LEGOLAND® Malaysia åbner lørdag

Hent pressemeddelse her

 

• LEGOLAND® Malaysia er Merlins sjette LEGOLAND park i verden og samtidig den første af sin slags i Asien. Parken er placeret i Iskandar regionen, som er lettilgængelig for lokale gæster. Desuden ligger parken mindre end en times kørsel fra Singapore
• LEGOLAND Malaysia er ejet af Themed Attractions and Resort Sdn Bhd (TAR), Iskandar Investment Berhad (IIB) og Merlin Entertainments Group. Sidstnævnte er desuden ansvarlig for driften af parken
• Den nye park er udviklet til familier med børn i aldersgruppen 2-12 år og indeholder over 40 interaktive forlystelser, shows og attraktioner

 

I morgen, lørdag den 15. september, åbner den første LEGOLAND park i Asien i Iskandar, Malaysia. Udover at være det første LEGOLAND i Asien, er parken også den første internationale forlystelsespark i Malaysia. Parken indeholder mange af de samme attraktioner, som man finder i Billund, bl.a. en trafikskole, en kongeborg og naturligvis et stort Miniland af LEGO® modeller med mange landemærker fra Sydøstasien. I alt er der mere end 40 interaktive forlystelser, shows og attraktioner. Allerede nu er der planer om at udvide parken til et resort med både et vandland og et LEGOLAND hotel i henholdsvis 2013 og 2014. Dermed vil LEGOLAND Malaysia blive det største resort i hele Sydøstasien.

 

Ligesom de eksisterende LEGOLAND parker, henvender LEGOLAND Malaysia sig primært til familier med børn i alderen 2-12 år. Forlystelserne er interaktive og bygget op om ”Leg og læring” – et af grundprincipperne for alle LEGOLAND parkerne, hvor børn og voksne kan interagere og dermed skabe fælles oplevelser.

 

Et område i rivende udvikling

Med sin placering i Iskandar regionen, der netop nu er i rivende økonomisk udvikling, er LEGOLAND Malaysia attraktiv for både lokale og internationale gæster. Placeringen er lettilgængelig via motorvej, og ligger blot 45 minutters kørsel fra Changi lufthavnen i Singapore.

 

- Det er en meget stor oplevelse at se Asiens første LEGOLAND blive vakt til live. Vi har virkelig formået at bygge en fantastisk forlystelsespark, som kan glæde rigtig mange familier, siger John Jakobsen, Managing Director for LEGOLAND parkerne i Merlin Entertainments.

 

- Vi deler vores investorers opfattelse af, at dette bliver endnu en nøglespiller i rækken af internationale forlystelsesparker. LEGOLAND Malaysia er helt enestående, og placeringen gør den lettilgængelig for mange. Derfor er vi sikre på, at den vil blive en stor succes.

 

Dansk LEGOLAND DNA

Hvert år besøger 46 millioner gæster Merlin attraktioner, der er fordelt på 21 lande verden over, og de erfaringer vil Merlin bringe videre til LEGOLAND Malaysia. Også erfaringer fra danske LEGO modeldesignere har været med i opbygningen af den nye park i Malaysia.

 

- Vi rummer det helt oprindelige LEGOLAND DNA og forståelsen for, hvordan især Miniland skal se ud. Derfor har det været en vigtig opgave at give den forståelse og viden videre til de mennesker, der dagligt arbejder i Malaysia, forklarer Henrik Höhrmann, direktør for LEGOLAND Billund.

 

De danske modeldesignere har blandt andet designet og bygget et stort Singapore område, to rekordstore skibe, et Piratområde med gamle sejlskibe i asiatisk stil samt et pariserhjul på 3 meter i diameter.

 

 

For yderligere information kontakt venligst PR og pressechef Jonas Søndergård, 7950 1801 eller jonson@legoland.dk

 

 

Fakta om LEGOLAND Malaysia

LEGOLAND Malaysia er den sjette LEGOLAND park i verden og den første i Asien. Parkens målgruppe er børn mellem 2 og 12 år og konceptet er skabt på baggrund af LEGO klodsens uendelige muligheder for leg og læring. De resterende LEGOLAND parker er beliggende i Tyskland, England, hhv. i Californien og Florida i USA og i Danmark. Man kan desuden finde Hotel LEGOLAND i forbindelse med parkerne i Danmark og England, og i 2013 vil LEGOLAND Californien indvi et tilsvarende hotel.

 

LEGOLAND Malaysia er baseret på et partnerskab mellem Merlin Entertainments Group (Merlin), verdens andenstørste operatør af forlystelsesparker, og de lokale investorer, Themed Attractions and Resorts (TAR) og Iskandar Investment Berhad (IIB). Det er Merlins sjette LEGOLAND park og den første af sin slags i Asien. Parken er desuden Merlins første attraktion i Malaysia, som dermed er det 21. land i verden, hvor Merlin har attraktioner. LEGOLAND Malaysia er Merlins største investering i Asien til dato, og den sætter dermed en streg under vigtigheden af netop denne regions rolle i Merlins fremtidige udvikling. Merlin driver allerede en række andre forlystelser i Asien heriblandt Madame Tussauds i Shanghai, Hong Kong, Bangkok og Sydney, et LEGOLAND Discovery Centre i Tokyo, et SEA LIFE akvarium i Busan, Bangkok, Shanghai, Dubai, Sydney, Melbourne, Queensland og Auckland samt flere store attraktioner i Australien og New Zealand.

