Star Wars 

Hent pressemeddelse her 

 

Når ’Kraften’ den 16. og 17. juni samler stjernekrigere i alle aldre til Star Wars™ dage i LEGOLAND®, vil særligt én stjernekriger skille sig ud fra mængden. Jake Lloyd, bedre kendt som Anakin Skywalker, besøger nemlig LEGOLAND

 

Mange vil måske huske Jake Lloyd som den kønne, lyshårede dreng, der spillede Anakin Skywalker i Star Wars Episode I: Den usynlige fjende. Til Star Wars dage er det allerførste gang, Danmark får besøg af netop den unge udgave af mørkets fyrste, og han vil uden tvivl bringe en del af magien fra de sagnomspundne stjernekrigsfilm til LEGOLAND.

 

- I rollen som Anakin Skywalker, repræsenterer Jake Lloyd det helt unikke ved Star Wars: kampen mellem det gode og det onde. Star Wars universet har samlet familier på tværs af generationer til leg og hyggelige stunder, og på dagen kan vores gæster komme helt tæt på den berømte skuespiller, når han skriver autografer og deltager i vores store Star Wars parade, fortæller direktør i LEGOLAND, Henrik Höhrmann. 

 

Nordens største Star Wars fanklub indtager LEGOLAND
Selvom LEGOLAND ikke just minder om det fjerne, galaktiske imperium, hvor Star Wars finder sted, vil stjernekrigere fra hele Norden samles i parken for at deltage i Star Wars dagene. Har man blot den mindste stjernekriger gemt i maven, vil oplevelsen af Nordens største Star Wars fanklub, 501st Nordic Garrisson, være noget der giver anledning til store øjne hos både børn og voksne. Fanklubbens medlemmer er nemlig hver især udklædt som deres yndlings Star Wars personlighed i særlige kostumer, der hver har en værdi af adskillige tusinde kroner. Kostumerne er så livagtige, at man faktisk bliver i tvivl, om der er landet et rumskib i den traditionsrige park.

 

Sammen med Jake Lloyd vil 501st Nordic Garrisson skyde Star Wars dagene i gang med en stor parade fra biografen LEGO® Studios, hvor alle børn er velkomne til at deltage. Også parkens egen Darth Vader figur deltager i paraden, og det bliver spændende at se, om Anakin Skywalker mon går med ham over på ”den mørke side”. 

 

Lyssværdstræning og ægte LEGO® Star Wars designere
Sidste år indviede LEGOLAND et helt nyt område i Miniland med syv Star Wars scenarier fra både filmene og tv-serien Star Wars: Klonkrigene. Til Star Wars dage vil også resten af LEGOLAND byde på stjernekrigsinspirerede aktiviteter og konkurrencer. Her kan man blandt andet tage til lyssværdstræning med garvede lyssværdskrigere eller deltage i den store LEGO Star Wars byggekonkurrence, hvor det er de rigtige designere bag LEGO Star Wars serien, der er dommere i konkurrencen om at skabe de mest fantasifulde og unikke Star Wars LEGO kreationer i det store byggetelt.

 

Til Star Wars dage er der gratis adgang for børn udklædt som stjernekrigere.

 

Star Wars dage bliver afholdt den 16. og 17. juni kl. 12 – 16 i LEGOLAND.

 

For yderligere information, kontakt venligst PR & Pressechef Jonas Søndergård, tlf. 7950 1801, jonson@legoland.dk

  

 Star Wars parade ved indgangen til LEGOLAND
Download stort billede

Star Wars parade gennem LEGOLAND

Download stort billede

 

Anakin Skywalker
Download stort billede

Jake Lloyd
Download stort billede

 

LEGOLAND Billund


Generel parkinfo:
info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Jonas Søndergård
PR- & pressechef
Jonson@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Malene Østerby

PR- & pressekoordinator
Malene.Osterby@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

15-04-2014

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®
 

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®

I 1968 kørte de første trafikskolebiler ud af garagen i LEGOLAND®. Siden har millioner af børn taget deres første kørekort i Trafikskolen. Nu bliver bilerne skiftet ud, og det markerer LEGOLAND til Kør Smukt weekenden den 26.-27. april.

Læs mere her

Læs mere


14-04-2014

LEGO Friends Heartlake city
 

LEGO® Friends indtager LEGOLAND®

Piger over hele verden har taget LEGO® Friends universet til sig, og nu er det første gang muligt at opleve de populære veninder fra den magiske by Heartlake i LEGOLAND®, hvor de har fået deres helt egen verden bygget i LEGO. Inspireret af pigernes interesser og kendte elementer fra LEGO Friends serien, kan hele familien udforske et detaljerigt og interaktivt univers.

Læs mere her

Læs mere


10-04-2014

LEGOLAND Billund Resort
 

3 attraktioner og 4 kommuner stifter ny turismeforening

Samarbejdet LEGOLAND Billund Resort er netop blevet konsolideret, da partnerne tirsdag den 8. april holdt stiftende generalforsamling. Foreningen skal også fremover arbejde for at trække udenlandske turister til området

Læs mere her

Læs mere


04-04-2014

Ghost - The Haunted House i LEGOLAND®
 

5.500 vanskeligt stillede børn åbnede LEGOLAND®

I dag kickstartede LEGOLAND® sæsonen med besøg af børn og unge fra blandt andre Børnehjælpsdagen. Sammen med Socialminister Manu Sareen fik de lov at prøve det spritnye spøgelseshus, Ghost – The Haunted House – som de allerførste.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2014

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk
 

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Svenskerne er glade for LEGOLAND®. Så glade at de for tredje år i træk har udråbt den danske familiepark til deres yndlings temapark i Norden. Dermed må deres egen Astrid Lindgrens Verden endnu engang se sig slået på hjemmebane.

Læs mere her

Læs mere


10-03-2014

LEGOLAND Holiday Village  

LEGOLAND® klar med ny tematiseret ferieby

Når LEGOLAND® slår dørene op til sæsonen 5. april 2014, er det med plads til endnu flere overnattende gæster. Den nye ferieby LEGOLAND Holiday Village tilbyder nemlig overnatning i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem – alt sammen i en LEGO® tematiseret indpakning, der ikke er set før i Norden.

Læs mere her

Læs mere


10-02-2014

Familie Open Air i LEGOLAND  

Rasmus Seebach og Mads Langer til Open Air i LEGOLAND®

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

Læs mere her

Læs mere


05-02-2014

Ny direktør i LEGOLAND  

Ny direktør i LEGOLAND®

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

Læs mere her

Læs mere


04-02-2014

Droptårnet bliver kranet ind i Ghost
 

Tolv meter høje tårne rejst i LEGOLAND®

Byggeriet af det nye spøgelseshus Ghost i 

LEGOLAND® har nået en vigtig milepæl. De tolv meter høje drop-tårne, der skal sende parkens gæster på en mavekildrende svævetur, er nu monteret – et arbejde der krævede stor præcision.

 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2014

Familien Grasso med vinbonden Paola stående i midten mellem sine forældre  

Smag Italiens vin-undere på Hotel LEGOLAND®

Der er lagt op til en gastronomisk rejse, når Hotel LEGOLAND® slår dørene op til sin første Winemaker’s dinner fredag den 14. februar. Vinbonden Paola Grasso fra Piemonte i Italien kommer til Billund og præsenterer fem af sine egne unikke vine, som hotellets køkken matcher med fem delikate retter.

Læs mere her

Læs mere


15-01-2014

Kokkeelev Joakim Schmidt  

LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Læs mere her

Læs mere


30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere