Start i LEGOLAND®


Introduktionen til LEGOLAND er alfa og omega for en succesrig start i dit nye job. Vi har et fast introduktionsforløb, der sikrer, at du får et godt billede af hvilken type virksomhed, du er kommet til. Vores introduktionskurser omhandler vores historie, værdier, mål for forretningen, og ikke mindst er der en god chance for at få afstemt forventningerne til hinanden.

Efter endt introduktionskursus bliver alle uddannet i gæsteservice. Denne del af uddannelsen omhandler emner som forståelse af børn, håndtering af forskellige kulturer, høflighed og et lynkursus i konflikthåndtering.

Derefter tager hver enkelt afdeling sig af det videre introduktionsforløb. Dette foregår i en afdelingsuddannelse, der dækker de essentielle elementer i din dagligdag i LEGOLAND (løn, sygemeldinger, regler og politikker, forventninger, osv.). Efter endt afdelingsuddannelse bliver det mere specifikt i forhold til lige nøjagtig det job, som du nu skal i gang med – det kan f.eks. være hygiejne-uddannelse, certificeringer i aktiviteter, oplæring i brug af kasseapparat, opsalgs- eller produkttræning.

For fastansatte er forløbet mere individuelt, men man deltager typisk også i introduktionsforløbet.

 

Medarbejderudvikling 

I LEGOLAND gør vi meget ud af at udvikle både medarbejdere og ledere. Det gør vi for at sikre, at vi er klædt på til at nå vores økonomiske mål såvel som vores mål for gæste- og medarbejdertilfredshed. For fastansatte afholdes der udviklingssamtaler, hvor medarbejderens kompetencer bliver diskuteret. Under samtalen sættes og følges der op på de individuelle mål for året, og endelig aftales der en personlig udviklingsplan. For sæsonmedarbejdere er der daglig opfølgning, ligesom der afholdes mere formelle medarbejdersamtaler efter behov eller ønske.

Læs mere