +45 7535 3810
E-mail: conference@LEGOLAND.dk