 

Fakta om Merlin Entertainments Group

Merlin er en førende virksomhed inden for familieunderholdning. Virksomheden har de seneste 5 år oplevet den mest dynamiske vækst blandt alle virksomheder i branchen.

Merlin er nr. 1 i Europa og er samtidig verdens næststørste foretagende inden for besøgsattraktioner.

Ved udgangen af 2011 driver Merlin 78 forlystelsesparker, seks hoteller og to feriebyer i 17 lande på fire kontinenter.

 

Virksomhedens mål er at give de 44 millioner besøgende verden over mindeværdige og givende oplevelser. Det skal ske med udgangspunkt i stærke globale og lokale ”brands”, en engageret ledelse og de mere end 16.000 medarbejderes engagement og passion. Merlin driver følgende attraktioner: SEA LIFE, Madame Tussauds, LEGOLAND, The EDF Energy London Eye, Dungeons, Gardaland, LEGOLAND Discovery Centres, Alton Towers Resort, Warwick Castle, Thorpe Park, Chessington World of Adventures Resort, Blackpool Tower, Heide Park, Earth Explorer, Sydney Aquarium, WILD LIFE Sydney, Sydney Tower Eye and SKYWALK, Kelly Tarlton’s Antarctic Encounter Underwater World, Oceanworld Manly and Hamilton Island Wildlife Park. Læs mere på www.merlinentertainments.biz

 

 

LEGOLAND Malaysia åbner lørdag

 

LEGOLAND Malaysia indgang TMY

Din monterer lys i toppen af Menara Tower højt over KL clustret

 

Singapore Flyer

LEGOLAND Billund


Generel parkinfo:
info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Jonas Søndergård
PR- & pressechef
Jonson@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Malene Østerby

PR- & pressekoordinator
Malene.Osterby@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

15-04-2014

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®
 

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®

I 1968 kørte de første trafikskolebiler ud af garagen i LEGOLAND®. Siden har millioner af børn taget deres første kørekort i Trafikskolen. Nu bliver bilerne skiftet ud, og det markerer LEGOLAND til Kør Smukt weekenden den 26.-27. april.

Læs mere her

Læs mere


14-04-2014

LEGO Friends Heartlake city
 

LEGO® Friends indtager LEGOLAND®

Piger over hele verden har taget LEGO® Friends universet til sig, og nu er det første gang muligt at opleve de populære veninder fra den magiske by Heartlake i LEGOLAND®, hvor de har fået deres helt egen verden bygget i LEGO. Inspireret af pigernes interesser og kendte elementer fra LEGO Friends serien, kan hele familien udforske et detaljerigt og interaktivt univers.

Læs mere her

Læs mere


10-04-2014

LEGOLAND Billund Resort
 

3 attraktioner og 4 kommuner stifter ny turismeforening

Samarbejdet LEGOLAND Billund Resort er netop blevet konsolideret, da partnerne tirsdag den 8. april holdt stiftende generalforsamling. Foreningen skal også fremover arbejde for at trække udenlandske turister til området

Læs mere her

Læs mere


04-04-2014

Ghost - The Haunted House i LEGOLAND®
 

5.500 vanskeligt stillede børn åbnede LEGOLAND®

I dag kickstartede LEGOLAND® sæsonen med besøg af børn og unge fra blandt andre Børnehjælpsdagen. Sammen med Socialminister Manu Sareen fik de lov at prøve det spritnye spøgelseshus, Ghost – The Haunted House – som de allerførste.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2014

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk
 

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Svenskerne er glade for LEGOLAND®. Så glade at de for tredje år i træk har udråbt den danske familiepark til deres yndlings temapark i Norden. Dermed må deres egen Astrid Lindgrens Verden endnu engang se sig slået på hjemmebane.

Læs mere her

Læs mere


10-03-2014

LEGOLAND Holiday Village  

LEGOLAND® klar med ny tematiseret ferieby

Når LEGOLAND® slår dørene op til sæsonen 5. april 2014, er det med plads til endnu flere overnattende gæster. Den nye ferieby LEGOLAND Holiday Village tilbyder nemlig overnatning i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem – alt sammen i en LEGO® tematiseret indpakning, der ikke er set før i Norden.

Læs mere her

Læs mere


10-02-2014

Familie Open Air i LEGOLAND  

Rasmus Seebach og Mads Langer til Open Air i LEGOLAND®

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

Læs mere her

Læs mere


05-02-2014

Ny direktør i LEGOLAND  

Ny direktør i LEGOLAND®

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

Læs mere her

Læs mere


04-02-2014

Droptårnet bliver kranet ind i Ghost
 

Tolv meter høje tårne rejst i LEGOLAND®

Byggeriet af det nye spøgelseshus Ghost i 

LEGOLAND® har nået en vigtig milepæl. De tolv meter høje drop-tårne, der skal sende parkens gæster på en mavekildrende svævetur, er nu monteret – et arbejde der krævede stor præcision.

 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2014

Familien Grasso med vinbonden Paola stående i midten mellem sine forældre  

Smag Italiens vin-undere på Hotel LEGOLAND®

Der er lagt op til en gastronomisk rejse, når Hotel LEGOLAND® slår dørene op til sin første Winemaker’s dinner fredag den 14. februar. Vinbonden Paola Grasso fra Piemonte i Italien kommer til Billund og præsenterer fem af sine egne unikke vine, som hotellets køkken matcher med fem delikate retter.

Læs mere her

Læs mere


15-01-2014

Kokkeelev Joakim Schmidt  

LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Læs mere her

Læs mere


30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere