Philippe Costeau åbner Polar Land 

Hent pressemeddelse her

 

 

En verdenskendt opdagelsesrejsende, 17 pingviner og en rutschebane med frit fald. Det er de vigtigste ingredienser, når LEGOLAND® søndag den 29. april åbner sin største nyhed nogensinde: Polar Land.

 

LEGOLAND® parkens nyhed i 2012 inviterer børn og voksne på et eventyr i Polar Land, og derfor er det også helt naturligt, at en ægte opdagelsesrejsende skal indvie det nye område. Philippe Cousteau er gået i sin legendariske farfar Jacques Cousteaus fodspor, og er kendt verden over som vært i naturprogrammer, en af verdens mest anerkendte miljøforkæmpere og senest som USA’s udsending ved EXPO 2012 i Sydkorea.

 

Sammen med en række specielt inviterede gæster åbner Philippe Cousteau Polar Land officielt søndag den 29. april. Til tonerne af LEGOLAND garden kan parkens øvrige gæster gå på opdagelse i Polar Land fra kl. 13.

 

- Vi er naturligvis stolte over, at en personlighed som Philippe Cousteau tager turen helt fra USA’s vestkyst for at åbne Polar Land. Han vil blot være den første af en lang række modige polarforskere store som små, som meget snart kan besøge Polar Land, lære mere om pingvinerne og deres levevilkår i naturen – og selvfølgelig prøve en tur i rutschebanen Polar X-plorer, fortæller Henrik Höhrmann, direktør for LEGOLAND.

 

En vild tur

Polar Land er den største nyhed i den traditionsrige parks historie med en investering på 75 mio. kr. Hovedattraktionen er verdens første rutschebane, som kombinerer et frit fald på 5 meter med et kig ind til parkens nyeste beboere: 17 levende pingviner. Derudover består området af en helt ny restaurant med panorama vinduer ind til pingvinerne og den tidligere Power Builder, nu Ice Pilots School, som fremover skal uddanne polar-piloter.

 

LEGOLAND har inviteret en række kendte danskere samt kolleger fra zoologiske haver og akvarier til at kaste glans over åbningen. De bliver de første til at hilse på pingvinerne og prøve Polar X-plorer. Kl. 13 åbner Polar Land for parkens gæster.

 

Yderligere oplysninger

LEGOLAND PR- & pressechef Jonas Søndergaard

Mail: jonson@legoland.dk

Telefon: 7950 1801


 

Baggrundsinformation

 

Philippe Cousteau Jr. - Opdagelsesrejsende, miljøforkæmper og TV-korrepondent

 

Det var Philippe Cousteaus verdensberømte farfar, Jacques Cousteau, der med sine utallige eventyr- og opdagelsesrejser for alvor slog Cousteau navnet fast verden over. Jacques Cousteau var hjernen bag banebrydende opfindelser som undervandskameraet og ikke mindst lungeautomaten, SCUBA, og der gjorde det muligt for mennesket at trække vejret under vand og for alvor udforske hans højtelskede passion, verdens have.

 

I hjemlandet USA er Philippe Cousteau en af de absolut mest respekterede og berømte miljøeksperter, hvor han er kendt for at udforske de fjerneste hjørner af vores planet og ikke mindst yde økonomiske bistand til mennesker og natur i nød.

 

I 2010 anerkendte magasinet Vanity Fair Phillipe Cousteaus evne til at løfte arven fra sin farfar, da han sammen med søsteren Alexandra, kom på magasinets liste over verdens mest betydningsfulde miljøforkæmpere.

 

Senest er Philippe Cousteau også blevet valgt som designer og talsmand for den amerikanske pavillon ved verdensudstillingen, Expo 2012, i Sydkorea, der passende bærer temaet ”The Living Ocean and Coast”.

 

I Danmark kan Philippe Cousteau lige nu opleves på DR1 i BBC produktionen, Oceaner af Liv. Mange kan måske også genkende ham som vennen, der var til stede, da en anden eventyrer, Steve Irwin, gik bort efter at være blevet stukket af en giftig pilrokke i 2006. De to var i gang med optagelser til Animal Planet serien, Ocean’s Deadliest, som Philippe Cousteau senere færdiggjorde på egen hånd.

 

Også på CNN ses Philippe Cousteau jævnligt som reporter i miljø øjemed. Bl.a. har han lavet adskillige reportager om konsekvenserne af klimaforandringerne i de arktiske egne. Philippe Cousteau har desuden sit eget TV-program på kanalen, med titlen Going Green.

 

Kort om Philippe Cousteau

  • Barnebarn til den berømte undervandsfotograf og opdagelserejsende, Jacques Cousteau
  • Talsperson og designer af USA’s pavillon til verdensudstillingen Expo 2012 i Sydkorea
  • Korrespondent på bl.a. CNN
  • Grundlægger og præsident i EarthEcho International og Co-founder og formand for Global
  • Echo Foundation, der blandt andet udvikler undervisningsmateriale om natur og miljø og ikke mindst yder økonomisk bistand til både sociale og miljømæssige projekter
  • Nomineret til National Education Awards i 2003 for dokumentaren, Everglades, og har produceret en længere række undervisningsmateriale til skoler
  • Kom på Vanity Fairs Liste over mest betydningsfulde miljøforkæmpere i 2010

Philippe Costeau

Download stort billede

Polar Land

Download stort billede

Isbjørn

Download stort billede

 

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

08-01-2016

LEGOLAND® søger 450 nye medarbejdere med et legebarn i maven
 

LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum

 

Den 15. og 16. januar holder LEGOLAND® traditionen tro jobmesse på Hotel LEGOLAND. Parken søger 450 nye, topmotiverede medarbejdere, der kan give gæsterne ekstraordinære og mindeværdige oplevelser i den kommende sæson. Legen er i centrum i LEGOLAND, og det er afgørende at have et legebarn i maven, hvis man gerne vil arbejde i parken.

 

Læs mere her

Læs mere


26-11-2015

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016
 

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016

 

Når LEGOLAND® i 2016 åbner dørene til Halloween, bliver gæsterne mødt af en endnu mere udsmykket, (u)hyggelig og stemningsfyldt park, spækket med unikke Halloween oplevelser. Blandt andet introducerer parken et helt nyt koncept, nemlig ”Brick or Treat” samt aftenåbent.

 

Læs mere her

Læs mere


05-10-2015

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®
 

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®

 

(U)hyggen spreder sig over LEGOLAND®, når parken traditionen tro inviterer til Halloween i efterårsferien den 10. – 18. oktober. Mandag til fredag vil Monster & Joakim fra Ramasjang underholde på Halloween scenen, og både torsdag og fredag lukker parken med et stort festfyrværkeri.

 

Læs mere her

Læs mere


17-09-2015

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016
 

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016

 

Med et samlet beløb på 85 mio. kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND® parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 m2, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO® NINJAGO – The Ride.

 

Læs mere her

Læs mere


28-08-2015

Sjove september shows
 

Sjove September Shows i LEGOLAND®

 

Lørdag den 5. september åbner Sigurds Bjørnetrio Event Scenen i LEGOLAND®, når det første September Show løber af stablen. Alle lørdage i september kan både store og små gæster opleve nogle af tidens største stjerner fra det populære Ramasjang-univers. 

Læs mere her

Læs mere


24-08-2015

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®
 

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®

 

Den 29. august får trafikskolebilerne besøg af deres italienske storebrødre, når flere end 30 Ferrarier triller gennem portene til LEGOLAND®. Ferrari dag er en unik chance for at komme helt tæt på de potente superbiler, og en heldig vinder kan slutte dagen af med en eksklusiv tur i én af de røde fartdjævle.

Læs mere her

Læs mere


17-08-2015

LEGOLAND® Familie Open Air
 

Forrygende koncertdag for både små og store i LEGOLAND®

 

I lørdags inviterede LEGOLAND® traditionen tro til Danmarks hyggeligste familiekoncert under åben himmel. Og end ikke udsigten til et skybrud kunne ødelægge den fantastiske stemning ved årets Open Air Koncert.

Læs mere her

Læs mere


12-06-2015

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®
 

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®

Når LEGOLAND® slår dørene op til to begivenhedsrige LEGO® Star Wars TM dage den 20. og 21. juni, er det med et forrygende program med aktiviteter for hele familien. Oplev LEGO Star Wars modellerne i Miniland, som byder på scener fra de seks film i serien, herunder Star Wars: The Clone Wars. En hær af Star Wars udklædte karakterer vil ligeledes marchere gennem parken, ligesom man kan deltage i konkurrencer, LEGO Star Wars byggeaktiviteter og træning med lyssværd, så man kan lære at mestre kraften.

Læs mere her

Læs mere


04-06-2015

LEGOLAND Indgang
 

Ny VisitDenmark måling: Flest kender LEGOLAND®

VisitDenmarks årlige brandmåling, som måler på kendskabet til danske attraktioner og seværdigheder i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien, sender LEGOLAND® til tops.

Læs mere her

Læs mere


29-05-2015

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®
 

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®

Den 6. og 7. juni bliver det populære LEGO Friends univers vækket til live til LEGO Friends event i LEGOLAND. En ny veninde melder sin ankomst, og da hun er intet mindre end en rigtig popstjerne, er begge dage spækket med popstjerneaktiviteter for store og små LEGO Friends fans, samt live musik fra X Factor deltagerne Baraa, Tannaz og Sophia.

Læs mere her

Læs mere


21-05-2015

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®
 

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND® inviterer til Falck dag lørdag den 30. maj. Udover at parken kommer til at vrimle med Falckreddere, politibetjente og brandmænd samt deres imponerende udrykningskøretøjer, byder dagen på forrygende underholdning, når Citybois og Emilie Esther fra årets X Factor giver koncert på Event Scenen.   

Læs mere her

Læs mere


30-04-2015

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®
 

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®

Gå ikke glip af årets fedeste koncertdag for de mindste, når LEGOLAND lørdag den 9. maj holder Ramasjangdag. Både Motor Mille, Onkel Reje, Kristian & Ramasjang Mysteriet, Kalles Danmarks Tour, Hr. Skæg og årets MGP vinder er på programmet. Så der er lagt op til musik, dans og spilopper hele dagen i parken.   

Læs mere her

Læs mere


16-04-2015

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien
 

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien

Den 25. og 26. april byder LEGOLAND indenfor til en hel weekend i trafiksikkerhedens tegn. I samarbejde med SEAT arrangerer LEGOLAND Kør Smukt event, hvor hele familien bliver udfordret i sjove og lærerige aktiviteter og konkurrencer om sikkerhed i trafikken.   

Læs mere her

Læs mere


31-03-2015

Vild med vind
 

Vild med Vind i LEGOLAND®

Hvad er vind for en størrelse, hvor mange tramp i pedalerne skal der til for at lave nok strøm til en tablet, og hvordan designer man en flyvedygtig drage? Det og meget mere kan man blive klogere på, når LEGOLAND® inviterer til Vild med Vind event den 11. april.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2015

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model
 

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model

I dag slog LEGOLAND® dørene op til endnu en sæson. Indhyllet i røg, damp og vaskeægte Star WarsTM stemning kunne gæsterne opleve årets nyhed i parken: verdens største LEGO® model LEGO Star WarsTM X-Wing Starfighter.

Læs mere her

Læs mere


21-03-2015

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
 

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
I dag slog Hotel LEGOLAND® dørene op til 23 spritnye LEGO® Friends tematiserede hotelværelser. Hotellet havde inviteret 40 af Danmarks største LEGO Friends fans til at være de første gæster på de nye værelser, og det gik ikke stille for sig. 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2015

Nyhed 2015 - LEGO Star Wars X-wing Starfighter
 

LEGOLAND® giver smagsprøve på nyheden 2015
I dag løftede LEGOLAND® sløret for en lille bid af verdens største model, LEGO® Star WarsTM X-Wing Starfighter, der udgør parkens helt store nyhed for sæsonen 2015. På LEGO World i Bella Center kan de besøgende de kommende fire dage opleve LEGO modellens ene vinge bygget af mere end 250.000 LEGO klodser. 

Læs mere her

Læs mere


16-01-2015

Jobdage i LEGOLAND®
 

LEGOLAND® søger regionens 450 største smil

Den 23. og 24. januar er det igen blevet tid til årets jobmesse i LEGOLAND®, Jobdage. I år søger parken 450 nye, topmotiverede sæsonmedarbejdere, der med smil og service i verdensklasse kan give gæsterne i LEGOLAND fantastiske oplevelser i sæson 2015.

Læs mere her

Læs mere