Ny direktør i LEGOLAND®

Hent pressemeddelelse her

 

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

 

Det er en erfaren LEGOLÆNDER, som overtager tøjlerne som chef for en af Danmarks mest kendte attraktioner, LEGOLAND. 39-årige Christian Woller har arbejdet i forskellige funktioner i LEGOLAND siden 2005 og har forud for det beskæftiget sig med turisme i Visit Denmark.


Senest har Christian Woller haft ansvaret for LEGOLAND parkens butikker, herunder verdens største LEGO butik, som udgør en stor del af parkens aktiviteter.


- Jeg har LEGOLAND DNA i rygmarven og er taknemmelig for muligheden for at sætte mit præg på parken. Jeg overtager styringen af en utrolig veldrevet park med meget engagerede og dygtige medarbejdere, så min opgave bliver at udvikle LEGOLAND, mens vi holder fast i de mange kvaliteter, der gør parken til noget helt særligt, siger den nye direktør, Christian Woller. 

 

En af den nye direktørs mærkesager er, at alle medarbejdere holder fokus på at levere de magiske øjeblikke mellem gæster og medarbejdere, som gør, at man husker besøget længe efter, man har forladt LEGOLAND.

 

Tid til mellemlanding

For den afgående direktør Henrik Höhrmann er det vemodigt at forlade LEGOLAND, men beslutningen har været hans egen.


- Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser i LEGOLAND og kommer helt sikkert til at savne det. Men jeg har truffet beslutningen om at skrue ned for tempoet, så der bliver tid til at mellemlande, inden jeg skal forlade arbejdsmarkedet, siger Henrik Höhrmann og fortsætter:


- Jeg har arbejdet tæt sammen med Christian Woller i mange år. LEGOLAND er et sted, man skal passe godt på, og jeg har tillid til, at Christian kan varetage opgaven og udvikle parken i de kommende år, siger Henrik Höhrmann.

 

Godt vejr er direktørens ansvar

2014 bliver det største investeringsår i parkens historie, og den nye direktør får nok at se til. Årets nyhed i LEGOLAND er et interaktivt spøgelseshus fyldt med LEGO modeller, og samtidig åbner Hotel LEGOLAND en ny tematiseret værelsesfløj. Endelig har LEGOLAND overtaget driften af Billund Camping og vandrerhjem, som er blevet renoveret og tematiseret som LEGOLAND Holiday Village.


- Min første opgave bliver sammen med alle andre i LEGOLAND at få park, hotel og Holiday Village klar til åbningen 5. april. Og så naturligvis at skaffe godt vejr i påsken, for i LEGOLAND er det direktørens vigtigste opgave, siger Christian Woller med et smil.


Christian Woller er uddannet cand. merc. Han bor i Skanderborg med sin kone og to døtre på 7 og 4 år.

 

 

For yderligere information kontakt venligst pressechef Jonas Søndergård på 7950 1801 eller jonson@legoland.dk

 

Christian Woller - Ny direktør i LEGOLAND

Christian Woller - Ny direktør i LEGOLAND

 

LEGOLAND Billund


Generel parkinfo:
info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Jonas Søndergård
PR- & pressechef
Jonson@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Malene Østerby

PR- & pressekoordinator
Malene.Osterby@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

15-04-2014

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®
 

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®

I 1968 kørte de første trafikskolebiler ud af garagen i LEGOLAND®. Siden har millioner af børn taget deres første kørekort i Trafikskolen. Nu bliver bilerne skiftet ud, og det markerer LEGOLAND til Kør Smukt weekenden den 26.-27. april.

Læs mere her

Læs mere


14-04-2014

LEGO Friends Heartlake city
 

LEGO® Friends indtager LEGOLAND®

Piger over hele verden har taget LEGO® Friends universet til sig, og nu er det første gang muligt at opleve de populære veninder fra den magiske by Heartlake i LEGOLAND®, hvor de har fået deres helt egen verden bygget i LEGO. Inspireret af pigernes interesser og kendte elementer fra LEGO Friends serien, kan hele familien udforske et detaljerigt og interaktivt univers.

Læs mere her

Læs mere


10-04-2014

LEGOLAND Billund Resort
 

3 attraktioner og 4 kommuner stifter ny turismeforening

Samarbejdet LEGOLAND Billund Resort er netop blevet konsolideret, da partnerne tirsdag den 8. april holdt stiftende generalforsamling. Foreningen skal også fremover arbejde for at trække udenlandske turister til området

Læs mere her

Læs mere


04-04-2014

Ghost - The Haunted House i LEGOLAND®
 

5.500 vanskeligt stillede børn åbnede LEGOLAND®

I dag kickstartede LEGOLAND® sæsonen med besøg af børn og unge fra blandt andre Børnehjælpsdagen. Sammen med Socialminister Manu Sareen fik de lov at prøve det spritnye spøgelseshus, Ghost – The Haunted House – som de allerførste.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2014

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk
 

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Svenskerne er glade for LEGOLAND®. Så glade at de for tredje år i træk har udråbt den danske familiepark til deres yndlings temapark i Norden. Dermed må deres egen Astrid Lindgrens Verden endnu engang se sig slået på hjemmebane.

Læs mere her

Læs mere


10-03-2014

LEGOLAND Holiday Village  

LEGOLAND® klar med ny tematiseret ferieby

Når LEGOLAND® slår dørene op til sæsonen 5. april 2014, er det med plads til endnu flere overnattende gæster. Den nye ferieby LEGOLAND Holiday Village tilbyder nemlig overnatning i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem – alt sammen i en LEGO® tematiseret indpakning, der ikke er set før i Norden.

Læs mere her

Læs mere


10-02-2014

Familie Open Air i LEGOLAND  

Rasmus Seebach og Mads Langer til Open Air i LEGOLAND®

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

Læs mere her

Læs mere


05-02-2014

Ny direktør i LEGOLAND  

Ny direktør i LEGOLAND®

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

Læs mere her

Læs mere


04-02-2014

Droptårnet bliver kranet ind i Ghost
 

Tolv meter høje tårne rejst i LEGOLAND®

Byggeriet af det nye spøgelseshus Ghost i 

LEGOLAND® har nået en vigtig milepæl. De tolv meter høje drop-tårne, der skal sende parkens gæster på en mavekildrende svævetur, er nu monteret – et arbejde der krævede stor præcision.

 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2014

Familien Grasso med vinbonden Paola stående i midten mellem sine forældre  

Smag Italiens vin-undere på Hotel LEGOLAND®

Der er lagt op til en gastronomisk rejse, når Hotel LEGOLAND® slår dørene op til sin første Winemaker’s dinner fredag den 14. februar. Vinbonden Paola Grasso fra Piemonte i Italien kommer til Billund og præsenterer fem af sine egne unikke vine, som hotellets køkken matcher med fem delikate retter.

Læs mere her

Læs mere


15-01-2014

Kokkeelev Joakim Schmidt  

LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Læs mere her

Læs mere


30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere