I vores hyggelige Wild West Hytter kan hele familien bo som cowboys 

Lige ved siden af LEGOLAND® finder du den nye LEGOLAND® Holiday Village, en stemningsfuld ferieby for hele familien med hotel, hytter, campingplads og masser af udeliv og plads til leg og sjov. 

Børn 0 kr. 

I august og september betaler børn 0 kr., og tilbuddet er selvfølgelig inklusive 2 dage i LEGOLAND®.

Gælder kun for ankomst inden for perioden 8. august til og med 30. september 2014.


Book nu

Crazy Søndagstilbud 

Bemærk at dette tilbud gælder overnatning for 2 voksne og 2 børn pr. nat i standard familieværelse på Hotel LEGOLAND® eller LEGOLAND® Holiday Village inkl. stor morgenmadsbuffet samt entré til LEGOLAND® to sammenhængende dage i forbindelse med overnatningen.

Tilbuddet gælder ved ankomst søndag i perioden 4/4-22/6 samt 1/9-2/11 – dog ikke i forbindelse med påske og pinse. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter. Begrænset antal værelser. LEGOLAND® parken er lukket mandag til fredag i uge 15 samt onsdage og torsdage i uge 36-41 i 2014. Der er ikke morgenmad inkluderet i prisen, hvis der bookes hytter og camping på LEGOLAND® Holiday Village.

Book her

Wild West Hytter 

Wild west hytterne er for ægte cowboys - nyd følelsen af at være ægte nybyggere i bedste blokhusstil. I køkkenet kan I lave jeres måltider selv, fx en stor stak pandekager, der kan nydes på den overdækkede terrasse, eller nyd en lækker buffet i familierestauranten. Hytterne ligger i en lille by, der oser af western-stemning, og ungerne vil elske at lege cowboys og indianere på vores wild west legepladser, der vrimler med vilde LEGO® dyr; bjørne, ulve og ørne.

Vi siger Howdy og velkommen til.

Book her

Vores wild west hytter er funktionelt indrettet med plads til hele familien.

 

Wild West Hytter 

Standardhytter 

I LEGOLAND® Holiday Village kan du vælge mellem standardhytter i forskellige størrelser fra 13-20 m2. Der er sovepladser til 4-5 personer afhængig af hyttestørrelsen.

Der forefindes Køleskab, el-kogeplader, tv, service og bestik til 5 personer samt gryder og pander i hytterne. Dyner og hovedpuder forefindes, men sengetøj skal medbringes eller lejes på pladsen. Hytterne er uden eget bad og toilet. Dette forefindes i vores tre servicebygninger.

Book her

Standard hytte 1 - 13 m2

Standard hytte 2 - 15 m2

Standard hytte 3 - 20 m2

Standardhytter 

Campingpas 

Køb et campingpas allerede nu, så er I klar til at begynde jeres ferie, når I ankommer. I skal kun have et campingpas, hvis I ønsker at overnatte i en af vores hytter eller tematelt samt, hvis I medbringer egen campingvogn, autocamper eller telt.

 

Restaurant 

LEGOLAND® Holiday Village byder på en pirat restaurant, hvor I kan nyde en stor og lækker morgenbuffet eller aftensmaden. Der er også mulighed for at stille sulten på Hotel LEGOLAND® eller i LEGOLAND® Parken, hvor der findes mange forskellige spisesteder.

 

Læs mere

Faciliteter & aktiviteter 

LEGOLAND® Holiday Village byder masser af udeliv og plads til leg og sjov. I finder blandt andet en LEGO® shop, legepladser, klappedyr, bålpladser og naturligvis mulighed for dagligvareindkøb.Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

 

Se stort kort

Flere overnatningsmuligheder i LEGOLAND®

Pirates' Inn Hotel 

Overnat i vores hyggelige LEGO® tematiserede familieværelser og bo som vaskeægte pirater

Læs mere

Camping 

Slip ungerne løs, og lad dem tumle sig med alverdens legekammerater på LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Hotel LEGOLAND®

Bo midt i LEGOLAND® - i spændende LEGO® tematiserede værelser.

 

Læs mere

Overnatningsmuligheder i nærheden af LEGOLAND®

Hotel Svanen 

Billunds nyeste design- og boutiquehotel. En uforglemmelig hoteloplevelse. 
Type: Hotel
Afstand: 700m til LEGOLAND
Book nu

Lalandia Billund 

En verden fuld af leg til vands og til lands for hele familien. Feriecenter og Aquadome™ 
Type: Feriecenter
Afstand: 500 m til LEGOLAND
Book nu

Propellen 

Hygge, atmosfære, og et væld af muligheder. Personlig og individuel betjening!  
Type: Hotel
Afstand: 500m til LEGOLAND
Book nu

Zleep Hotel Billund 

Et moderne lavprishotel ved Billund Lufthavn blot 5 min fra LEGOLAND® og Lalandia.
Type: Hotel
Afstand: 1,8 km til LEGOLAND
Book nu

Find vej, konference og pladskort 

Find vej 

Vi hjælper dig godt på vej. Uanset om du er i bil, bus, tog eller fly, så er det nemt komme til LEGOLAND® Holiday Village. Er du med fly ligger Billund Lufthavn, som har direkte forbindelse til det mest af verden, kun 3,5 km fra LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Møde og konference 

LEGOLAND® Holiday Village er et professionelt kursus- og konferencecenter. Faciliteter, værelser og køkken er i top, prisniveauet attraktivt. Ønsker og behov er individuelle, og et arrangement kan tilpasses det aktuelle ambitionsniveau.

Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

Se stort kort

LEGOLAND® Holiday Village | Ellehammers Allé 2  | 7190 Billund | +45 7533 2777 | info@LEGOLAND-village.dk