Open Air 

Hent pressemeddelse her 

 

Lørdag den 18. august inviterer LEGOLAND® til en Familie Open Air Koncert for fuld musik i festligt selskab med Rasmus Seebach, Burhan G, Outlandish, Joey Moe, The Storm og årets MGP-vindere.

 

Igen i år byder LEGOLAND alle parkens gæster indenfor til Familie Open Air Koncert. Portene til koncertpladsen går op kl. 11.30, og alle gæster, der besøger LEGOLAND på dagen, har gratis adgang til hele koncerten, der skydes i gang kl. 12.00. Her sætter MGP-stjernerne, De to Amigos, Moriwa og vinderne i Energy, stemningen, når de åbner koncerten med blandt andet årets vindersang: ”Jeg blir’ ved”.

 

Viften af musikgenrer i dagens koncertprogram spænder bredt. I den rockede ende står X Factor dommer, Pernille Rosendahl, i front for The Storm, der blandt andet er kendt for radiohittet ”Lost in the fire”. I den anden ende af skalaen er pop og R’n’B stærkt repræsenteret med optrædener fra Joey Moe, der blandt andet er kendt fra TV2 programmet ”Toppen af poppen” og trioen i Outlandish, der lige nu hitter med sangen ”Warrier//worrier”. Burhan G synger sig uden tvivl ind i de fremmødte pigehjerter, og sidst men ikke mindst lukker og slukker Rasmus Seebach, hvis seneste album, ”Mer’ end kærlighed”, har rundet syvdobbelt platin med over 140.000 solgte albums.
 
- Igen i år er det et stærkt hold af dygtige kunstnere, vi har på scenen til Familie Open Air Koncerten. Vi er sikre på, at dagen vil være præget af genkendelsens glæde hos både store og små, når stjernerne spiller deres velkendte sange. Det er en fornøjelse, at vi kan dele en mindeværdig dag i parken, krydret med en masse god musik, med vores gæster, siger event manager i LEGOLAND, Claus Pedersen.

 

Mellem koncerterne kan man også være heldig at få en autograf med hjem fra et af sine idoler, når de besøger meet’n’greet teltet på koncertpladsen.

 

Masser af oplevelser hele dagen
Selvom dagen står i musikkens tegn, vil der også være en masse andre aktiviteter på koncertområdet. Ben 10, Generator Rex, Chowder & Scooby fra Cartoon Network underholder med det store Cartoon Network™ Supershow, Coca Cola® afholder konkurrencer om seje præmier, og så er der selvfølgelig også mulighed for at slippe fantasien løs i LEGO® byggekonkurrencen.
 
I dagens anledning holder alle parkens aktiviteter åbent helt til kl. 20.00.

 

Plads til de mindste foran scenen
Indtil kl. 18.15 kan de mindste være med helt tæt på scenen i et specielt afmærket børneområde med en højdebegrænsning på 150 cm. Her kan de trygt opleve dagens koncerter og følge dagens konferencier, Vera, der er kendt fra blandt andet DR Ramasjang. Hele dagen vil hun guide publikum gennem den musikalske rundtur.
 
Familie Open Air Koncerten afholdes på eventpladsen bag Polar Land, hvor parkeringsområdet, P2, er omdannet til koncertplads. Der er indgang gennem hovedindgangen i LEGOLAND. Pladsen er åben d. 18. august kl. 11.30 – 22.15.
 
For yderligere information kontakt venligst PR & Presse koordinator Julie Møller Sloth på tlf. 7950 1819 eller e-mail julie.sloth@legoland.dk

 

 

Program for Familie Open Air i LEGOLAND den 18. august
Kl. 12.00 MGP vinderne 2012
Kl. 13.30 Joey Moe
Kl. 15.15 Outlandish
Kl. 17.00 The Storm
Kl. 18.45 Burhan G
Kl. 21.00 Rasmus Seebach
 
Der tages forbehold for ændringer.

  

Rasmus Seebach

Download stort billede

Burhan G

Download stort billede

Joye Moe

Download stort billede

 

The Storm

Download stort billede

Outlandish

Download stort billede

 

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

26-11-2015

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016
 

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016

 

Når LEGOLAND® i 2016 åbner dørene til Halloween, bliver gæsterne mødt af en endnu mere udsmykket, (u)hyggelig og stemningsfyldt park, spækket med unikke Halloween oplevelser. Blandt andet introducerer parken et helt nyt koncept, nemlig ”Brick or Treat” samt aftenåbent.

 

Læs mere her

Læs mere


05-10-2015

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®
 

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®

 

(U)hyggen spreder sig over LEGOLAND®, når parken traditionen tro inviterer til Halloween i efterårsferien den 10. – 18. oktober. Mandag til fredag vil Monster & Joakim fra Ramasjang underholde på Halloween scenen, og både torsdag og fredag lukker parken med et stort festfyrværkeri.

 

Læs mere her

Læs mere


17-09-2015

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016
 

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016

 

Med et samlet beløb på 85 mio. kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND® parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 m2, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO® NINJAGO – The Ride.

 

Læs mere her

Læs mere


28-08-2015

Sjove september shows
 

Sjove September Shows i LEGOLAND®

 

Lørdag den 5. september åbner Sigurds Bjørnetrio Event Scenen i LEGOLAND®, når det første September Show løber af stablen. Alle lørdage i september kan både store og små gæster opleve nogle af tidens største stjerner fra det populære Ramasjang-univers. 

Læs mere her

Læs mere


24-08-2015

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®
 

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®

 

Den 29. august får trafikskolebilerne besøg af deres italienske storebrødre, når flere end 30 Ferrarier triller gennem portene til LEGOLAND®. Ferrari dag er en unik chance for at komme helt tæt på de potente superbiler, og en heldig vinder kan slutte dagen af med en eksklusiv tur i én af de røde fartdjævle.

Læs mere her

Læs mere


17-08-2015

LEGOLAND® Familie Open Air
 

Forrygende koncertdag for både små og store i LEGOLAND®

 

I lørdags inviterede LEGOLAND® traditionen tro til Danmarks hyggeligste familiekoncert under åben himmel. Og end ikke udsigten til et skybrud kunne ødelægge den fantastiske stemning ved årets Open Air Koncert.

Læs mere her

Læs mere


12-06-2015

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®
 

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®

Når LEGOLAND® slår dørene op til to begivenhedsrige LEGO® Star Wars TM dage den 20. og 21. juni, er det med et forrygende program med aktiviteter for hele familien. Oplev LEGO Star Wars modellerne i Miniland, som byder på scener fra de seks film i serien, herunder Star Wars: The Clone Wars. En hær af Star Wars udklædte karakterer vil ligeledes marchere gennem parken, ligesom man kan deltage i konkurrencer, LEGO Star Wars byggeaktiviteter og træning med lyssværd, så man kan lære at mestre kraften.

Læs mere her

Læs mere


04-06-2015

LEGOLAND Indgang
 

Ny VisitDenmark måling: Flest kender LEGOLAND®

VisitDenmarks årlige brandmåling, som måler på kendskabet til danske attraktioner og seværdigheder i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien, sender LEGOLAND® til tops.

Læs mere her

Læs mere


29-05-2015

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®
 

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®

Den 6. og 7. juni bliver det populære LEGO Friends univers vækket til live til LEGO Friends event i LEGOLAND. En ny veninde melder sin ankomst, og da hun er intet mindre end en rigtig popstjerne, er begge dage spækket med popstjerneaktiviteter for store og små LEGO Friends fans, samt live musik fra X Factor deltagerne Baraa, Tannaz og Sophia.

Læs mere her

Læs mere


21-05-2015

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®
 

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND® inviterer til Falck dag lørdag den 30. maj. Udover at parken kommer til at vrimle med Falckreddere, politibetjente og brandmænd samt deres imponerende udrykningskøretøjer, byder dagen på forrygende underholdning, når Citybois og Emilie Esther fra årets X Factor giver koncert på Event Scenen.   

Læs mere her

Læs mere


30-04-2015

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®
 

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®

Gå ikke glip af årets fedeste koncertdag for de mindste, når LEGOLAND lørdag den 9. maj holder Ramasjangdag. Både Motor Mille, Onkel Reje, Kristian & Ramasjang Mysteriet, Kalles Danmarks Tour, Hr. Skæg og årets MGP vinder er på programmet. Så der er lagt op til musik, dans og spilopper hele dagen i parken.   

Læs mere her

Læs mere


16-04-2015

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien
 

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien

Den 25. og 26. april byder LEGOLAND indenfor til en hel weekend i trafiksikkerhedens tegn. I samarbejde med SEAT arrangerer LEGOLAND Kør Smukt event, hvor hele familien bliver udfordret i sjove og lærerige aktiviteter og konkurrencer om sikkerhed i trafikken.   

Læs mere her

Læs mere


31-03-2015

Vild med vind
 

Vild med Vind i LEGOLAND®

Hvad er vind for en størrelse, hvor mange tramp i pedalerne skal der til for at lave nok strøm til en tablet, og hvordan designer man en flyvedygtig drage? Det og meget mere kan man blive klogere på, når LEGOLAND® inviterer til Vild med Vind event den 11. april.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2015

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model
 

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model

I dag slog LEGOLAND® dørene op til endnu en sæson. Indhyllet i røg, damp og vaskeægte Star WarsTM stemning kunne gæsterne opleve årets nyhed i parken: verdens største LEGO® model LEGO Star WarsTM X-Wing Starfighter.

Læs mere her

Læs mere


21-03-2015

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
 

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
I dag slog Hotel LEGOLAND® dørene op til 23 spritnye LEGO® Friends tematiserede hotelværelser. Hotellet havde inviteret 40 af Danmarks største LEGO Friends fans til at være de første gæster på de nye værelser, og det gik ikke stille for sig. 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2015

Nyhed 2015 - LEGO Star Wars X-wing Starfighter
 

LEGOLAND® giver smagsprøve på nyheden 2015
I dag løftede LEGOLAND® sløret for en lille bid af verdens største model, LEGO® Star WarsTM X-Wing Starfighter, der udgør parkens helt store nyhed for sæsonen 2015. På LEGO World i Bella Center kan de besøgende de kommende fire dage opleve LEGO modellens ene vinge bygget af mere end 250.000 LEGO klodser. 

Læs mere her

Læs mere


16-01-2015

Jobdage i LEGOLAND®
 

LEGOLAND® søger regionens 450 største smil

Den 23. og 24. januar er det igen blevet tid til årets jobmesse i LEGOLAND®, Jobdage. I år søger parken 450 nye, topmotiverede sæsonmedarbejdere, der med smil og service i verdensklasse kan give gæsterne i LEGOLAND fantastiske oplevelser i sæson 2015.

Læs mere her

Læs mere