Tidligere pressemeddelelser 2013 

Tidligere pressemeddelelser 2013

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund - pressemeddelelser 2013

30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere


16-09-2013

Halloween i LEGOLAND

Uhyggen breder sig i LEGOLAND® i efterårsferien

Monstre, spøgelser og edderkopper indtager LEGOLAND, når parken fra 12. til 20. oktober ’iklæder’ sig sit bedste Halloween-kostume og byder inden for til en uhyggelig sjov efterårsferie.

Læs mere her

Læs mere


29-08-2013

indvielsen af Anholt Havmøllepark i LEGOLAND

Danmarks største havmøllepark snurrer i LEGOLAND®
I dag trykkede elever fra Anholt Skole på den magiske røde LEGO® knap, og miniatureudgaven af Anholt Havmøllepark satte i bevægelse. Det markerede indvielsen af Anholt Havmøllepark i LEGOLAND®.

Læs mere her

Læs mere


29-08-2013

Peter AG på Hotel LEGOLAND

Peter A.G. spiller akustisk på Hotel LEGOLAND®

Den 20. september inviterer Hotel LEGOLAND for første gang til akustisk koncert. Med det anmelderroste ”Det Scene Show 2” vil Peter A.G. i en akustisk version tage publikum med ind i sit univers af anekdoter, livskloge betragtninger og fine detaljer.

Læs mere her

Læs mere


21-08-2013

September koncerter i LEGOLAND

September fest i LEGOLAND®

Sigurd Barrett skyder festlighederne i gang, når LEGOLAND® byder velkommen til årets første September Koncert søndag den 1. september. De efterfølgende fire weekender får gæsterne fornøjelsen af Niklas, Hr. Skæg, Outlandish og Xander, som alle gæster scenen i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere


24-06-2013

Årets elevteams

Tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® er regionens bedste

Onsdag den 19. juni vandt Lykke Metzger og Puk Mortensen, tjenerelever fra Hotel
LEGOLAND®, den fornemme titel som regionens bedste elevteam til årets store finale på Hansenberg i Kolding.

Læs mere her

Læs mere


24-06-2013

Familie Open Air i LEGOLAND

Danske stjerner klar til LEGOLAND® Open Air Koncert

Den 17. august inviterer LEGOLAND® indenfor til årets store familiekoncert under åben himmel. Igen i år er programmet spækket med de største, danske stjerner, og det er nu, man skal sikre sig en koncertbillet for at være med til festlighederne.

Læs mere her

Læs mere


13-06-2013

Pingvinunge

Pingvinunger i LEGOLAND®

I februar 2012 ankom 17 Gentoo pingviner til pingvinanlægget i LEGOLAND® fra Edinburgh Zoo i Skotland. Mange svømmeture og fisk senere er pingvinerne faldet så godt til, at den første pingvinunge kom til verden onsdag morgen.

Læs mere her

Læs mere


30-05-2013

Familie Open Air koncert i LEGOLAND

LEGOLAND® starter billetsalget til Open Air

Den 3. juni kl. 12.00 åbner LEGOLAND® for billetsalget til dette års Familie Open Air Koncert, der afholdes den 17. august. Billetterne sælges efter først til mølle-princippet, og LEGOLAND forventer, at der vil være rift om billetterne oven på sidste års usædvanligt velbesøgte Open Air koncert.

Læs mere her

Læs mere


23-05-2013

Ferrari ankommer til LEGOLAND

Oplev 30 Ferrarier i LEGOLAND®

Den 1. juni får Trafikskolebilerne kamp til stregen hvad angår hestekræfter, når flere end 30 vaskeægte Ferrari biler gæster LEGOLAND®. Børn der triller ind i parken i en hjemmebygget sæbekassebil får gratis entré på dagen, og et par heldige vindere kan slutte arrangementet af med en tur i en af de imponerende Ferrarier. Gæsterne kan også drømme sig væk bag rattet i en LEGO® Formel 1 racerbil i fuld størrelse.

Læs mere her

Læs mere


15-05-2013

Store Nørd til Falck-dag i LEGOLAND

Falckdag for fuld udrykning i LEGOLAND®

Lørdag den 25. maj besøger Falck LEGOLAND® med både blå blink og sirener. Dagen byder på et unikt indblik i heltenes arbejde med både show og udstillinger, og traditionen tro skal prisen til et særligt heltemodigt barn, ”Den Gyldne Sofus”, uddeles. På scenen fyrer drengene fra Store Nørd op med deres vilde fysikeksperimenter.

Læs mere her

Læs mere


29-04-2013

Hollandsk kroning i Miniland

Hollandsk kroning i LEGOLAND®

Tirsdag den 30. april får Holland nyt regentpar, når Kronprins Willem-Alexander overtager tronen fra sin mor Dronning Beatrix. Det bliver fejret i hele Holland - også det lille udsnit, som befinder sig i LEGOLAND®.

Læs mere her

Læs mere


24-04-2013

Chresten til X Factor i LEGOLAND

X Factor stjernerne skyder koncertsæsonen i gang i LEGOLAND®

Den 4. maj har LEGOLAND® sat et stort X i kalenderen. Her indtager årets vinder af X Factor, Chresten, nemlig scenen i LEGOLAND sammen med finalisterne Karoline, Wasteland, Amanda, Anna og Lusanda. Pladeaktuelle Line fra sidste års X Factor er dagens konferencier.

Læs mere her

Læs mere


11-04-2013

LEGO Friends pigerne i LEGOLAND

LEGOLAND® inviterer til LEGO® Friends weekend

Den 20. og 21. april byder de fem veninder fra LEGO Friends velkommen i LEGOLAND, hvor pigerne er klar til at dele alle deres yndlingsaktiviteter med parkens gæster. CD-aktuelle Katrine Bille kendt fra Lille Nørd kommer og giver koncert, og den professionelle fodboldjonglør, Michael Toft, lærer sine tricks og tips fra sig.

Læs mere her

Læs mere


03-04-2013

LEGOLAND er Nordens bedste temapark 2013

LEGOLAND® er Nordens bedste temapark 2013

For andet år i træk modtager LEGOLAND® titlen som svenskernes favorit temapark i Norden. Det betyder, at deres egen Astrid Lindgrens Verden igen må se sig slået af den danske familiepark.

Læs mere her

Læs mere


18-03-2013

LEGOLAND® åbner med sne

Det usædvanligt kolde marts vejr betyder, at LEGOLAND® åbner med nogle forlystelser ude af drift lørdag den 23. marts. Frost og sne har nemlig forhindret den fornødne klargøring af forlystelserne. Man kan følge driftssituationen dag for dag på www.LEGOLAND.dk.

Læs mere her

Læs mere


07-03-2013

LEGO Chima 4D

Dansk film skal fylde LEGOLAND® biografer verden over

Den dansk producerede LEGO® ChimaTM 4D film, som i 2013 kan opleves i LEGOLAND® parker verden over, kan i løbet af 2013 erobre titlen som den mest sete danske biograffilm nogensinde.

Læs mere her

Læs mere


15-02-2013

Stærkt koncertprogram til LEGOLAND® Open Air

Igen i 2013 kan LEGOLAND® præsentere en stjernerække af kendte danske sangere. Anført af popdronningen Medina vil Burhan G, Alphabeat, Nabiha, Shaka Loveless og MGP Vinderne underholde store som små gæster til Open Air lørdag den 17. august.

Læs mere her

Læs mere


10-01-2013

 

LEGOLAND® søger regionens 400 største smil 

Den 18. og 19. januar holder LEGOLAND® sin årlige jobmesse, Jobdage. I år søger parken mere end 400 nye sæsonmedarbejdere med regionens største smil, som alle kan være med til at give børn og voksne gæsteservice i verdensklasse i sæson 2013.

Læs mere her

Læs mere


02-01-2013

LEGOLAND® overtager driften af FDM Camping Billund og LEGOLAND Village

LEGO® ChimaTM får en ekstra dimension i LEGOLAND®
Det helt nye univers LEGO® ChimaTM, hvor dyrestammer kæmper om den dyrebare energikilde Chi, kan følges helt tæt i LEGOLAND. En 4D film som trækker tilskueren helt ud på sædekanten med vind, vand og røgeffekter har nemlig premiere til sæsonstarten 23. marts.

Læs mere her

Læs mere