Giv familien en fantastisk oplevelse – en miniferie på LEGOLAND® Holiday Village!

Værelser og hytter 

Værelser og hytter i LEGOLAND® Holiday Village. Bo som cowboys i vores skønne wild west-hytter eller som pirater i vores familieværelser.

Piratværelser 

I vores hyggelige LEGO® tematiserede familieværelser kan store som små bo som vaskeægte pirater og nyde stemningen fra de syv verdenshave.
Type: Værelser
Afstand: 450 m til LEGOLAND
Læs mere

Wild West Hytter 

I vores hyggelige wild west hytter kan hele familien bo som cowboys og nyde følelsen af at være ægte nybyggere i bedste blokhusstil.  
Type: Hytte
Afstand: 450 m til LEGOLAND
Læs mere

Standardhytter 

I LEGOLAND® Holiday Village kan du vælge mellem hytter i forskellige størrelser med plads til 4 - 5 personer.

 

Hytterne er el-opvarmede og velisolerede. Der er køleskab, elektriske kogeplader og TV. Alle hytter har indlagt vand til køkkenvask med afløb.

Læs mere

Campingpas 

Køb et campingpas allerede nu, så er i klar til at begynde jeres ferie, når i ankommer. I skal kun have et campingpas, hvis i ønsker at overnatte i en af vores hytter eller tematelt samt, hvis i medbringer egen campingvogn, autocamper eller telt.

 

Find vej 

Vi hjælper dig godt på vej. Uanset om du er i bil, bus, tog eller fly, så er det nemt komme til LEGOLAND® Holiday Village. Er du med fly ligger Billund Lufthavn, som har direkte forbindelse til det mest af verden, kun 3,5 km fra LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Møde og konference 

LEGOLAND® Holiday Village er et professionelt kursus- og konferencecenter. Faciliteter, værelser og køkken er i top, prisniveauet attraktivt. Ønsker og behov er individuelle, og et arrangement kan tilpasses det aktuelle ambitionsniveau.

Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

Se stort kort

LEGOLAND® Holiday Village | Ellehammers Allé 2  | 7190 Billund | +45 7533 2777 | info@LEGOLAND-village.dk