LEGOLAND® Malaysia åbner lørdag

Hent pressemeddelse her

 

• LEGOLAND® Malaysia er Merlins sjette LEGOLAND park i verden og samtidig den første af sin slags i Asien. Parken er placeret i Iskandar regionen, som er lettilgængelig for lokale gæster. Desuden ligger parken mindre end en times kørsel fra Singapore
• LEGOLAND Malaysia er ejet af Themed Attractions and Resort Sdn Bhd (TAR), Iskandar Investment Berhad (IIB) og Merlin Entertainments Group. Sidstnævnte er desuden ansvarlig for driften af parken
• Den nye park er udviklet til familier med børn i aldersgruppen 2-12 år og indeholder over 40 interaktive forlystelser, shows og attraktioner

 

I morgen, lørdag den 15. september, åbner den første LEGOLAND park i Asien i Iskandar, Malaysia. Udover at være det første LEGOLAND i Asien, er parken også den første internationale forlystelsespark i Malaysia. Parken indeholder mange af de samme attraktioner, som man finder i Billund, bl.a. en trafikskole, en kongeborg og naturligvis et stort Miniland af LEGO® modeller med mange landemærker fra Sydøstasien. I alt er der mere end 40 interaktive forlystelser, shows og attraktioner. Allerede nu er der planer om at udvide parken til et resort med både et vandland og et LEGOLAND hotel i henholdsvis 2013 og 2014. Dermed vil LEGOLAND Malaysia blive det største resort i hele Sydøstasien.

 

Ligesom de eksisterende LEGOLAND parker, henvender LEGOLAND Malaysia sig primært til familier med børn i alderen 2-12 år. Forlystelserne er interaktive og bygget op om ”Leg og læring” – et af grundprincipperne for alle LEGOLAND parkerne, hvor børn og voksne kan interagere og dermed skabe fælles oplevelser.

 

Et område i rivende udvikling

Med sin placering i Iskandar regionen, der netop nu er i rivende økonomisk udvikling, er LEGOLAND Malaysia attraktiv for både lokale og internationale gæster. Placeringen er lettilgængelig via motorvej, og ligger blot 45 minutters kørsel fra Changi lufthavnen i Singapore.

 

- Det er en meget stor oplevelse at se Asiens første LEGOLAND blive vakt til live. Vi har virkelig formået at bygge en fantastisk forlystelsespark, som kan glæde rigtig mange familier, siger John Jakobsen, Managing Director for LEGOLAND parkerne i Merlin Entertainments.

 

- Vi deler vores investorers opfattelse af, at dette bliver endnu en nøglespiller i rækken af internationale forlystelsesparker. LEGOLAND Malaysia er helt enestående, og placeringen gør den lettilgængelig for mange. Derfor er vi sikre på, at den vil blive en stor succes.

 

Dansk LEGOLAND DNA

Hvert år besøger 46 millioner gæster Merlin attraktioner, der er fordelt på 21 lande verden over, og de erfaringer vil Merlin bringe videre til LEGOLAND Malaysia. Også erfaringer fra danske LEGO modeldesignere har været med i opbygningen af den nye park i Malaysia.

 

- Vi rummer det helt oprindelige LEGOLAND DNA og forståelsen for, hvordan især Miniland skal se ud. Derfor har det været en vigtig opgave at give den forståelse og viden videre til de mennesker, der dagligt arbejder i Malaysia, forklarer Henrik Höhrmann, direktør for LEGOLAND Billund.

 

De danske modeldesignere har blandt andet designet og bygget et stort Singapore område, to rekordstore skibe, et Piratområde med gamle sejlskibe i asiatisk stil samt et pariserhjul på 3 meter i diameter.

 

 

For yderligere information kontakt venligst PR og pressechef Jonas Søndergård, 7950 1801 eller jonson@legoland.dk

 

 

Fakta om LEGOLAND Malaysia

LEGOLAND Malaysia er den sjette LEGOLAND park i verden og den første i Asien. Parkens målgruppe er børn mellem 2 og 12 år og konceptet er skabt på baggrund af LEGO klodsens uendelige muligheder for leg og læring. De resterende LEGOLAND parker er beliggende i Tyskland, England, hhv. i Californien og Florida i USA og i Danmark. Man kan desuden finde Hotel LEGOLAND i forbindelse med parkerne i Danmark og England, og i 2013 vil LEGOLAND Californien indvi et tilsvarende hotel.

