September fest i LEGOLAND®

September fest LEGOLAND®
Sigurd Barrett skyder festlighederne i gang, når LEGOLAND® byder velkommen til årets første September Koncert søndag den 1. september. De efterfølgende fire weekender får gæsterne fornøjelsen af Niklas, Hr. Skæg, Outlandish og Xander, som alle gæster scenen i LEGOLAND.

 

Der er noget for enhver smag, når årets danske kunstnere slår sig løs med velkendte hits på eventscenen i LEGOLAND. Det er muligt at opleve alt fra Hr. Skægs rim og remser til tunge beats fra Outlandish. Med navne som Sigurd Barrett og Hr. Skæg er der i år også mulighed for at kombinere musikoplevelsen med leg og læring. Hr. Skæg trækker børnene med ind i sit univers af bogstaver, tal og ord, og mon ikke børnene villigt hjælper til, når han igen har glemt et bogstav eller et ord. Samme dragende effekt på de yngste gæster har Sigurd Barrett, særligt kendt for venskabet med Bjørnen Bjørn. Når han går på scenen, er der med garanti lagt op til sjov og ballade for de yngste. 

- Vi er rigtig glade for, at vi igen i år kan invitere til koncerter under åben himmel med et bredt udvalg af nogle af Danmarks mest populære kunstnere. Jeg glæder mig selv meget til at tage min yngste søn med til bogstavleg med Hr. Skæg, mens min ældste søn kan sætte cap’en lidt på skrå og rappe med til rimene fra Outlandish, siger eventchef i LEGOLAND, Claus Pedersen. 


Også noget for de største
Er man blevet for stor og cool til Hr. Skæg og Sigurd Barrett, er der til gengæld noget at se frem til, når hitmagere som Outlandish, Xander og Niklas kommer til LEGOLAND.

Lørdag den 7. september bliver der rig mulighed for at skråle med på radiohits som ”Veninder,” og ”Ingen Dikkedarer,” når Niklas gæster parken. Senere på måneden lægger Danmarks populære R’n’B-gruppe, Outlandish, vejen forbi, og her skal bassen og de skarpe rim nok sætte gang i parken. Koncertsæsonen lukker og slukker med en kunstner, som de fleste nok kender fra ”Voice – Danmarks største stemme,” hvor han sad i det hårde dommerpanel, eller som manden bag hitsinglen ”Det burde ikke være sådan her.” Det er naturligvis Xander, som optræder den. 28. september. 

Alle kunstnerne spiller på eventområdet. Den første koncert er en søndag, og de efterfølgende fire koncerter afholdes på lørdage. Efter alle koncerter skriver kunstnerne autografer. Til alle koncerter vil der være børneområde med højdebegrænsning på 150 cm med begrænset plads.

Konkurrencer med Skolemælk
Imellem koncerterne er der rig mulighed for at slå sig løs med sjove og lærerige aktiviteter fra Skolemælk. Lav mælk til smør, lær om hvordan mælken kommer fra koen til dit køleskab og deltag i konkurrencer om seje præmier fra Skolemælk.

Aktiviteterne er åbne fra kl. 12.00 – 17.00.

For yderligere information kontakt venligst PR og pressechef Jonas Søndergård, 79501801 eller jonson@legoland.dk

 

KONCERTPROGRAM I SEPTEMBER

Sigurd Barrett Trio – kl. 13.00 & 15.00
Søndag den 1. september bliver der et glædeligt gensyn med den altid muntre Sigurd Barrett Trio, som igen i år skyder festlighederne i gang. Den populære entertainer tager sin altid trofaste ven, Bjørnen Bjørn, samt nogle af sine dygtige musikere med på scenen.

Gæsterne kan desuden opleve Ørehængerne, der varmer op til Sigurds koncerter. Ørehængerne optræder kl. 12.15 & kl. 14.15.

Niklas – kl. 13.00 & 15.00
Niklas er med numre som ”Veninder” og ”Top Swag” blevet en etableret kunstner på den danske musikscene. Der vil med garanti komme gang i den, når Niklas optræder i LEGOLAND den 7. september.

Hr. Skæg – Kl. 13.00 & 15.00
Den 14. september vil Hr. Skæg trække børnene med ind i sit univers af bogstaver, tal og ord. Der er lagt op til leg og læring, når Hr. Skæg indtager scenen og beder børnene om hjælp til at kalde på bogstaver og sætte ord sammen.

