Falckdag i LEGOLAND®

Hent Pressemeddelelse her

 

Lørdag den 25. maj besøger Falck LEGOLAND® med både blå blink og sirener. Dagen byder på et unikt indblik i heltenes arbejde med både show og udstillinger, og traditionen tro skal prisen til et særligt heltemodigt barn, ”Den Gyldne Sofus”, uddeles. På scenen fyrer drengene fra Store Nørd op med deres vilde fysikeksperimenter.

 

Enhver med en lille brandmand gemt i maven vil lade sig rive med, når der er Falckdag i LEGOLAND: Igen i år kan gæsterne komme helt tæt på de imponerende udrykningskøretøjer, brandmændene viser, hvordan man slukker en ildebrand og klipper taget af en forulykket bil, og så skal gæsterne hjælpe med at bygge verdens største LEGO brandbil.

 

- Det er en event for hele familien, hvor man både kan nyde de imponerende shows, men dagen giver også et bredt indblik i, hvordan hverdagens helte arbejder. Det er en god anledning til at tale med de yngste om, hvad man skal gøre, hvis ulykken er ude, forklarer direktør i LEGOLAND, Henrik Höhrmann.

 

Show med Store Nørd
En lidt anden form for helte finder også vej til Falckdag, når de modige drenge fra Store Nørd indtager eventscenen med deres imponerende show. Godt pakket ind i deres bedste laboratorieuniformer, tester drengene både tænkelige og næsten utænkelige eksperimenter, der vil udløse både røg, ild og måske også lidt mærkelige lugte fra kedler og reagensglas på scenen. Heldige gæster vil også kunne få en autograf fra drengene med sig hjem.

 

- Store Nørds show indrammer præcis, hvad man kan opleve til Falckdag: der er fart over feltet, og den ene imponerende oplevelse med brandmænd, falckreddere, politibetjente og deres hunde afløser den anden. Det er både nyttig viden for hele familien, men også forrygende underholdning, siger Henrik Höhrmann.

 

Verdens største LEGO brandbil
Falckdag skydes i gang kl. 11.30, hvor en stor parade af flotte redningskøretøjer fører gæsterne fra hovedindgangen til eventområdet. Foruden de mange shows kan gæsterne for første gang også være med til at bygge verdens største LEGO brandbil af mere end 190.000 LEGO klodser. Kan man ikke få LEGO byggeri nok, kan man også prøve kræfter som LEGO designer i den store LEGO City byggekonkurrence. På eventscenen kan gæsterne dyste i deres viden om både Falck, LEGOLAND og politi i den store Falck familiekonkurrence, og så kan hele familien blive klogere på førstehjælp, som Falck i dagens anledning præsenterer i børnehøjde.

 

Den Gyldne Sofus uddeles
Falckdag er også dagen, hvor et særligt heltemodigt barn bliver hyldet ved uddelingen af Falck og Børneulykkesfondens pris ”Den Gyldne Sofus”. De fem finalister er udvalgt blandt mange indsendte nomineringer, og i år er kandidaterne drenge i aldersgruppen 4 til 7 år. Alle har de ydet en helt ekstraordinær indsats for at hjælpe et andet menneske i nød.

 

Hele programmet kan ses på LEGOLAND.dk

 

Yderligere oplysninger fås hos
LEGOLAND
PR- & pressechef Jonas Søndergård
Jonson@LEGOLAND.dk
7950 1801
 
Falck
Falcks pressetelefonnummer: 7222 0307

 

Børneulykkesfonden: 3037 7722

 

Program for Falckdag

Kl. 10.00

Kl. 11.30

Kl. 12.00  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kl. 12.00
Kl. 12.25

 

Kl. 13.00
Kl. 13.30

 

Kl. 13.40
Kl. 14.00
Kl. 14.30
Kl. 15.00
Kl. 15.30


Kl. 15.40
Kl. 16.00
Kl. 16.25

Kl. 16.40

Kl. 17.00

Hjælp med at bygge en kæmpe LEGO brandbil
Parade til Eventområdet
Eventområdet og aktiviteter åbner
 - LEGO byggekonkurrence
 - Se de seje politi- og Falck-biler
 - Helte aktiviteter:
 - Sluk ildebrand
 - Badeboldsdysten
 - Genkend forbryderen
 - Røgdykkerbane
 - Børneulykkesfondens trafiklegeplads
 - og andre seje aktiviteter
Mini koncert med Politiorkestret
Velkomst & kåring af førstehjælpsprisen:
Den Gyldne Sofus 2013
Store Nørd show - Eventscenen
Store Nørd skriver autografer
vi kan ikke garantere alle en autograf
Se politihunden arbejde
Klip en bil show
Brand- & redningsshow
Store Nørd show - Eventscenen
Store Nørd skriver autografer
vi kan ikke garantere alle en autograf
Se politihunden arbejde
Sofus familiequiz - Eventscenen
Udtrækning af konkurrencevindere - Eventscenen
Se politihunden arbejde
Tak for i dag

 

 Store Nørd til Falck-dag i LEGOLAND

 Falck-dag i LEGOLAND

Falck-dag i LEGOLAND Politihund på arbejde til Falck-dag i LEGOLAND

 

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

08-01-2016

LEGOLAND® søger 450 nye medarbejdere med et legebarn i maven
 

LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum

 

Den 15. og 16. januar holder LEGOLAND® traditionen tro jobmesse på Hotel LEGOLAND. Parken søger 450 nye, topmotiverede medarbejdere, der kan give gæsterne ekstraordinære og mindeværdige oplevelser i den kommende sæson. Legen er i centrum i LEGOLAND, og det er afgørende at have et legebarn i maven, hvis man gerne vil arbejde i parken.

 

Læs mere her

Læs mere


26-11-2015

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016
 

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016

 

Når LEGOLAND® i 2016 åbner dørene til Halloween, bliver gæsterne mødt af en endnu mere udsmykket, (u)hyggelig og stemningsfyldt park, spækket med unikke Halloween oplevelser. Blandt andet introducerer parken et helt nyt koncept, nemlig ”Brick or Treat” samt aftenåbent.

 

Læs mere her

Læs mere


05-10-2015

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®
 

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®

 

(U)hyggen spreder sig over LEGOLAND®, når parken traditionen tro inviterer til Halloween i efterårsferien den 10. – 18. oktober. Mandag til fredag vil Monster & Joakim fra Ramasjang underholde på Halloween scenen, og både torsdag og fredag lukker parken med et stort festfyrværkeri.

 

Læs mere her

Læs mere


17-09-2015

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016
 

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016

 

Med et samlet beløb på 85 mio. kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND® parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 m2, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO® NINJAGO – The Ride.

 

Læs mere her

Læs mere


28-08-2015

Sjove september shows
 

Sjove September Shows i LEGOLAND®

 

Lørdag den 5. september åbner Sigurds Bjørnetrio Event Scenen i LEGOLAND®, når det første September Show løber af stablen. Alle lørdage i september kan både store og små gæster opleve nogle af tidens største stjerner fra det populære Ramasjang-univers. 

Læs mere her

Læs mere


24-08-2015

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®
 

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®

 

Den 29. august får trafikskolebilerne besøg af deres italienske storebrødre, når flere end 30 Ferrarier triller gennem portene til LEGOLAND®. Ferrari dag er en unik chance for at komme helt tæt på de potente superbiler, og en heldig vinder kan slutte dagen af med en eksklusiv tur i én af de røde fartdjævle.

Læs mere her

Læs mere


17-08-2015

LEGOLAND® Familie Open Air
 

Forrygende koncertdag for både små og store i LEGOLAND®

 

I lørdags inviterede LEGOLAND® traditionen tro til Danmarks hyggeligste familiekoncert under åben himmel. Og end ikke udsigten til et skybrud kunne ødelægge den fantastiske stemning ved årets Open Air Koncert.

Læs mere her

Læs mere


12-06-2015

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®
 

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®

Når LEGOLAND® slår dørene op til to begivenhedsrige LEGO® Star Wars TM dage den 20. og 21. juni, er det med et forrygende program med aktiviteter for hele familien. Oplev LEGO Star Wars modellerne i Miniland, som byder på scener fra de seks film i serien, herunder Star Wars: The Clone Wars. En hær af Star Wars udklædte karakterer vil ligeledes marchere gennem parken, ligesom man kan deltage i konkurrencer, LEGO Star Wars byggeaktiviteter og træning med lyssværd, så man kan lære at mestre kraften.

Læs mere her

Læs mere


04-06-2015

LEGOLAND Indgang
 

Ny VisitDenmark måling: Flest kender LEGOLAND®

VisitDenmarks årlige brandmåling, som måler på kendskabet til danske attraktioner og seværdigheder i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien, sender LEGOLAND® til tops.

Læs mere her

Læs mere


29-05-2015

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®
 

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®

Den 6. og 7. juni bliver det populære LEGO Friends univers vækket til live til LEGO Friends event i LEGOLAND. En ny veninde melder sin ankomst, og da hun er intet mindre end en rigtig popstjerne, er begge dage spækket med popstjerneaktiviteter for store og små LEGO Friends fans, samt live musik fra X Factor deltagerne Baraa, Tannaz og Sophia.

Læs mere her

Læs mere


21-05-2015

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®
 

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND® inviterer til Falck dag lørdag den 30. maj. Udover at parken kommer til at vrimle med Falckreddere, politibetjente og brandmænd samt deres imponerende udrykningskøretøjer, byder dagen på forrygende underholdning, når Citybois og Emilie Esther fra årets X Factor giver koncert på Event Scenen.   

Læs mere her

Læs mere


30-04-2015

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®
 

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®

Gå ikke glip af årets fedeste koncertdag for de mindste, når LEGOLAND lørdag den 9. maj holder Ramasjangdag. Både Motor Mille, Onkel Reje, Kristian & Ramasjang Mysteriet, Kalles Danmarks Tour, Hr. Skæg og årets MGP vinder er på programmet. Så der er lagt op til musik, dans og spilopper hele dagen i parken.   

Læs mere her

Læs mere


16-04-2015

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien
 

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien

Den 25. og 26. april byder LEGOLAND indenfor til en hel weekend i trafiksikkerhedens tegn. I samarbejde med SEAT arrangerer LEGOLAND Kør Smukt event, hvor hele familien bliver udfordret i sjove og lærerige aktiviteter og konkurrencer om sikkerhed i trafikken.   

Læs mere her

Læs mere


31-03-2015

Vild med vind
 

Vild med Vind i LEGOLAND®

Hvad er vind for en størrelse, hvor mange tramp i pedalerne skal der til for at lave nok strøm til en tablet, og hvordan designer man en flyvedygtig drage? Det og meget mere kan man blive klogere på, når LEGOLAND® inviterer til Vild med Vind event den 11. april.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2015

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model
 

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model

I dag slog LEGOLAND® dørene op til endnu en sæson. Indhyllet i røg, damp og vaskeægte Star WarsTM stemning kunne gæsterne opleve årets nyhed i parken: verdens største LEGO® model LEGO Star WarsTM X-Wing Starfighter.

Læs mere her

Læs mere


21-03-2015

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
 

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
I dag slog Hotel LEGOLAND® dørene op til 23 spritnye LEGO® Friends tematiserede hotelværelser. Hotellet havde inviteret 40 af Danmarks største LEGO Friends fans til at være de første gæster på de nye værelser, og det gik ikke stille for sig. 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2015

Nyhed 2015 - LEGO Star Wars X-wing Starfighter
 

LEGOLAND® giver smagsprøve på nyheden 2015
I dag løftede LEGOLAND® sløret for en lille bid af verdens største model, LEGO® Star WarsTM X-Wing Starfighter, der udgør parkens helt store nyhed for sæsonen 2015. På LEGO World i Bella Center kan de besøgende de kommende fire dage opleve LEGO modellens ene vinge bygget af mere end 250.000 LEGO klodser. 

Læs mere her

Læs mere


16-01-2015

Jobdage i LEGOLAND®
 

LEGOLAND® søger regionens 450 største smil

Den 23. og 24. januar er det igen blevet tid til årets jobmesse i LEGOLAND®, Jobdage. I år søger parken 450 nye, topmotiverede sæsonmedarbejdere, der med smil og service i verdensklasse kan give gæsterne i LEGOLAND fantastiske oplevelser i sæson 2015.

Læs mere her

Læs mere