Philippe Costeau åbner Polar Land 

Hent pressemeddelse her

 

 

En verdenskendt opdagelsesrejsende, 17 pingviner og en rutschebane med frit fald. Det er de vigtigste ingredienser, når LEGOLAND® søndag den 29. april åbner sin største nyhed nogensinde: Polar Land.

 

LEGOLAND® parkens nyhed i 2012 inviterer børn og voksne på et eventyr i Polar Land, og derfor er det også helt naturligt, at en ægte opdagelsesrejsende skal indvie det nye område. Philippe Cousteau er gået i sin legendariske farfar Jacques Cousteaus fodspor, og er kendt verden over som vært i naturprogrammer, en af verdens mest anerkendte miljøforkæmpere og senest som USA’s udsending ved EXPO 2012 i Sydkorea.

 

Sammen med en række specielt inviterede gæster åbner Philippe Cousteau Polar Land officielt søndag den 29. april. Til tonerne af LEGOLAND garden kan parkens øvrige gæster gå på opdagelse i Polar Land fra kl. 13.

 

- Vi er naturligvis stolte over, at en personlighed som Philippe Cousteau tager turen helt fra USA’s vestkyst for at åbne Polar Land. Han vil blot være den første af en lang række modige polarforskere store som små, som meget snart kan besøge Polar Land, lære mere om pingvinerne og deres levevilkår i naturen – og selvfølgelig prøve en tur i rutschebanen Polar X-plorer, fortæller Henrik Höhrmann, direktør for LEGOLAND.

 

En vild tur

Polar Land er den største nyhed i den traditionsrige parks historie med en investering på 75 mio. kr. Hovedattraktionen er verdens første rutschebane, som kombinerer et frit fald på 5 meter med et kig ind til parkens nyeste beboere: 17 levende pingviner. Derudover består området af en helt ny restaurant med panorama vinduer ind til pingvinerne og den tidligere Power Builder, nu Ice Pilots School, som fremover skal uddanne polar-piloter.

 

LEGOLAND har inviteret en række kendte danskere samt kolleger fra zoologiske haver og akvarier til at kaste glans over åbningen. De bliver de første til at hilse på pingvinerne og prøve Polar X-plorer. Kl. 13 åbner Polar Land for parkens gæster.

 

Yderligere oplysninger

LEGOLAND PR- & pressechef Jonas Søndergaard

Mail: jonson@legoland.dk

Telefon: 7950 1801


 

Baggrundsinformation

 

Philippe Cousteau Jr. - Opdagelsesrejsende, miljøforkæmper og TV-korrepondent

 

Det var Philippe Cousteaus verdensberømte farfar, Jacques Cousteau, der med sine utallige eventyr- og opdagelsesrejser for alvor slog Cousteau navnet fast verden over. Jacques Cousteau var hjernen bag banebrydende opfindelser som undervandskameraet og ikke mindst lungeautomaten, SCUBA, og der gjorde det muligt for mennesket at trække vejret under vand og for alvor udforske hans højtelskede passion, verdens have.

 

I hjemlandet USA er Philippe Cousteau en af de absolut mest respekterede og berømte miljøeksperter, hvor han er kendt for at udforske de fjerneste hjørner af vores planet og ikke mindst yde økonomiske bistand til mennesker og natur i nød.

 

I 2010 anerkendte magasinet Vanity Fair Phillipe Cousteaus evne til at løfte arven fra sin farfar, da han sammen med søsteren Alexandra, kom på magasinets liste over verdens mest betydningsfulde miljøforkæmpere.

 

Senest er Philippe Cousteau også blevet valgt som designer og talsmand for den amerikanske pavillon ved verdensudstillingen, Expo 2012, i Sydkorea, der passende bærer temaet ”The Living Ocean and Coast”.

 

I Danmark kan Philippe Cousteau lige nu opleves på DR1 i BBC produktionen, Oceaner af Liv. Mange kan måske også genkende ham som vennen, der var til stede, da en anden eventyrer, Steve Irwin, gik bort efter at være blevet stukket af en giftig pilrokke i 2006. De to var i gang med optagelser til Animal Planet serien, Ocean’s Deadliest, som Philippe Cousteau senere færdiggjorde på egen hånd.

 

Også på CNN ses Philippe Cousteau jævnligt som reporter i miljø øjemed. Bl.a. har han lavet adskillige reportager om konsekvenserne af klimaforandringerne i de arktiske egne. Philippe Cousteau har desuden sit eget TV-program på kanalen, med titlen Going Green.