Outlandish – kl. 13.00 & 15.00
Danmarks sejeste trio gæster LEGOLAND den 21. september og med deres mange hits er der lagt op til et brag af en koncert, når de indtager scenen. De tre unge mænd er blandt andet kendt for hits som ”Warrior,” ”Into My Eyes” og ”Guantanamo.”

Xander – kl. 14.00
De fleste kender ham nok for hans deltagelse som dommer i ”Voice – Danmarks største stemme”, og nu kommer han og lukker og slukker koncertsæsonen 2013 i LEGOLAND den 28. september. Det bliver en fest med kendte numre som ”Os to og mine lagner” og ”Det burde ikk’ være sådan her.”
 


For yderligere information, kontakt venligst: PR- & pressechef, Jonas Søndergård, tlf. 7950 1801, jonson@legoland.dk

 

 

 Familie Open Air koncert i LEGOLAND

Sigurd Barrett

 

Familie Open Air koncert i LEGOLAND

Niklas

Familie Open Air koncert i LEGOLAND

Hr. Skæg

Familie Open Air koncert i LEGOLAND

Outlandish

Familie Open Air koncert i LEGOLAND

Xander

 

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

08-01-2016

LEGOLAND® søger 450 nye medarbejdere med et legebarn i maven
 

LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum

 

Den 15. og 16. januar holder LEGOLAND® traditionen tro jobmesse på Hotel LEGOLAND. Parken søger 450 nye, topmotiverede medarbejdere, der kan give gæsterne ekstraordinære og mindeværdige oplevelser i den kommende sæson. Legen er i centrum i LEGOLAND, og det er afgørende at have et legebarn i maven, hvis man gerne vil arbejde i parken.

 

Læs mere her

Læs mere


26-11-2015

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016
 

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016

 

Når LEGOLAND® i 2016 åbner dørene til Halloween, bliver gæsterne mødt af en endnu mere udsmykket, (u)hyggelig og stemningsfyldt park, spækket med unikke Halloween oplevelser. Blandt andet introducerer parken et helt nyt koncept, nemlig ”Brick or Treat” samt aftenåbent.

 

Læs mere her

Læs mere


05-10-2015

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®
 

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®

 

(U)hyggen spreder sig over LEGOLAND®, når parken traditionen tro inviterer til Halloween i efterårsferien den 10. – 18. oktober. Mandag til fredag vil Monster & Joakim fra Ramasjang underholde på Halloween scenen, og både torsdag og fredag lukker parken med et stort festfyrværkeri.

 

Læs mere her

Læs mere


17-09-2015

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016
 

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016

 

Med et samlet beløb på 85 mio. kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND® parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 m2, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO® NINJAGO – The Ride.

 

Læs mere her

Læs mere


28-08-2015

Sjove september shows
 

Sjove September Shows i LEGOLAND®

 

Lørdag den 5. september åbner Sigurds Bjørnetrio Event Scenen i LEGOLAND®, når det første September Show løber af stablen. Alle lørdage i september kan både store og små gæster opleve nogle af tidens største stjerner fra det populære Ramasjang-univers. 

Læs mere her

Læs mere


24-08-2015

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®
 

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®

 

Den 29. august får trafikskolebilerne besøg af deres italienske storebrødre, når flere end 30 Ferrarier triller gennem portene til LEGOLAND®. Ferrari dag er en unik chance for at komme helt tæt på de potente superbiler, og en heldig vinder kan slutte dagen af med en eksklusiv tur i én af de røde fartdjævle.

Læs mere her

Læs mere


17-08-2015

LEGOLAND® Familie Open Air
 

Forrygende koncertdag for både små og store i LEGOLAND®

 

I lørdags inviterede LEGOLAND® traditionen tro til Danmarks hyggeligste familiekoncert under åben himmel. Og end ikke udsigten til et skybrud kunne ødelægge den fantastiske stemning ved årets Open Air Koncert.

Læs mere her

Læs mere


12-06-2015

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®
 

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®

Når LEGOLAND® slår dørene op til to begivenhedsrige LEGO® Star Wars TM dage den 20. og 21. juni, er det med et forrygende program med aktiviteter for hele familien. Oplev LEGO Star Wars modellerne i Miniland, som byder på scener fra de seks film i serien, herunder Star Wars: The Clone Wars. En hær af Star Wars udklædte karakterer vil ligeledes marchere gennem parken, ligesom man kan deltage i konkurrencer, LEGO Star Wars byggeaktiviteter og træning med lyssværd, så man kan lære at mestre kraften.

