LEGOLAND® holder Halloween i edderkoppernes tegn

Hent pressemeddelse her

 

Det kribler og krabler i LEGOLAND, når tusinder af edderkopper indtager parken og inviterer til masser af uhyggelig sjov i hele efterårsferien fra den 13. til 21. oktober.

 

Igen i år fejrer LEGOLAND® Halloween med en masse uhyggeligt sjove aktiviteter for børn og deres forældre spredt rundt i parken. I år er LEGOLAND blevet indtaget af mere end tusind edderkopper, og de lodne, men heldigvis venlige, væsner kan opleves i alle størrelser og afskygninger rundt omkring i parken, hvor de også vil være omdrejningspunktet i en masse edderkoppelige aktiviteter og konkurrencer.

 

Masser af uhyggelig sjov

Mellem græskar og spindelvæv kan man blandt andet begive sig på jagt efter Erna den forsvundne edderkop, gå igennem edderkoppens spind, og besøge troldmandens mørke værksted, hvor man kan lave edderkoppesouvenirs til at tage med hjem som et lille minde.

 

I området omkring den store Kongeborg er der dømt konkurrencer, og der skal både dystes i LEGO® edderkoppebygning og i at finde edderkoppens æg. I Miniborgen kan man tage sine forældre i hånden og besøge ”The haunted spider castle”. Her skal man passe på ikke at få edderkoppespind i håret, eller at man snubler over et skelet, der tager sig en lille lur. Så pas på når LEGOLAND vrimler med hekse, genfærd, et levende græskar og ikke mindst Molly, det edderkoppespisende monster.

 

Ingen Halloween uden en ægte spøgelseshistorie. Scooby Doo, kendt fra Cartoon Network, fortæller sjove og skøre skrækhistorier på Halloween scenen, og man kan også opleve Troldmanden Merlin i det magiske Halloween trylleshow i Edderkoppens hule i DUPLO® land.

 

Græskarsalg støtter velgørenhed       

Igen i år åbner LEGOLAND sit store græskartelt med mere end 5.000 græskar, hvor børn og voksne sammen kan skære deres eget græskar eller købe et græskar med hjem. Overskuddet går ubeskåret til velgørenhedsfonden Merlins Magiske Tryllestav, der hjælper vanskeligt stillede familier med at få uforglemmelige oplevelser. Sidste års overskud fra græskarsalget gik til et eventyrligt legerum i børneafdelingen på Kolding Sygehus.

 

Program 

Kl. 10 – 18

Find den forsvundne Erna Edderkop – start på scenen i LEGOREDO® Town

Kl. 10 – 18

Kravl igennem edderkoppens spind – ved LEGOLAND Outlet

Kl. 12 – 18
  • Find edderkoppens æg i KNIGHTS' KINGDOMTM
  • Besøg troldmandens edderkoppeværksted i Event Corner
  • Deltag i LEGO edderkoppebyggekonkurrencen i KNIGHTS' KINGDOM
  • Besøg The Haunted Spider Castle i Miniborgen – Hvis du tør. Børn under 6 år skal følges med en voksen
Kl. 14 – 18

Skær dit eget græskar – i teltet ved Familie

Buffeten. Overskuddet går ubeskåret til

velgørenhedsfonden Merlins Magiske Tryllestav

Kl. 12, 14, 16 & 18

Scooby Doo Skræk Show – på Halloween scenen

Kl. 13, 15 & 17 Troldmanden Merlins magiske trylleshow – i Edderkoppens hule i DUPLO Land
 

 

 

LEGOLAND Billund


Generel parkinfo:
info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Jonas Søndergård
PR- & pressechef
Jonson@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Malene Østerby

PR- & pressekoordinator
Malene.Osterby@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

23-04-2014

Pingvinpåskeæg i Polar Land
 

Pingvinpåskeæg i Polar Land

Gæsterne i LEGOLAND® har kunnet bruge påsken på at finde vaskeægte pingvinæg, da flere af parkens pingvinpar netop er blevet stolte forældre. Den lille pingvinkoloni kan dermed se frem til fart over feltet med endnu en flok små legekammerater.

