September Koncerter i LEGOLAND®

Hent pressemeddelse her

 

Årets September Koncerter i LEGOLAND® blev lørdag den 1. september skudt i gang af Sigurd Barretts Bjørnetrio med en festlig koncert. Endnu fire koncerter er i vente, når Nabiha, Xander & Ankerstjerne, Christopher og Clemens alle gæster scenen i LEGOLAND.

 

Det er første gang, LEGOLAND afholder September Koncerter på det nye eventområde bag Polar Land, og sammenlignet med sidste års koncertareal ved September Koncerterne, har parken i år valgt at udvide området væsentligt, så der er plads til, at endnu flere gæster kan feste med, når danske kunstnere spiller op til både sang og dans med stribevis af velkendte hits.

 

Kunstnerne til årets September Koncerter er alle topaktuelle kunstnere. Lørdag den 8. september gæster Nabiha, der netop nu er aktuel i TV-programmet ”Toppen af poppen”, parken. Den 15. september er det makkerparret, Xander & Ankerstjerne, der indtager scenen, og lørdag den 22. september får LEGOLAND besøg af Christopher, der bl.a. står bag radiohittet ”Nothing in Common”. Den 29. september lukker og slukker rapperen, Clemens, rækken af Septemer Koncerter. Sammen med en række gæstesolister, spiller han sæsonens sidste koncert.


- For os er September Koncerterne en festlig og helt rigtig måde at gå efteråret i møde på med musik under åben himmel. Vi glæder os meget til at se en masse glade gæster på eventområdet til nogle gode og underholdende koncerter, siger eventchef i LEGOLAND, Claus Pedersen.

 

Xander og Ankerstjerne spiller koncert kl. 14.00, imens resten af kunstnerne spiller både kl. 13.00 og 15.00. Alle skriver desuden autografer efter deres shows.

 

Vind en fødselsdag i LEGOLAND
Udover at kunne opleve kunstnerne kan alle parkens gæster også smutte forbi det store LEGO® byggetelt på eventområdet. Man kan også besøge dragen Ollis fødselsdagstelt og deltage i konkurrencen om en fødselsdagsfest, hvor en heldig vinder kan invitere ti af sine bedste venner til fødselsdag i LEGOLAND i 2013.

 

For yderligere information, kontakt venligst PR og pressechef Jonas Søndergård på 7950 1801 eller presse@legoland.dk

 

 

SEPTEMBER KONCERTER I LEGOLAND
Nabiha

 

Nabiha
Lørdag den 8. september optræder sangerinden, Nabiha, der netop nu er aktuel i TV-programmet ”Toppen af poppen”. Nabiha fik sit gennembrud i 2009 med singlen ”Deep Sleep”, og har siden hen ligget på hitlisterne med singler som ”The Enemy” og ”Never played the bass”.

Xander & Ankerstjerne

 

Xander & Ankerstjerne
Lørdag den 15. september er det de to hitmagere, Xander & Ankerstjerne, der indtager scenen i LEGOLAND. Xander, søn af sangerinden, Anne Linnet, og kommende dommer i TV-programmet ”Voice - Danmarks største stemme”, synger for til bløde poptoner, som makkeren Ankerstjerne supplerer med stilsikker rap. Sammen spiller de hits som ”Det burde ikk være sådan her” og ”Den første nat”.

Christopher

 

Christopher
Lørdag den 22. september går Danmarks nye stjernefrø, Christopher, på scenen i LEGOLAND. Med sine blot 20 år er Christopher allerede nu landskendt som stemmen bag ørehængerne ”Against the odds” og ”Nothing in common”. Der er ingen tvivl om, at han nok skal charmere sig ind i de fremmødte pigehjerter.

Clemens
Clemens
Lørdag den 29. september slutter årets September Koncerter af med stil under kyndig ledelse af en af dansk raps tungeste drenge: Clemens. Clemens er blandt andet kendt som korleder i TV-programmet ”AllStars”, hvor han blev nummer 2 med koret fra hjembyen, Sønderborg. Med på scenen i LEGOLAND har Clemens blandt andre Nellie Ettisson, der er kendt fra Vild med dans, hvor hun synger i ”The Antonelli Orchestra”, Andy Roda og tidligere X Factor vinder, Linda Andrews.