 

Kort om Philippe Cousteau

  • Barnebarn til den berømte undervandsfotograf og opdagelserejsende, Jacques Cousteau
  • Talsperson og designer af USA’s pavillon til verdensudstillingen Expo 2012 i Sydkorea
  • Korrespondent på bl.a. CNN
  • Grundlægger og præsident i EarthEcho International og Co-founder og formand for Global
  • Echo Foundation, der blandt andet udvikler undervisningsmateriale om natur og miljø og ikke mindst yder økonomisk bistand til både sociale og miljømæssige projekter
  • Nomineret til National Education Awards i 2003 for dokumentaren, Everglades, og har produceret en længere række undervisningsmateriale til skoler
  • Kom på Vanity Fairs Liste over mest betydningsfulde miljøforkæmpere i 2010

Philippe Costeau

Download stort billede

Polar Land

Download stort billede

Isbjørn

Download stort billede

 

LEGOLAND Billund


Generel parkinfo:
info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Jonas Søndergård
PR- & pressechef
Jonson@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Malene Østerby

PR- & pressekoordinator
Malene.Osterby@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

15-04-2014

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®
 

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®

I 1968 kørte de første trafikskolebiler ud af garagen i LEGOLAND®. Siden har millioner af børn taget deres første kørekort i Trafikskolen. Nu bliver bilerne skiftet ud, og det markerer LEGOLAND til Kør Smukt weekenden den 26.-27. april.

Læs mere her

Læs mere


14-04-2014

LEGO Friends Heartlake city
 

LEGO® Friends indtager LEGOLAND®

Piger over hele verden har taget LEGO® Friends universet til sig, og nu er det første gang muligt at opleve de populære veninder fra den magiske by Heartlake i LEGOLAND®, hvor de har fået deres helt egen verden bygget i LEGO. Inspireret af pigernes interesser og kendte elementer fra LEGO Friends serien, kan hele familien udforske et detaljerigt og interaktivt univers.

Læs mere her

Læs mere


10-04-2014

LEGOLAND Billund Resort
 

3 attraktioner og 4 kommuner stifter ny turismeforening

Samarbejdet LEGOLAND Billund Resort er netop blevet konsolideret, da partnerne tirsdag den 8. april holdt stiftende generalforsamling. Foreningen skal også fremover arbejde for at trække udenlandske turister til området

Læs mere her

Læs mere


04-04-2014

Ghost - The Haunted House i LEGOLAND®
 

5.500 vanskeligt stillede børn åbnede LEGOLAND®

I dag kickstartede LEGOLAND® sæsonen med besøg af børn og unge fra blandt andre Børnehjælpsdagen. Sammen med Socialminister Manu Sareen fik de lov at prøve det spritnye spøgelseshus, Ghost – The Haunted House – som de allerførste.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2014

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk
 

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Svenskerne er glade for LEGOLAND®. Så glade at de for tredje år i træk har udråbt den danske familiepark til deres yndlings temapark i Norden. Dermed må deres egen Astrid Lindgrens Verden endnu engang se sig slået på hjemmebane.

Læs mere her

Læs mere


10-03-2014

LEGOLAND Holiday Village  

LEGOLAND® klar med ny tematiseret ferieby

Når LEGOLAND® slår dørene op til sæsonen 5. april 2014, er det med plads til endnu flere overnattende gæster. Den nye ferieby LEGOLAND Holiday Village tilbyder nemlig overnatning i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem – alt sammen i en LEGO® tematiseret indpakning, der ikke er set før i Norden.

Læs mere her

Læs mere


10-02-2014

Familie Open Air i LEGOLAND  

Rasmus Seebach og Mads Langer til Open Air i LEGOLAND®

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

Læs mere her

Læs mere


05-02-2014

Ny direktør i LEGOLAND  

Ny direktør i LEGOLAND®

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

Læs mere her

Læs mere


04-02-2014

Droptårnet bliver kranet ind i Ghost
 

Tolv meter høje tårne rejst i LEGOLAND®

Byggeriet af det nye spøgelseshus Ghost i 

LEGOLAND® har nået en vigtig milepæl. De tolv meter høje drop-tårne, der skal sende parkens gæster på en mavekildrende svævetur, er nu monteret – et arbejde der krævede stor præcision.

 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2014

Familien Grasso med vinbonden Paola stående i midten mellem sine forældre  

Smag Italiens vin-undere på Hotel LEGOLAND®

Der er lagt op til en gastronomisk rejse, når Hotel LEGOLAND® slår dørene op til sin første Winemaker’s dinner fredag den 14. februar. Vinbonden Paola Grasso fra Piemonte i Italien kommer til Billund og præsenterer fem af sine egne unikke vine, som hotellets køkken matcher med fem delikate retter.

Læs mere her

Læs mere


15-01-2014

Kokkeelev Joakim Schmidt  

LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Læs mere her

Læs mere


30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere