Betingelser ved Online køb 

Du skal være minimum 18 år for at købe billetter online.

 

Online billetter refunderes ikke

 

Billetten

 
LEGOLAND® online billetter er gyldige for entré til LEGOLAND Billund som angivet på billetten på alle åbningsdage mellem 19. marts og 30. oktober 2016. Alle kørende aktiviteter, med undtagelse af SEAT Trafikskolen, er inkluderet i entréprisen. 

LEGOLAND er lukket tirsdag, onsdag og torsdag i uge 14 og 15, tirsdag og onsdag i uge 16, tirsdag, onsdag og torsdag i uge 36 – 39, onsdag og torsdag i uge 40, 41, 43 i 2016.

 

Se Åbningskalender samt Priser & Billetsalg.

 

Bemærk at online billetter kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagnetilbud.

 

LEGOLAND online billetter skal enten være printet på almindeligt hvidt papir inden besøget eller du kan medbringe din smartphone og scanne stregkoden direkte ved indgangen.. Vær opmærksom på, at når en stregkode er scannet korrekt ved indgangen til LEGOLAND, kan den ikke bruges igen. På den printede billet er der to stregkoder, og når den ene stregkode er scannet, kan den anden dermed heller ikke bruges mere. Du har ansvaret for eventuelt misbrug af online billetten, så tag de nødvendige forholdsregler, for at undgå misbrug. Alle priser er inklusive 25% moms. LEGOLAND påtager sig ikke noget ansvar for print fejl eller efterfølgende prisændringer.

 

På ekstra travle dage forbeholder LEGOLAND Billund sig ret til at lukke parken.

Dette vil udelukkende være af sikkerhedsmæssige årsager og dermed i offentlighedens interesse.
Billetter købt på forhånd inkl. sæsonpas garanterer ikke adgang til LEGOLAND Billund på en bestemt dag. Adgang til LEGOLAND Billund sker efter først til mølle princippet, og vi anbefaler at komme tidligt på dagen. Af sikkerhedshensyn forbeholder vi os desuden ret til at bede gæster forlade parken, ligesom vi forbeholder os ret til at lukke attraktioner og shows uden forudgående varsel.

 

Levering

LEGOLAND online billetter vil blive leveret til den oplyste e-mail adresse kort tid efter vi har modtaget din ordre – normalt inden for 10 minutter. Der beregnes ingen gebyrer.

 

Betaling og sikkerhed

Betaling kan foretages med Dankort, Maestro, MasterCard Credit, Visa Credit, Visa Debit, Visa Electron og Visa Delta. 

  MasterCard VISA VISA Electron VISA Debit Maestro  

Kreditkort transaktioner sker på en separat sikret server med fuld kryptering af alle kreditkort oplysninger. LEGOLAND samarbejder med Dibs for at opretholde en sikker betalingsløsning. Denne løsning opfylder alle PBS krav for sikre betalingsløsninger. Dine kreditkort oplysninger vil ikke blive gjort tilgængelige for andre virksomheder eller organisationer.

 

For at kunne genkende dine oplysninger ved dit næste besøg i vores online butik, placeres en ’cookie’ på din computer. Denne ’cookie’ bruges også til at følge din indkøbskurv og til statistiske formål.

 

Kontakt os

Eventuelle spørgsmål eller klager vedrørende denne ordre kan stiles til LEGOLAND Servicecenter:
E-mail: onlineshop@legoland.dk
Tlf.: +45 79501717

 

Personlige oplysninger

Se Privacy Policy and Legal Notice

 

Fortrydelsesret

Kampagnebilletter, rabatterede billetter og billetter købt online refunderes ikke.

 

Du handler med:

LEGOLAND ApS, Nordmarksvej 9, 7190 Billund Danmark, info@legoland.dk,
Tlf.: +45 7533 1333 , Fax: +45 7535 3179, Moms nr.: 36887613