LEGOLAND Billund


Generel parkinfo:
info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Jonas Søndergård
PR- & pressechef
Jonson@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Malene Østerby

PR- & pressekoordinator
Malene.Osterby@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

15-04-2014

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®
 

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®

I 1968 kørte de første trafikskolebiler ud af garagen i LEGOLAND®. Siden har millioner af børn taget deres første kørekort i Trafikskolen. Nu bliver bilerne skiftet ud, og det markerer LEGOLAND til Kør Smukt weekenden den 26.-27. april.

Læs mere her

Læs mere


14-04-2014

LEGO Friends Heartlake city
 

LEGO® Friends indtager LEGOLAND®

Piger over hele verden har taget LEGO® Friends universet til sig, og nu er det første gang muligt at opleve de populære veninder fra den magiske by Heartlake i LEGOLAND®, hvor de har fået deres helt egen verden bygget i LEGO. Inspireret af pigernes interesser og kendte elementer fra LEGO Friends serien, kan hele familien udforske et detaljerigt og interaktivt univers.

Læs mere her

Læs mere


10-04-2014

LEGOLAND Billund Resort
 

3 attraktioner og 4 kommuner stifter ny turismeforening

Samarbejdet LEGOLAND Billund Resort er netop blevet konsolideret, da partnerne tirsdag den 8. april holdt stiftende generalforsamling. Foreningen skal også fremover arbejde for at trække udenlandske turister til området

Læs mere her

Læs mere


04-04-2014

Ghost - The Haunted House i LEGOLAND®
 

5.500 vanskeligt stillede børn åbnede LEGOLAND®

I dag kickstartede LEGOLAND® sæsonen med besøg af børn og unge fra blandt andre Børnehjælpsdagen. Sammen med Socialminister Manu Sareen fik de lov at prøve det spritnye spøgelseshus, Ghost – The Haunted House – som de allerførste.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2014

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk
 

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Svenskerne er glade for LEGOLAND®. Så glade at de for tredje år i træk har udråbt den danske familiepark til deres yndlings temapark i Norden. Dermed må deres egen Astrid Lindgrens Verden endnu engang se sig slået på hjemmebane.

Læs mere her

Læs mere


10-03-2014

LEGOLAND Holiday Village  

LEGOLAND® klar med ny tematiseret ferieby

Når LEGOLAND® slår dørene op til sæsonen 5. april 2014, er det med plads til endnu flere overnattende gæster. Den nye ferieby LEGOLAND Holiday Village tilbyder nemlig overnatning i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem – alt sammen i en LEGO® tematiseret indpakning, der ikke er set før i Norden.

Læs mere her

Læs mere


10-02-2014

Familie Open Air i LEGOLAND  

Rasmus Seebach og Mads Langer til Open Air i LEGOLAND®

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

Læs mere her

Læs mere


05-02-2014

Ny direktør i LEGOLAND  

Ny direktør i LEGOLAND®

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

Læs mere her

Læs mere


04-02-2014

Droptårnet bliver kranet ind i Ghost
 

Tolv meter høje tårne rejst i LEGOLAND®

Byggeriet af det nye spøgelseshus Ghost i 

LEGOLAND® har nået en vigtig milepæl. De tolv meter høje drop-tårne, der skal sende parkens gæster på en mavekildrende svævetur, er nu monteret – et arbejde der krævede stor præcision.

 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2014

Familien Grasso med vinbonden Paola stående i midten mellem sine forældre  

Smag Italiens vin-undere på Hotel LEGOLAND®

Der er lagt op til en gastronomisk rejse, når Hotel LEGOLAND® slår dørene op til sin første Winemaker’s dinner fredag den 14. februar. Vinbonden Paola Grasso fra Piemonte i Italien kommer til Billund og præsenterer fem af sine egne unikke vine, som hotellets køkken matcher med fem delikate retter.

Læs mere her

Læs mere


15-01-2014

Kokkeelev Joakim Schmidt  

LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Læs mere her

Læs mere


30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere