Slip ungerne løs, og lad dem tumle sig med alverdens legekammerater på vores wild west-, indianer- og sørøverlegepladser 

Faciliteter 

LEGOLAND® Holiday Village er en stemningsfuld ferieby for hele familien med et 3-stjernet hotel, hytter, campingplads og masser af udeliv og plads til leg og sjov. Vi byder på en LEGO® shop, legepladser, klappedyr, bålpladser og naturligvis mulighed for dagligvareindkøb. Vi tilbyder også en pirat-restaurant, hvor I kan nyde en stor, lækker morgenbuffet eller aftensmaden. I vores specielt anlagte teltområde finder du alt, hvad du har brug for af bl.a. bade- og køkkenfaciliteter.

Se pladskort

Aktiviteter 

LEGOLAND® Holiday Village tilbyder masser af udeliv og plads til leg og sjov. Snup et spil minigolf eller besøg vores aktivitetslegepladser, hoppepude, fællesområder, tv- og opholdsstuer. Og så er der kun 450 m til LEGOLAND® Billund, hvor der er aktiviteter og events for hele familien.

Find vej 

Vi hjælper dig godt på vej. Uanset om du er i bil, bus, tog eller fly, så er det nemt komme til LEGOLAND® Holiday Village. Er du med fly ligger Billund Lufthavn, som har direkte forbindelse til det mest af verden, kun 3,5 km fra LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Møde og konference 

LEGOLAND® Holiday Village er et professionelt kursus- og konferencecenter. Faciliteter, værelser og køkken er i top, prisniveauet attraktivt. Ønsker og behov er individuelle, og et arrangement kan tilpasses det aktuelle ambitionsniveau.

Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

Se stort kort

LEGOLAND® Holiday Village | Ellehammers Allé 2  | 7190 Billund | +45 7533 2777 | info@LEGOLAND-village.dk