LEGO® Friends

Hent Pressemeddelelse her

 

Den 20. og 21. april byder de fem veninder fra LEGO Friends velkommen i LEGOLAND, hvor pigerne er klar til at dele alle deres yndlingsaktiviteter med parkens gæster. CD-aktuelle Katrine Bille kendt fra Lille Nørd kommer og giver koncert, og den professionelle fodboldjonglør, Michael Toft, lærer sine tricks og tips fra sig.

 

Det nye LEGO Friends univers er blevet taget imod med åbne arme af piger verden over, og nu bytter de fem veninder Mia, Stephanie, Olivia, Andrea og Emma for første gang deres LEGO by, Heartlake City, ud med et sted på vores breddegrader. Pigerne har pakket kufferterne med pastelfarvede LEGO klodser, trylleshow, fodboldtræning, dance-off, og meget mere, som de glæder sig til at præsentere for gæsterne i LEGOLAND.

 

- Siden LEGO Friends blev lanceret sidste år, har vores gæster efterspurgt en event med de populære veninder. Deres univers er bygget op omkring pigernes mange forskellige fritidsinteresser, og det er oplagt at levendegøre dem i form af en LEGOLAND event, fortæller eventkoordinator Pernille Hollesen Ladefoged.

 

Det er første gang i Danmark, det er muligt at møde LEGO Friends figurerne i levende live og ikke plastikudgaven, som man kender fra børneværelset.

 

Katrine Bille kendt fra Lille Nørd præsenterer ny CD
Katrine er en af børnenes favoritter fra DR Ramasjang, og der bliver trængsel foran scenen, når hun optræder med sange fra sin helt nye CD ”Fugle flyver frit”. Katrine giver to koncerter både lørdag og søndag i eventområdet i LEGOLAND. Musikken skal nok forplante sig i kroppen på børnene, og derfor holder LEGO Friends pigen Andrea danseskole, hvor der skal trænes på de helt særlige LEGO Friends danse.

 

Imellem koncerterne afholder LEGO Friends pigen Emma et stort modeshow med børn på 6-10 år fra lokalområdet, som viser de nye LEGO Wear kollektioner frem.

 

LEGOLAND får også besøg af to LEGO designere, som har været med til at skabe det unikke LEGO Friends univers. I byggeteltet på eventområdet hjælper de børnene med at opfinde og bygge helt nye huse og køretøjer til Heartlake City – og de bedste bliver belønnet med LEGO præmier.

 

Ikke kun for piger
Selvom LEGO Friends som produkt henvender sig mest til pigerne, vil LEGO Friends eventen i LEGOLAND favne bredt og ramme hele familien. Blandt andet vil drengene spærre øjnene op, når en af Danmarks bedste boldkunstnere, Michael Toft, jonglerer med fodbolde på en måde, der bryder tyngdekraften. Der er nok et trick eller to, som kan genbruges på grønsværen, nu hvor fodboldsæsonen er startet.

 

Trylleri er der også masser af, når Pepe Peperoni folder sig ud med sit trylleshow sammen med Mia fra LEGO Friends. Her bliver dog også mulighed for at aflure et trick eller to i Trylleskolen, som kan imponere vennerne.

 

- Det bliver en weekend med masser af LEGO Friends aktiviteter og konkurrencer, hvor børnene kan vinde LEGO æsker og garanteret vil forlade LEGOLAND med endnu større lys i øjnene end sædvanligt. Og mon ikke mange af dem vil bygge videre på oplevelsen med LEGO klodserne derhjemme, siger Pernille Hollesen Ladefoged.

 

Som en vennetjeneste kan Sæsonpasholdere tage en ven med i LEGOLAND til halv pris i de to dage, hvor eventen finder sted. LEGOLAND er åbent begge dage kl. 10-18, og eventområdet med de mange Friends aktiviteter er åbent fra kl. 12-17.