 

LEGOLAND Malaysia er baseret på et partnerskab mellem Merlin Entertainments Group (Merlin), verdens andenstørste operatør af forlystelsesparker, og de lokale investorer, Themed Attractions and Resorts (TAR) og Iskandar Investment Berhad (IIB). Det er Merlins sjette LEGOLAND park og den første af sin slags i Asien. Parken er desuden Merlins første attraktion i Malaysia, som dermed er det 21. land i verden, hvor Merlin har attraktioner. LEGOLAND Malaysia er Merlins største investering i Asien til dato, og den sætter dermed en streg under vigtigheden af netop denne regions rolle i Merlins fremtidige udvikling. Merlin driver allerede en række andre forlystelser i Asien heriblandt Madame Tussauds i Shanghai, Hong Kong, Bangkok og Sydney, et LEGOLAND Discovery Centre i Tokyo, et SEA LIFE akvarium i Busan, Bangkok, Shanghai, Dubai, Sydney, Melbourne, Queensland og Auckland samt flere store attraktioner i Australien og New Zealand.

 

Fakta om Merlin Entertainments Group

Merlin er en førende virksomhed inden for familieunderholdning. Virksomheden har de seneste 5 år oplevet den mest dynamiske vækst blandt alle virksomheder i branchen.

Merlin er nr. 1 i Europa og er samtidig verdens næststørste foretagende inden for besøgsattraktioner.

Ved udgangen af 2011 driver Merlin 78 forlystelsesparker, seks hoteller og to feriebyer i 17 lande på fire kontinenter.

 

Virksomhedens mål er at give de 44 millioner besøgende verden over mindeværdige og givende oplevelser. Det skal ske med udgangspunkt i stærke globale og lokale ”brands”, en engageret ledelse og de mere end 16.000 medarbejderes engagement og passion. Merlin driver følgende attraktioner: SEA LIFE, Madame Tussauds, LEGOLAND, The EDF Energy London Eye, Dungeons, Gardaland, LEGOLAND Discovery Centres, Alton Towers Resort, Warwick Castle, Thorpe Park, Chessington World of Adventures Resort, Blackpool Tower, Heide Park, Earth Explorer, Sydney Aquarium, WILD LIFE Sydney, Sydney Tower Eye and SKYWALK, Kelly Tarlton’s Antarctic Encounter Underwater World, Oceanworld Manly and Hamilton Island Wildlife Park. Læs mere på www.merlinentertainments.biz

 

 

LEGOLAND Malaysia åbner lørdag

 

LEGOLAND Malaysia indgang TMY

Din monterer lys i toppen af Menara Tower højt over KL clustret

 

Singapore Flyer

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

08-01-2016

LEGOLAND® søger 450 nye medarbejdere med et legebarn i maven
 

LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum

 

Den 15. og 16. januar holder LEGOLAND® traditionen tro jobmesse på Hotel LEGOLAND. Parken søger 450 nye, topmotiverede medarbejdere, der kan give gæsterne ekstraordinære og mindeværdige oplevelser i den kommende sæson. Legen er i centrum i LEGOLAND, og det er afgørende at have et legebarn i maven, hvis man gerne vil arbejde i parken.

 

Læs mere her

Læs mere


26-11-2015

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016
 

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016

 

Når LEGOLAND® i 2016 åbner dørene til Halloween, bliver gæsterne mødt af en endnu mere udsmykket, (u)hyggelig og stemningsfyldt park, spækket med unikke Halloween oplevelser. Blandt andet introducerer parken et helt nyt koncept, nemlig ”Brick or Treat” samt aftenåbent.

 

Læs mere her

Læs mere


05-10-2015

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®
 

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®

 

(U)hyggen spreder sig over LEGOLAND®, når parken traditionen tro inviterer til Halloween i efterårsferien den 10. – 18. oktober. Mandag til fredag vil Monster & Joakim fra Ramasjang underholde på Halloween scenen, og både torsdag og fredag lukker parken med et stort festfyrværkeri.

 

Læs mere her

Læs mere


17-09-2015

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016
 

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016

 

Med et samlet beløb på 85 mio. kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND® parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 m2, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO® NINJAGO – The Ride.

 

Læs mere her

Læs mere


28-08-2015

Sjove september shows
 

Sjove September Shows i LEGOLAND®

 

Lørdag den 5. september åbner Sigurds Bjørnetrio Event Scenen i LEGOLAND®, når det første September Show løber af stablen. Alle lørdage i september kan både store og små gæster opleve nogle af tidens største stjerner fra det populære Ramasjang-univers. 

Læs mere her

Læs mere


24-08-2015

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®
 

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®

 

Den 29. august får trafikskolebilerne besøg af deres italienske storebrødre, når flere end 30 Ferrarier triller gennem portene til LEGOLAND®. Ferrari dag er en unik chance for at komme helt tæt på de potente superbiler, og en heldig vinder kan slutte dagen af med en eksklusiv tur i én af de røde fartdjævle.

Læs mere her

Læs mere


17-08-2015

LEGOLAND® Familie Open Air
 

Forrygende koncertdag for både små og store i LEGOLAND®

 

I lørdags inviterede LEGOLAND® traditionen tro til Danmarks hyggeligste familiekoncert under åben himmel. Og end ikke udsigten til et skybrud kunne ødelægge den fantastiske stemning ved årets Open Air Koncert.

Læs mere her

Læs mere


12-06-2015

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®
 

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®

Når LEGOLAND® slår dørene op til to begivenhedsrige LEGO® Star Wars TM dage den 20. og 21. juni, er det med et forrygende program med aktiviteter for hele familien. Oplev LEGO Star Wars modellerne i Miniland, som byder på scener fra de seks film i serien, herunder Star Wars: The Clone Wars. En hær af Star Wars udklædte karakterer vil ligeledes marchere gennem parken, ligesom man kan deltage i konkurrencer, LEGO Star Wars byggeaktiviteter og træning med lyssværd, så man kan lære at mestre kraften.

Læs mere her

Læs mere


04-06-2015

LEGOLAND Indgang
 

Ny VisitDenmark måling: Flest kender LEGOLAND®

VisitDenmarks årlige brandmåling, som måler på kendskabet til danske attraktioner og seværdigheder i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien, sender LEGOLAND® til tops.

Læs mere her

Læs mere


29-05-2015

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®
 

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®

Den 6. og 7. juni bliver det populære LEGO Friends univers vækket til live til LEGO Friends event i LEGOLAND. En ny veninde melder sin ankomst, og da hun er intet mindre end en rigtig popstjerne, er begge dage spækket med popstjerneaktiviteter for store og små LEGO Friends fans, samt live musik fra X Factor deltagerne Baraa, Tannaz og Sophia.

Læs mere her

Læs mere


21-05-2015

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®
 

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND® inviterer til Falck dag lørdag den 30. maj. Udover at parken kommer til at vrimle med Falckreddere, politibetjente og brandmænd samt deres imponerende udrykningskøretøjer, byder dagen på forrygende underholdning, når Citybois og Emilie Esther fra årets X Factor giver koncert på Event Scenen.   

Læs mere her

Læs mere


30-04-2015

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®
 

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®

Gå ikke glip af årets fedeste koncertdag for de mindste, når LEGOLAND lørdag den 9. maj holder Ramasjangdag. Både Motor Mille, Onkel Reje, Kristian & Ramasjang Mysteriet, Kalles Danmarks Tour, Hr. Skæg og årets MGP vinder er på programmet. Så der er lagt op til musik, dans og spilopper hele dagen i parken.   

Læs mere her

Læs mere


16-04-2015

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien
 

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien

Den 25. og 26. april byder LEGOLAND indenfor til en hel weekend i trafiksikkerhedens tegn. I samarbejde med SEAT arrangerer LEGOLAND Kør Smukt event, hvor hele familien bliver udfordret i sjove og lærerige aktiviteter og konkurrencer om sikkerhed i trafikken.   

Læs mere her

Læs mere


31-03-2015

Vild med vind
 

Vild med Vind i LEGOLAND®

Hvad er vind for en størrelse, hvor mange tramp i pedalerne skal der til for at lave nok strøm til en tablet, og hvordan designer man en flyvedygtig drage? Det og meget mere kan man blive klogere på, når LEGOLAND® inviterer til Vild med Vind event den 11. april.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2015

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model
 

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model

I dag slog LEGOLAND® dørene op til endnu en sæson. Indhyllet i røg, damp og vaskeægte Star WarsTM stemning kunne gæsterne opleve årets nyhed i parken: verdens største LEGO® model LEGO Star WarsTM X-Wing Starfighter.

Læs mere her

Læs mere


21-03-2015

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
 

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
I dag slog Hotel LEGOLAND® dørene op til 23 spritnye LEGO® Friends tematiserede hotelværelser. Hotellet havde inviteret 40 af Danmarks største LEGO Friends fans til at være de første gæster på de nye værelser, og det gik ikke stille for sig. 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2015

Nyhed 2015 - LEGO Star Wars X-wing Starfighter
 

LEGOLAND® giver smagsprøve på nyheden 2015
I dag løftede LEGOLAND® sløret for en lille bid af verdens største model, LEGO® Star WarsTM X-Wing Starfighter, der udgør parkens helt store nyhed for sæsonen 2015. På LEGO World i Bella Center kan de besøgende de kommende fire dage opleve LEGO modellens ene vinge bygget af mere end 250.000 LEGO klodser. 

Læs mere her

Læs mere


16-01-2015

Jobdage i LEGOLAND®
 

LEGOLAND® søger regionens 450 største smil

Den 23. og 24. januar er det igen blevet tid til årets jobmesse i LEGOLAND®, Jobdage. I år søger parken 450 nye, topmotiverede sæsonmedarbejdere, der med smil og service i verdensklasse kan give gæsterne i LEGOLAND fantastiske oplevelser i sæson 2015.

Læs mere her

Læs mere