Aftenbuffet & take away 

All you can eat

Hver aften kan du og din familie nyde en lækker og stor buffet fra LEGOLAND® Holiday Villages helt egen restaurant. Buffeten byder på suppe, tre slags kød, forskellige kartofler, salatbar med tilhørende brød, LEGO® pommes frites, forskellige børne favoritretter og lækker ta' selv is buffet til dessert. Børn spiser for 99 kr. og voksne for 198 kr.

 

Aftenbuffet  &  Take away

Lækker morgenbuffet 

All you can eat

Hver morgen kan du og din familie nyde en stor morgenbuffet, der tilbyder frisk bagt brød, æg, bacon, pandekager, ost, syltetøj, nutella, yoghurt, mysli, havregryn, cornflakes, frisk frugt og grøntsager, mælk, juice, te, kaffe og kakaomælk. Børn spiser for 40 kr. og voksne for 80 kr.

 

Morgenbuffet

 

Find vej 

Vi hjælper dig godt på vej. Uanset om du er i bil, bus, tog eller fly, så er det nemt komme til LEGOLAND® Holiday Village. Er du med fly ligger Billund Lufthavn, som har direkte forbindelse til det mest af verden, kun 3,5 km fra LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Møde og konference 

LEGOLAND® Holiday Village er et professionelt kursus- og konferencecenter. Faciliteter, værelser og køkken er i top, prisniveauet attraktivt. Ønsker og behov er individuelle, og et arrangement kan tilpasses det aktuelle ambitionsniveau.

Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

Se stort kort

LEGOLAND® Holiday Village | Ellehammers Allé 2  | 7190 Billund | +45 7533 2777 | info@LEGOLAND-village.dk