 

For yderligere information: PR & Pressechef Jonas Søndergård, tlf. 7950 1801 eller jonson@LEGOLAND.dk
 

Program for Friends Weekenden

 

Eventområdet
kl. 12.00 - 16.30 - LEGO Friends aktiviteter
- Dance off med Andrea
- Fodboldtræning med Stephanie
- LEGO® Friends byggekonkurrence
- Byg en blomst til Olivias Have
- Trylleskole med Mia

 

Eventscenen
Kl. 13.00 & 15.00 Koncert med Katrine, som skriver autografer efter koncerterne
Kl. 12.00, 14.00 & 16.00 Trylleshow med Mia & Pepe Peperoni
Kl. 12.30 & 14.30 Modeshow med Emma - fyldt med sjove overraskelser
Kl. 16.30

Præmieoverrækkelse & tak for i dag

LEGO Studios
Kl. 11.30, 13.00, 15.00, 16.00 eller 17.00 Se LEGO® Friends filmen ”Stephanies Fødselsdagsfest”, Danmarkspremiere i LEGOLAND

 

For yderligere information, kontakt venligst LEGOLAND:
PR & Presse koordinator Julie Møller Sloth

tlf. 7950 1819, julie.sloth@legoland.dk

 

LEGO Friends i LEGOLAND
Katrine Bille Michael Toft
Katrine Bille Michael Toft
 

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

08-01-2016

LEGOLAND® søger 450 nye medarbejdere med et legebarn i maven
 

LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum

 

Den 15. og 16. januar holder LEGOLAND® traditionen tro jobmesse på Hotel LEGOLAND. Parken søger 450 nye, topmotiverede medarbejdere, der kan give gæsterne ekstraordinære og mindeværdige oplevelser i den kommende sæson. Legen er i centrum i LEGOLAND, og det er afgørende at have et legebarn i maven, hvis man gerne vil arbejde i parken.

 

Læs mere her

Læs mere


26-11-2015

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016
 

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016

 

Når LEGOLAND® i 2016 åbner dørene til Halloween, bliver gæsterne mødt af en endnu mere udsmykket, (u)hyggelig og stemningsfyldt park, spækket med unikke Halloween oplevelser. Blandt andet introducerer parken et helt nyt koncept, nemlig ”Brick or Treat” samt aftenåbent.

 

Læs mere her

Læs mere


05-10-2015

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®
 

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®

 

(U)hyggen spreder sig over LEGOLAND®, når parken traditionen tro inviterer til Halloween i efterårsferien den 10. – 18. oktober. Mandag til fredag vil Monster & Joakim fra Ramasjang underholde på Halloween scenen, og både torsdag og fredag lukker parken med et stort festfyrværkeri.

 

Læs mere her

Læs mere


17-09-2015

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016
 

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016

 

Med et samlet beløb på 85 mio. kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND® parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 m2, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO® NINJAGO – The Ride.

 

Læs mere her

Læs mere


28-08-2015

Sjove september shows
 

Sjove September Shows i LEGOLAND®

 

Lørdag den 5. september åbner Sigurds Bjørnetrio Event Scenen i LEGOLAND®, når det første September Show løber af stablen. Alle lørdage i september kan både store og små gæster opleve nogle af tidens største stjerner fra det populære Ramasjang-univers. 

Læs mere her

Læs mere


24-08-2015

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®
 

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®

 

Den 29. august får trafikskolebilerne besøg af deres italienske storebrødre, når flere end 30 Ferrarier triller gennem portene til LEGOLAND®. Ferrari dag er en unik chance for at komme helt tæt på de potente superbiler, og en heldig vinder kan slutte dagen af med en eksklusiv tur i én af de røde fartdjævle.

Læs mere her

Læs mere


17-08-2015

LEGOLAND® Familie Open Air
 

Forrygende koncertdag for både små og store i LEGOLAND®

 

I lørdags inviterede LEGOLAND® traditionen tro til Danmarks hyggeligste familiekoncert under åben himmel. Og end ikke udsigten til et skybrud kunne ødelægge den fantastiske stemning ved årets Open Air Koncert.

Læs mere her

Læs mere


12-06-2015

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®
 

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®

Når LEGOLAND® slår dørene op til to begivenhedsrige LEGO® Star Wars TM dage den 20. og 21. juni, er det med et forrygende program med aktiviteter for hele familien. Oplev LEGO Star Wars modellerne i Miniland, som byder på scener fra de seks film i serien, herunder Star Wars: The Clone Wars. En hær af Star Wars udklædte karakterer vil ligeledes marchere gennem parken, ligesom man kan deltage i konkurrencer, LEGO Star Wars byggeaktiviteter og træning med lyssværd, så man kan lære at mestre kraften.

Læs mere her

Læs mere


04-06-2015

LEGOLAND Indgang
 

Ny VisitDenmark måling: Flest kender LEGOLAND®

VisitDenmarks årlige brandmåling, som måler på kendskabet til danske attraktioner og seværdigheder i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien, sender LEGOLAND® til tops.

Læs mere her

Læs mere


29-05-2015

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®
 

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®

Den 6. og 7. juni bliver det populære LEGO Friends univers vækket til live til LEGO Friends event i LEGOLAND. En ny veninde melder sin ankomst, og da hun er intet mindre end en rigtig popstjerne, er begge dage spækket med popstjerneaktiviteter for store og små LEGO Friends fans, samt live musik fra X Factor deltagerne Baraa, Tannaz og Sophia.

Læs mere her

Læs mere


21-05-2015

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®
 

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND® inviterer til Falck dag lørdag den 30. maj. Udover at parken kommer til at vrimle med Falckreddere, politibetjente og brandmænd samt deres imponerende udrykningskøretøjer, byder dagen på forrygende underholdning, når Citybois og Emilie Esther fra årets X Factor giver koncert på Event Scenen.   

Læs mere her

Læs mere


30-04-2015

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®
 

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®

Gå ikke glip af årets fedeste koncertdag for de mindste, når LEGOLAND lørdag den 9. maj holder Ramasjangdag. Både Motor Mille, Onkel Reje, Kristian & Ramasjang Mysteriet, Kalles Danmarks Tour, Hr. Skæg og årets MGP vinder er på programmet. Så der er lagt op til musik, dans og spilopper hele dagen i parken.   

Læs mere her

Læs mere


16-04-2015

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien
 

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien

Den 25. og 26. april byder LEGOLAND indenfor til en hel weekend i trafiksikkerhedens tegn. I samarbejde med SEAT arrangerer LEGOLAND Kør Smukt event, hvor hele familien bliver udfordret i sjove og lærerige aktiviteter og konkurrencer om sikkerhed i trafikken.   

Læs mere her

Læs mere


31-03-2015

Vild med vind
 

Vild med Vind i LEGOLAND®

Hvad er vind for en størrelse, hvor mange tramp i pedalerne skal der til for at lave nok strøm til en tablet, og hvordan designer man en flyvedygtig drage? Det og meget mere kan man blive klogere på, når LEGOLAND® inviterer til Vild med Vind event den 11. april.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2015

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model
 

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model

I dag slog LEGOLAND® dørene op til endnu en sæson. Indhyllet i røg, damp og vaskeægte Star WarsTM stemning kunne gæsterne opleve årets nyhed i parken: verdens største LEGO® model LEGO Star WarsTM X-Wing Starfighter.

Læs mere her

Læs mere


21-03-2015

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
 

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
I dag slog Hotel LEGOLAND® dørene op til 23 spritnye LEGO® Friends tematiserede hotelværelser. Hotellet havde inviteret 40 af Danmarks største LEGO Friends fans til at være de første gæster på de nye værelser, og det gik ikke stille for sig. 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2015

Nyhed 2015 - LEGO Star Wars X-wing Starfighter
 

LEGOLAND® giver smagsprøve på nyheden 2015
I dag løftede LEGOLAND® sløret for en lille bid af verdens største model, LEGO® Star WarsTM X-Wing Starfighter, der udgør parkens helt store nyhed for sæsonen 2015. På LEGO World i Bella Center kan de besøgende de kommende fire dage opleve LEGO modellens ene vinge bygget af mere end 250.000 LEGO klodser. 

Læs mere her

Læs mere


16-01-2015

Jobdage i LEGOLAND®
 

LEGOLAND® søger regionens 450 største smil

Den 23. og 24. januar er det igen blevet tid til årets jobmesse i LEGOLAND®, Jobdage. I år søger parken 450 nye, topmotiverede sæsonmedarbejdere, der med smil og service i verdensklasse kan give gæsterne i LEGOLAND fantastiske oplevelser i sæson 2015.

Læs mere her

Læs mere