Oplev 30 Ferrarier i LEGOLAND®

Hent Pressemeddelelse her

 

Den 1. juni får Trafikskolebilerne kamp til stregen hvad angår hestekræfter, når flere end 30 vaskeægte Ferrari biler gæster LEGOLAND®. Børn der triller ind i parken i en hjemmebygget sæbekassebil får gratis entré på dagen, og et par heldige vindere kan slutte arrangementet af med en tur i en af de imponerende Ferrarier. Gæsterne kan også drømme sig væk bag rattet i en LEGO® Formel 1 racerbil i fuld størrelse.

 

Smilene fra både store og små bliver reflekteret i den blankpolerede, knaldrøde overflade på de italienske super-biler, når de skyder Ferraridag i gang med en festlig parade gennem LEGOLAND. Her kan gæsterne nyde synet af de flotte køretøjer og ikke mindst den velsmurte spinden fra de potente motorer.

 

Men paraden er ikke kun for stærke hestekræfter og knaldrøde fartdjævle. LEGOLAND inviterer nemlig alle børn fra 3 til 12 år til at deltage i festlighederne med deres egen hjemmebyggede sæbekassebil og køre med i optoget sammen med Ferrarierne til Eventpladsen. Her bliver hver af de både store og små stoltheder parkeret til udstilling for parkens gæster, og en dag i bilglædens tegn kan begynde.

 

- Chancen for at komme så tæt på så mange rigtige Ferrarier, der oven i købet holder stille, så man faktisk har mulighed for rigtigt at nærstudere de imponerende maskiners mange detaljer, hører sjældenhederne til, siger Claus Pedersen, eventchef i LEGOLAND.

 

Han er dog ikke i tvivl om, at en del af oplevelsen for de yngste ’racerkørere’ også ligger et andet sted:

 

- Muligheden for at opleve LEGOLAND fra sædet af sin egen, hjemmebyggede sæbekassebil og oven i købet i et optog sammen med ægte Ferrarier, hører heller ikke hverdagen til.  Derfor håber vi, at rigtig mange børn har lyst til at køre med og gøre dagen til en fest, forklarer Claus Pedersen.

 

LEGO Formel 1 racer i fuld størrelse
Efter paraden gennem parken stiller Ferrarier og sæbekassebiler an på Eventområdet, hvor en om muligt endnu mere imponerende model slutter sig til det fine selskab: En Formel 1 racerbil bygget i LEGO klodser i fuld størrelse vil nemlig være at finde side om side med de ægte biler.

 

- Gæsterne kan hoppe bag rattet i LEGO Formel 1 modellen, og for en stund drømme sig langt væk til kurvesving og vinderskamler på alverdens racerbaner, siger Claus Pedersen.

 

Dagen byder også på en stor LEGO byggekonkurrence, hvor LEGO designere i alle aldre kan deltage i konkurrencen om at bygge sin drømmebil. LEGO fans fra udlandet udstiller desuden flotte LEGO Ferrari modeller, og parkens gæster kan også tage på en skattejagt efter bildele rundt i LEGOLAND. Også vinderen af skattejagten vinder en tur i en ægte Ferrari.

 

For hver sæbekassebil kan to børn få gratis entré til Ferraridag i LEGOLAND, hvis sæbekassebilen vel at mærke når frem til den store parade kl. 11.00. Hver deltagende sæbekassebil skal være udstyret med en kørselstilladelse, som kan hentes på LEGOLAND.dk. Kørselstilladelsen afleveres i LEGOLAND på dagen, og alle deltagende biler er automatisk med i lodtrækningen om en tur i en ægte Ferrari.

 

Hele programmet og kørselstilladelse kan hentes på LEGOLAND.dk

 


Yderligere oplysninger fås hos
PR- & pressechef Jonas Søndergård, Jonson@LEGOLAND.dk, tlf. 7950 1801
  

 Ferrari ankommer til LEGOLAND

 Ferrari i Nyhavn

Kongelig Ferrari parade

 

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

26-11-2015

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016
 

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016

 

Når LEGOLAND® i 2016 åbner dørene til Halloween, bliver gæsterne mødt af en endnu mere udsmykket, (u)hyggelig og stemningsfyldt park, spækket med unikke Halloween oplevelser. Blandt andet introducerer parken et helt nyt koncept, nemlig ”Brick or Treat” samt aftenåbent.

 

Læs mere her

Læs mere


05-10-2015

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®
 

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®

 

(U)hyggen spreder sig over LEGOLAND®, når parken traditionen tro inviterer til Halloween i efterårsferien den 10. – 18. oktober. Mandag til fredag vil Monster & Joakim fra Ramasjang underholde på Halloween scenen, og både torsdag og fredag lukker parken med et stort festfyrværkeri.

 

Læs mere her

Læs mere


17-09-2015

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016
 

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016

 

Med et samlet beløb på 85 mio. kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND® parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 m2, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO® NINJAGO – The Ride.

 

Læs mere her

Læs mere


28-08-2015

Sjove september shows
 

Sjove September Shows i LEGOLAND®

 

Lørdag den 5. september åbner Sigurds Bjørnetrio Event Scenen i LEGOLAND®, når det første September Show løber af stablen. Alle lørdage i september kan både store og små gæster opleve nogle af tidens største stjerner fra det populære Ramasjang-univers. 

Læs mere her

Læs mere


24-08-2015

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®
 

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®

 

Den 29. august får trafikskolebilerne besøg af deres italienske storebrødre, når flere end 30 Ferrarier triller gennem portene til LEGOLAND®. Ferrari dag er en unik chance for at komme helt tæt på de potente superbiler, og en heldig vinder kan slutte dagen af med en eksklusiv tur i én af de røde fartdjævle.

Læs mere her

Læs mere


17-08-2015

LEGOLAND® Familie Open Air
 

Forrygende koncertdag for både små og store i LEGOLAND®

 

I lørdags inviterede LEGOLAND® traditionen tro til Danmarks hyggeligste familiekoncert under åben himmel. Og end ikke udsigten til et skybrud kunne ødelægge den fantastiske stemning ved årets Open Air Koncert.

Læs mere her

Læs mere


12-06-2015

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®
 

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®

Når LEGOLAND® slår dørene op til to begivenhedsrige LEGO® Star Wars TM dage den 20. og 21. juni, er det med et forrygende program med aktiviteter for hele familien. Oplev LEGO Star Wars modellerne i Miniland, som byder på scener fra de seks film i serien, herunder Star Wars: The Clone Wars. En hær af Star Wars udklædte karakterer vil ligeledes marchere gennem parken, ligesom man kan deltage i konkurrencer, LEGO Star Wars byggeaktiviteter og træning med lyssværd, så man kan lære at mestre kraften.

Læs mere her

Læs mere


04-06-2015

LEGOLAND Indgang
 

Ny VisitDenmark måling: Flest kender LEGOLAND®

VisitDenmarks årlige brandmåling, som måler på kendskabet til danske attraktioner og seværdigheder i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien, sender LEGOLAND® til tops.

Læs mere her

Læs mere


29-05-2015

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®
 

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®

Den 6. og 7. juni bliver det populære LEGO Friends univers vækket til live til LEGO Friends event i LEGOLAND. En ny veninde melder sin ankomst, og da hun er intet mindre end en rigtig popstjerne, er begge dage spækket med popstjerneaktiviteter for store og små LEGO Friends fans, samt live musik fra X Factor deltagerne Baraa, Tannaz og Sophia.

Læs mere her

Læs mere


21-05-2015

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®
 

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND® inviterer til Falck dag lørdag den 30. maj. Udover at parken kommer til at vrimle med Falckreddere, politibetjente og brandmænd samt deres imponerende udrykningskøretøjer, byder dagen på forrygende underholdning, når Citybois og Emilie Esther fra årets X Factor giver koncert på Event Scenen.   

Læs mere her

Læs mere


30-04-2015

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®
 

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®

Gå ikke glip af årets fedeste koncertdag for de mindste, når LEGOLAND lørdag den 9. maj holder Ramasjangdag. Både Motor Mille, Onkel Reje, Kristian & Ramasjang Mysteriet, Kalles Danmarks Tour, Hr. Skæg og årets MGP vinder er på programmet. Så der er lagt op til musik, dans og spilopper hele dagen i parken.   

Læs mere her

Læs mere


16-04-2015

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien
 

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien

Den 25. og 26. april byder LEGOLAND indenfor til en hel weekend i trafiksikkerhedens tegn. I samarbejde med SEAT arrangerer LEGOLAND Kør Smukt event, hvor hele familien bliver udfordret i sjove og lærerige aktiviteter og konkurrencer om sikkerhed i trafikken.   

Læs mere her

Læs mere


31-03-2015

Vild med vind
 

Vild med Vind i LEGOLAND®

Hvad er vind for en størrelse, hvor mange tramp i pedalerne skal der til for at lave nok strøm til en tablet, og hvordan designer man en flyvedygtig drage? Det og meget mere kan man blive klogere på, når LEGOLAND® inviterer til Vild med Vind event den 11. april.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2015

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model
 

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model

I dag slog LEGOLAND® dørene op til endnu en sæson. Indhyllet i røg, damp og vaskeægte Star WarsTM stemning kunne gæsterne opleve årets nyhed i parken: verdens største LEGO® model LEGO Star WarsTM X-Wing Starfighter.

Læs mere her

Læs mere


21-03-2015

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
 

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
I dag slog Hotel LEGOLAND® dørene op til 23 spritnye LEGO® Friends tematiserede hotelværelser. Hotellet havde inviteret 40 af Danmarks største LEGO Friends fans til at være de første gæster på de nye værelser, og det gik ikke stille for sig. 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2015

Nyhed 2015 - LEGO Star Wars X-wing Starfighter
 

LEGOLAND® giver smagsprøve på nyheden 2015
I dag løftede LEGOLAND® sløret for en lille bid af verdens største model, LEGO® Star WarsTM X-Wing Starfighter, der udgør parkens helt store nyhed for sæsonen 2015. På LEGO World i Bella Center kan de besøgende de kommende fire dage opleve LEGO modellens ene vinge bygget af mere end 250.000 LEGO klodser. 

Læs mere her

Læs mere


16-01-2015

Jobdage i LEGOLAND®
 

LEGOLAND® søger regionens 450 største smil

Den 23. og 24. januar er det igen blevet tid til årets jobmesse i LEGOLAND®, Jobdage. I år søger parken 450 nye, topmotiverede sæsonmedarbejdere, der med smil og service i verdensklasse kan give gæsterne i LEGOLAND fantastiske oplevelser i sæson 2015.

Læs mere her

Læs mere