Læs mere her

Læs mere


04-06-2015

LEGOLAND Indgang
 

Ny VisitDenmark måling: Flest kender LEGOLAND®

VisitDenmarks årlige brandmåling, som måler på kendskabet til danske attraktioner og seværdigheder i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien, sender LEGOLAND® til tops.

Læs mere her

Læs mere


29-05-2015

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®
 

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®

Den 6. og 7. juni bliver det populære LEGO Friends univers vækket til live til LEGO Friends event i LEGOLAND. En ny veninde melder sin ankomst, og da hun er intet mindre end en rigtig popstjerne, er begge dage spækket med popstjerneaktiviteter for store og små LEGO Friends fans, samt live musik fra X Factor deltagerne Baraa, Tannaz og Sophia.

Læs mere her

Læs mere


21-05-2015

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®
 

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND® inviterer til Falck dag lørdag den 30. maj. Udover at parken kommer til at vrimle med Falckreddere, politibetjente og brandmænd samt deres imponerende udrykningskøretøjer, byder dagen på forrygende underholdning, når Citybois og Emilie Esther fra årets X Factor giver koncert på Event Scenen.   

Læs mere her

Læs mere


30-04-2015

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®
 

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®

Gå ikke glip af årets fedeste koncertdag for de mindste, når LEGOLAND lørdag den 9. maj holder Ramasjangdag. Både Motor Mille, Onkel Reje, Kristian & Ramasjang Mysteriet, Kalles Danmarks Tour, Hr. Skæg og årets MGP vinder er på programmet. Så der er lagt op til musik, dans og spilopper hele dagen i parken.   

Læs mere her

Læs mere


16-04-2015

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien
 

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien

Den 25. og 26. april byder LEGOLAND indenfor til en hel weekend i trafiksikkerhedens tegn. I samarbejde med SEAT arrangerer LEGOLAND Kør Smukt event, hvor hele familien bliver udfordret i sjove og lærerige aktiviteter og konkurrencer om sikkerhed i trafikken.   

Læs mere her

Læs mere


31-03-2015

Vild med vind
 

Vild med Vind i LEGOLAND®

Hvad er vind for en størrelse, hvor mange tramp i pedalerne skal der til for at lave nok strøm til en tablet, og hvordan designer man en flyvedygtig drage? Det og meget mere kan man blive klogere på, når LEGOLAND® inviterer til Vild med Vind event den 11. april.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2015

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model
 

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model

I dag slog LEGOLAND® dørene op til endnu en sæson. Indhyllet i røg, damp og vaskeægte Star WarsTM stemning kunne gæsterne opleve årets nyhed i parken: verdens største LEGO® model LEGO Star WarsTM X-Wing Starfighter.

Læs mere her

Læs mere


21-03-2015

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
 

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
I dag slog Hotel LEGOLAND® dørene op til 23 spritnye LEGO® Friends tematiserede hotelværelser. Hotellet havde inviteret 40 af Danmarks største LEGO Friends fans til at være de første gæster på de nye værelser, og det gik ikke stille for sig. 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2015

Nyhed 2015 - LEGO Star Wars X-wing Starfighter
 

LEGOLAND® giver smagsprøve på nyheden 2015
I dag løftede LEGOLAND® sløret for en lille bid af verdens største model, LEGO® Star WarsTM X-Wing Starfighter, der udgør parkens helt store nyhed for sæsonen 2015. På LEGO World i Bella Center kan de besøgende de kommende fire dage opleve LEGO modellens ene vinge bygget af mere end 250.000 LEGO klodser. 

Læs mere her

Læs mere


16-01-2015

Jobdage i LEGOLAND®
 

LEGOLAND® søger regionens 450 største smil

Den 23. og 24. januar er det igen blevet tid til årets jobmesse i LEGOLAND®, Jobdage. I år søger parken 450 nye, topmotiverede sæsonmedarbejdere, der med smil og service i verdensklasse kan give gæsterne i LEGOLAND fantastiske oplevelser i sæson 2015.

Læs mere her

Læs mere