Læs mere her

Læs mere


15-04-2014

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®
 

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®

I 1968 kørte de første trafikskolebiler ud af garagen i LEGOLAND®. Siden har millioner af børn taget deres første kørekort i Trafikskolen. Nu bliver bilerne skiftet ud, og det markerer LEGOLAND til Kør Smukt weekenden den 26.-27. april.

Læs mere her

Læs mere


14-04-2014

LEGO Friends Heartlake city
 

LEGO® Friends indtager LEGOLAND®

Piger over hele verden har taget LEGO® Friends universet til sig, og nu er det første gang muligt at opleve de populære veninder fra den magiske by Heartlake i LEGOLAND®, hvor de har fået deres helt egen verden bygget i LEGO. Inspireret af pigernes interesser og kendte elementer fra LEGO Friends serien, kan hele familien udforske et detaljerigt og interaktivt univers.

Læs mere her

Læs mere


10-04-2014

LEGOLAND Billund Resort
 

3 attraktioner og 4 kommuner stifter ny turismeforening

Samarbejdet LEGOLAND Billund Resort er netop blevet konsolideret, da partnerne tirsdag den 8. april holdt stiftende generalforsamling. Foreningen skal også fremover arbejde for at trække udenlandske turister til området

Læs mere her

Læs mere


04-04-2014

Ghost - The Haunted House i LEGOLAND®
 

5.500 vanskeligt stillede børn åbnede LEGOLAND®

I dag kickstartede LEGOLAND® sæsonen med besøg af børn og unge fra blandt andre Børnehjælpsdagen. Sammen med Socialminister Manu Sareen fik de lov at prøve det spritnye spøgelseshus, Ghost – The Haunted House – som de allerførste.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2014

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk
 

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Svenskerne er glade for LEGOLAND®. Så glade at de for tredje år i træk har udråbt den danske familiepark til deres yndlings temapark i Norden. Dermed må deres egen Astrid Lindgrens Verden endnu engang se sig slået på hjemmebane.

Læs mere her

Læs mere


10-03-2014

LEGOLAND Holiday Village  

LEGOLAND® klar med ny tematiseret ferieby

Når LEGOLAND® slår dørene op til sæsonen 5. april 2014, er det med plads til endnu flere overnattende gæster. Den nye ferieby LEGOLAND Holiday Village tilbyder nemlig overnatning i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem – alt sammen i en LEGO® tematiseret indpakning, der ikke er set før i Norden.

Læs mere her

Læs mere


10-02-2014

Familie Open Air i LEGOLAND  

Rasmus Seebach og Mads Langer til Open Air i LEGOLAND®

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

Læs mere her

Læs mere


05-02-2014

Ny direktør i LEGOLAND  

Ny direktør i LEGOLAND®

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

Læs mere her

Læs mere


04-02-2014

Droptårnet bliver kranet ind i Ghost
 

Tolv meter høje tårne rejst i LEGOLAND®

Byggeriet af det nye spøgelseshus Ghost i 

LEGOLAND® har nået en vigtig milepæl. De tolv meter høje drop-tårne, der skal sende parkens gæster på en mavekildrende svævetur, er nu monteret – et arbejde der krævede stor præcision.

 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2014

Familien Grasso med vinbonden Paola stående i midten mellem sine forældre  

Smag Italiens vin-undere på Hotel LEGOLAND®

Der er lagt op til en gastronomisk rejse, når Hotel LEGOLAND® slår dørene op til sin første Winemaker’s dinner fredag den 14. februar. Vinbonden Paola Grasso fra Piemonte i Italien kommer til Billund og præsenterer fem af sine egne unikke vine, som hotellets køkken matcher med fem delikate retter.

Læs mere her

Læs mere


15-01-2014

Kokkeelev Joakim Schmidt  

LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Læs mere her

Læs mere


30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere