Familie Open Air 

Hent pressemeddelelse her

 

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

 

Børn og voksne kan glæde sig til at skråle med på iørefaldende hits fra nogle af Danmarks største musiknavne, når LEGOLAND inviterer til Open Air koncert. Popkongerne Rasmus Seebach og Mads Langer er hovednavnene ved arrangementet, der også byder på kunstnerne Panamah, NOAH og årets MGP-vindere.


Rasmus Seebach – der også var på plakaten i 2012 - og Mads Langer glæder sig begge til at fyre op under den store scene bag Polar Land.


- Jeg optrådte til Open Air i LEGOLAND for to år siden, og der var en helt fantastisk stemning. Så jeg glæder mig vildt meget til at vende tilbage og spille mine sange for et dejligt publikum, lyder det fra Rasmus Seebach.

 

Gensyn med LEGOLAND

Også 30-årige Mads Langer glæder sig til et nostalgisk gensyn med LEGOLAND, som han sidst besøgte, da han var en lille dreng.

 

- Jeg glæder mig meget til at spille i LEGOLAND. Jeg har ikke været der, siden jeg var barn, men det bliver fedt at finde legebarnet frem igen, når vi besøger parken til august. Jeg har brugt afsindig meget tid på at lege med LEGO i min barndom, og når jeg er rundt og spille i verden, er det tit LEGO jeg nævner, når jeg skal fortælle om Danmark.

 

"Børnene er som altid omdrejningspunktet i LEGOLAND, og traditionen tro er området foran scenen dedikeret til familiens yngste medlemmer om eftermiddagen, så de kan komme helt tæt på idolerne fra MGP og synge med på de smittende poptoner fra duoen NOAH og elektropopbandet Panamah. 

 

Et koncertarmbånd giver adgang 

Det koster ikke noget at deltage i koncerten, når først entréen til LEGOLAND er klaret. Men for at sikre sig adgang til koncerten skal man have fingre i et koncertarmbånd.

 

 - Da Rasmus Seebach optrådte på Open Air i 2012, var det så stort et hit, at vi måtte lukke portene for første gang i parkens historie. Det vil vi selvfølgelig ikke risikere igen, og derfor har vi indført et online bookingsystem, så der er styr på antallet af koncertgængere. Alt man skal gøre er at gå ind på LEGOLAND.dk og booke et gratis koncertarmbånd, fortæller eventchef i LEGOLAND, Claus Pedersen.

 

Han påpeger desuden, at man selvfølgelig skal have en billet eller et sæsonpas til parken for at deltage i festlighederne.

 

Fra d. 1. maj kan sæsonpasholdere i LEGOLAND som de første sikre sig adgang til Danmarks hyggeligste familiekoncert, og fra d. 3. juni er bookingen åben for alle. Koncertarmbånd kan anskaffes på LEGOLAND.dk. 

 

Der er et begrænset antal koncertarmbånd til rådighed, så det er med at være hurtig på tasterne, når armbåndene frigives.

 

For yderligere information, kontakt venligst PR- & pressechef, Jonas Søndergård på tlf. 7950 1801, jonson@legoland.dk

 

Program:

kl. 11.30

Koncertpladsen åbner

kl. 12.00 - 13.00

MGP-vinderne

kl. 13.45 - 14.45

NOAH

kl. 15.30 - 16.45

Panamah

kl. 17.30 - 18.45

Mads Langer

kl. 20.00 - 21.15

Rasmus Seebach

kl. 21.30

Godnat!

Med forbehold for ændringer

 

 

Rasmus Seebach da han optrådte til Open Air i LEGOLAND i 2011 Publikum til Open Air i LEGOLAND

Rasmus Seebach til Familie Open Air i LEGOLAND

Publikum til Familie Open Air i LEGOLAND

Mads Langer
Mads Langer gæster også LEGOLAND 16. august

LEGOLAND Billund


Generel parkinfo:
info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Jonas Søndergård
PR- & pressechef
Jonson@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Malene Østerby

PR- & pressekoordinator
Malene.Osterby@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

15-04-2014

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®
 

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®

I 1968 kørte de første trafikskolebiler ud af garagen i LEGOLAND®. Siden har millioner af børn taget deres første kørekort i Trafikskolen. Nu bliver bilerne skiftet ud, og det markerer LEGOLAND til Kør Smukt weekenden den 26.-27. april.

Læs mere her

Læs mere


14-04-2014

LEGO Friends Heartlake city
 

LEGO® Friends indtager LEGOLAND®

Piger over hele verden har taget LEGO® Friends universet til sig, og nu er det første gang muligt at opleve de populære veninder fra den magiske by Heartlake i LEGOLAND®, hvor de har fået deres helt egen verden bygget i LEGO. Inspireret af pigernes interesser og kendte elementer fra LEGO Friends serien, kan hele familien udforske et detaljerigt og interaktivt univers.

Læs mere her

Læs mere


10-04-2014

LEGOLAND Billund Resort
 

3 attraktioner og 4 kommuner stifter ny turismeforening

Samarbejdet LEGOLAND Billund Resort er netop blevet konsolideret, da partnerne tirsdag den 8. april holdt stiftende generalforsamling. Foreningen skal også fremover arbejde for at trække udenlandske turister til området

Læs mere her

Læs mere


04-04-2014

Ghost - The Haunted House i LEGOLAND®
 

5.500 vanskeligt stillede børn åbnede LEGOLAND®

I dag kickstartede LEGOLAND® sæsonen med besøg af børn og unge fra blandt andre Børnehjælpsdagen. Sammen med Socialminister Manu Sareen fik de lov at prøve det spritnye spøgelseshus, Ghost – The Haunted House – som de allerførste.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2014

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk
 

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Svenskerne er glade for LEGOLAND®. Så glade at de for tredje år i træk har udråbt den danske familiepark til deres yndlings temapark i Norden. Dermed må deres egen Astrid Lindgrens Verden endnu engang se sig slået på hjemmebane.

Læs mere her

Læs mere


10-03-2014

LEGOLAND Holiday Village  

LEGOLAND® klar med ny tematiseret ferieby

Når LEGOLAND® slår dørene op til sæsonen 5. april 2014, er det med plads til endnu flere overnattende gæster. Den nye ferieby LEGOLAND Holiday Village tilbyder nemlig overnatning i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem – alt sammen i en LEGO® tematiseret indpakning, der ikke er set før i Norden.

Læs mere her

Læs mere


10-02-2014

Familie Open Air i LEGOLAND  

Rasmus Seebach og Mads Langer til Open Air i LEGOLAND®

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

Læs mere her

Læs mere


05-02-2014

Ny direktør i LEGOLAND  

Ny direktør i LEGOLAND®

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

Læs mere her

Læs mere


04-02-2014

Droptårnet bliver kranet ind i Ghost
 

Tolv meter høje tårne rejst i LEGOLAND®

Byggeriet af det nye spøgelseshus Ghost i 

LEGOLAND® har nået en vigtig milepæl. De tolv meter høje drop-tårne, der skal sende parkens gæster på en mavekildrende svævetur, er nu monteret – et arbejde der krævede stor præcision.

 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2014

Familien Grasso med vinbonden Paola stående i midten mellem sine forældre  

Smag Italiens vin-undere på Hotel LEGOLAND®

Der er lagt op til en gastronomisk rejse, når Hotel LEGOLAND® slår dørene op til sin første Winemaker’s dinner fredag den 14. februar. Vinbonden Paola Grasso fra Piemonte i Italien kommer til Billund og præsenterer fem af sine egne unikke vine, som hotellets køkken matcher med fem delikate retter.

Læs mere her

Læs mere


15-01-2014

Kokkeelev Joakim Schmidt  

LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Læs mere her

Læs mere


30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere