Open Air koncert LEGOLAND®

Hent pressemeddelelse her 

Danske stjerner klar til LEGOLAND® Open Air Koncert
Den 17. august inviterer LEGOLAND® indenfor til årets store familiekoncert under åben himmel. Igen i år er programmet spækket med de største, danske stjerner, og det er nu, man skal sikre sig en koncertbillet for at være med til festlighederne.

 

Med popdronningen Medina i spidsen vil Burhan G, Alphabeat, Nabiha, Shaka Loveless og MGP Vinderne underholde store som små gæster, når LEGOLAND Open Air løber af stabelen på den store koncertplads bag Polar Land.

 

Et af de optrædende bands er den danske popsucces, Alphabeat, der tidligere har spillet i LEGOLAND, og som nu igen lægger vejen forbi parken, hvor bandet ser frem sig til gensynet med parkens gæster:

 

- Vi glæder os meget til igen at skulle optræde i LEGOLAND, og hele bandet melder klar til fest. Det er samtidig tæt på at være afslutningen på vores festival turné denne sommer, og vi er derfor ekstra opsatte på at give den max gas på scenen i LEGOLAND, fortæller Stine Brahmsen, forsanger i Alphabeat.

 

Stadig muligt at købe billetter
På baggrund af sidste års Open Air koncert, hvor LEGOLAND måtte lukke portene på grund af for mange gæster, udbyder parken i år et begrænset antal koncertbilletter.

 

- Der har været godt gang i salget lige fra begyndelsen, og vi forventer endnu et stort ryk i den kommende uge, hvor gæsterne typisk planlægger deres besøg, siger Henrik Höhrmann, direktør for LEGOLAND.

 

For at få adgang til koncertpladsen, skal man betale entré til parken eller bruge sæsonpas, og derudover betale 50 kr. for tillægsbilletten, som kan købes på LEGOLAND.dk eller i billetsalget ved LEGOLAND parken.

 

- Vi opfordrer på det kraftigste vores gæster til at sikre sig deres koncertbillet i god tid, og hvis det er muligt også at afhente det medfølgende armbånd, der giver adgang til koncertpladsen, inden selve koncertdagen. Det betyder nemlig, at de kan gå direkte i LEGOLAND og ikke behøver at stå i kø ved billethusene på dagen eller risikere at komme til en udsolgt koncertplads, siger Henrik Höhrmann.

 

De yngstes fest
Når LEGOLAND inviterer til Open Air, er det med et særligt fokus på familiens yngste medlemmer, så de kan komme helt tæt på favoritterne fra MGP, Shaka Loveless og Nabiha. Derfor vil et område helt tæt på scenen være dedikeret til børn under 150 cm den første halvdel af koncerten.

 

- Området har sin egen ’dørvagt’, som sikrer, at de mindste har god plads til at klappe, synge og danse. Initiativet har de foregående år været en kæmpesucces, og det bringer virkelig smilene frem at overvære de yngstes begejstring, når de oplever deres idoler, siger Henrik Höhrmann.

 

Hele dagen vil koncertområdet være fyldt med aktiviteter i børnehøjde, og på eventscenen underholder de kendte figurer fra Cartoon Network mellem koncerterne. Som noget helt nyt kan gæsterne også besøge LEGO Chima teltet, hvor der dagen igennem vil være konkurrencer og LEGO byggeri.

 

Fakta om LEGOLAND Open Air:
Program

  • Kl. 11.30 Koncertområdet åbnes
  • Kl. 12.00 MGP Vinderne 2013
  • Kl. 13.30 Shaka Loveless
  • Kl. 15.15 Nabiha
  • Kl. 17.00 Alphabeat 
  • Kl. 18.45 Burhan G
  • Kl. 21.00 Medina

Gæster til koncerten skal stadig betale entré til parken eller bruge Sæsonpas, og derudover betaler man 50 kr. for tillægsbilletten. Har man Sæsonpas, er tillægsbilletten et depositum, som man får tilbage i form af et værdibevis, der kan indløses på koncertdagen i en af de mange spisesteder og butikker i parken.

 

Det er muligt at købe koncertbilletter og tillægsbilletter online på www.legoland.dk eller i  billethusene ved LEGOLAND efter først til mølle-princippet.


For yderligere information, kontakt venligst: PR- & pressechef, Jonas Søndergård, tlf. 7950 1801, jonson@legoland.dk

 

 

 Familie Open Air koncert i LEGOLAND

 Familie Open Air koncert i LEGOLAND

Familie Open Air koncert i LEGOLAND

 

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

08-01-2016

LEGOLAND® søger 450 nye medarbejdere med et legebarn i maven
 

LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum

 

Den 15. og 16. januar holder LEGOLAND® traditionen tro jobmesse på Hotel LEGOLAND. Parken søger 450 nye, topmotiverede medarbejdere, der kan give gæsterne ekstraordinære og mindeværdige oplevelser i den kommende sæson. Legen er i centrum i LEGOLAND, og det er afgørende at have et legebarn i maven, hvis man gerne vil arbejde i parken.

 

Læs mere her

Læs mere


26-11-2015

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016
 

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016

 

Når LEGOLAND® i 2016 åbner dørene til Halloween, bliver gæsterne mødt af en endnu mere udsmykket, (u)hyggelig og stemningsfyldt park, spækket med unikke Halloween oplevelser. Blandt andet introducerer parken et helt nyt koncept, nemlig ”Brick or Treat” samt aftenåbent.

 

Læs mere her

Læs mere


05-10-2015

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®
 

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®

 

(U)hyggen spreder sig over LEGOLAND®, når parken traditionen tro inviterer til Halloween i efterårsferien den 10. – 18. oktober. Mandag til fredag vil Monster & Joakim fra Ramasjang underholde på Halloween scenen, og både torsdag og fredag lukker parken med et stort festfyrværkeri.

 

Læs mere her

Læs mere


17-09-2015

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016
 

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016

 

Med et samlet beløb på 85 mio. kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND® parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 m2, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO® NINJAGO – The Ride.

 

Læs mere her

Læs mere


28-08-2015

Sjove september shows
 

Sjove September Shows i LEGOLAND®

 

Lørdag den 5. september åbner Sigurds Bjørnetrio Event Scenen i LEGOLAND®, når det første September Show løber af stablen. Alle lørdage i september kan både store og små gæster opleve nogle af tidens største stjerner fra det populære Ramasjang-univers. 

Læs mere her

Læs mere


24-08-2015

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®
 

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®

 

Den 29. august får trafikskolebilerne besøg af deres italienske storebrødre, når flere end 30 Ferrarier triller gennem portene til LEGOLAND®. Ferrari dag er en unik chance for at komme helt tæt på de potente superbiler, og en heldig vinder kan slutte dagen af med en eksklusiv tur i én af de røde fartdjævle.

Læs mere her

Læs mere


17-08-2015

LEGOLAND® Familie Open Air
 

Forrygende koncertdag for både små og store i LEGOLAND®

 

I lørdags inviterede LEGOLAND® traditionen tro til Danmarks hyggeligste familiekoncert under åben himmel. Og end ikke udsigten til et skybrud kunne ødelægge den fantastiske stemning ved årets Open Air Koncert.

Læs mere her

Læs mere


12-06-2015

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®
 

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®

Når LEGOLAND® slår dørene op til to begivenhedsrige LEGO® Star Wars TM dage den 20. og 21. juni, er det med et forrygende program med aktiviteter for hele familien. Oplev LEGO Star Wars modellerne i Miniland, som byder på scener fra de seks film i serien, herunder Star Wars: The Clone Wars. En hær af Star Wars udklædte karakterer vil ligeledes marchere gennem parken, ligesom man kan deltage i konkurrencer, LEGO Star Wars byggeaktiviteter og træning med lyssværd, så man kan lære at mestre kraften.

Læs mere her

Læs mere


04-06-2015

LEGOLAND Indgang
 

Ny VisitDenmark måling: Flest kender LEGOLAND®

VisitDenmarks årlige brandmåling, som måler på kendskabet til danske attraktioner og seværdigheder i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien, sender LEGOLAND® til tops.

Læs mere her

Læs mere


29-05-2015

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®
 

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®

Den 6. og 7. juni bliver det populære LEGO Friends univers vækket til live til LEGO Friends event i LEGOLAND. En ny veninde melder sin ankomst, og da hun er intet mindre end en rigtig popstjerne, er begge dage spækket med popstjerneaktiviteter for store og små LEGO Friends fans, samt live musik fra X Factor deltagerne Baraa, Tannaz og Sophia.

Læs mere her

Læs mere


21-05-2015

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®
 

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND® inviterer til Falck dag lørdag den 30. maj. Udover at parken kommer til at vrimle med Falckreddere, politibetjente og brandmænd samt deres imponerende udrykningskøretøjer, byder dagen på forrygende underholdning, når Citybois og Emilie Esther fra årets X Factor giver koncert på Event Scenen.   

Læs mere her

Læs mere


30-04-2015

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®
 

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®

Gå ikke glip af årets fedeste koncertdag for de mindste, når LEGOLAND lørdag den 9. maj holder Ramasjangdag. Både Motor Mille, Onkel Reje, Kristian & Ramasjang Mysteriet, Kalles Danmarks Tour, Hr. Skæg og årets MGP vinder er på programmet. Så der er lagt op til musik, dans og spilopper hele dagen i parken.   

Læs mere her

Læs mere


16-04-2015

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien
 

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien

Den 25. og 26. april byder LEGOLAND indenfor til en hel weekend i trafiksikkerhedens tegn. I samarbejde med SEAT arrangerer LEGOLAND Kør Smukt event, hvor hele familien bliver udfordret i sjove og lærerige aktiviteter og konkurrencer om sikkerhed i trafikken.   

Læs mere her

Læs mere


31-03-2015

Vild med vind
 

Vild med Vind i LEGOLAND®

Hvad er vind for en størrelse, hvor mange tramp i pedalerne skal der til for at lave nok strøm til en tablet, og hvordan designer man en flyvedygtig drage? Det og meget mere kan man blive klogere på, når LEGOLAND® inviterer til Vild med Vind event den 11. april.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2015

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model
 

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model

I dag slog LEGOLAND® dørene op til endnu en sæson. Indhyllet i røg, damp og vaskeægte Star WarsTM stemning kunne gæsterne opleve årets nyhed i parken: verdens største LEGO® model LEGO Star WarsTM X-Wing Starfighter.

Læs mere her

Læs mere


21-03-2015

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
 

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
I dag slog Hotel LEGOLAND® dørene op til 23 spritnye LEGO® Friends tematiserede hotelværelser. Hotellet havde inviteret 40 af Danmarks største LEGO Friends fans til at være de første gæster på de nye værelser, og det gik ikke stille for sig. 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2015

Nyhed 2015 - LEGO Star Wars X-wing Starfighter
 

LEGOLAND® giver smagsprøve på nyheden 2015
I dag løftede LEGOLAND® sløret for en lille bid af verdens største model, LEGO® Star WarsTM X-Wing Starfighter, der udgør parkens helt store nyhed for sæsonen 2015. På LEGO World i Bella Center kan de besøgende de kommende fire dage opleve LEGO modellens ene vinge bygget af mere end 250.000 LEGO klodser. 

Læs mere her

Læs mere


16-01-2015

Jobdage i LEGOLAND®
 

LEGOLAND® søger regionens 450 største smil

Den 23. og 24. januar er det igen blevet tid til årets jobmesse i LEGOLAND®, Jobdage. I år søger parken 450 nye, topmotiverede sæsonmedarbejdere, der med smil og service i verdensklasse kan give gæsterne i LEGOLAND fantastiske oplevelser i sæson 2015.

Læs mere her

Læs mere