Faste stillinger 

Vi ansætter løbende faste medarbejdere i LEGOLAND parken, på Hotel LEGOLAND og LEGOLAND Holiday Village. Hvis du vil være en del af den faste stab på over 250 medarbejdere, så er du kommet til det rette sted. Så snart der er en stilling ledig, vil du kunne se den nedenfor.

LinkedIn Følg os på LinkedIn

Vi har mange forskellige jobs i parken og på hotellet. Fælles for de stillinger vi slår op er, at det er vigtigt, at vi modtager gode og gennemarbejdede ansøgninger. Vi skal kunne mærke motivationen for at søge job hos os, og hvorfor du netop er den, vi skal ansætte. Derfor forventer vi en motiveret ansøgning, når der reflekteres på vores stillingsopslag.

 

Fælles for alle jobtyper er, at vi søger medarbejdere, der vil være en del af vores LEGOLAND brand. Vi arbejder alle hen mod, at vores gæster i parken og på hotellet får en god oplevelse hver gang, de er her. Uanset om du skal passe fisk i Atlantis, være Supervisor ved Aktiviteterne, Kontorassistent eller leder, har du en positiv tilgang til dine opgaver, er en god kollega og har altid øje for at yde den optimale service for vores gæster.

 

Hvis du søger job i vores andre LEGOLAND parker, kan du læse om dem og søge jobs via LEGOLAND.com

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!