LEGOLAND® Florida åbner i weekenden

Hent pressemeddelelse her

 

Merlin Entertainments Group åbner verdens 5. LEGOLAND park i Florida, USA

Knap to år efter Merlin Entertainments Groups køb af Cypress Gardens i Winterhaven, Florida, genåbnes parken som det femte LEGOLAND i verden. LEGOLAND findes allerede i Californien, men parken i Florida bliver den første, som Merlin åbner efter overtagelsen af LEGOLAND i 2005.

 

Merlin er Europas største og verdens næststørste foretagende inden for besøgsattraktioner. LEGOLAND Florida er den 8. forlystelse, som Merlin har åbnet i 2011 og det hidtil største udviklingsprojekt. Parken strækker sig over mere end 600.000 kvadratmeter og har mere end 50 forlystelser i 10 tematiserede områder. Parken ligger naturskønt med store parkarealer med blomster og beplantning og rummer også en sø, hvor der afholdes vandski shows, som ikke findes i andre LEGOLAND parker.

 

LEGO® klodsen er parkens DNA
Som i de øvrige LEGOLAND parker er LEGO klodsen det naturlige omdrejningspunkt, og parken er målrettet familier med børn i alderen 2-12 år. Parken er en længeventet tilføjelse til det store udbud af forlystelsesparker, som Florida allerede byder på, hvilket forsalget af billetter og sæsonpas har understreget.

 

Det nye LEGOLAND er placeret i et af verdens mest populære feriedestinationer, blot 45 minutter fra de to storbyer Orlando og Tampa, og området har igennem mange år været et populært udflugtsmål for millioner af gæster. Merlin har arbejdet videre på den gode infrastruktur, som Cypress Gardens allerede havde på plads, og det har betydet, at byggeriet af LEGOLAND Florida er gået langt hurtigere end ved nyetablerede parker. Samtidig har Merlin opnået betydelige økonomiske besparelser ved at bygge videre på de eksisterende anlæg.


 

Resorts er i fokus
Merlin har en overordnet strategi om at udvikle resorts og ikke blot enkeltstående forlystelsesparker, og virksomheden råder allerede over 11 resorts verden over. Det er derfor allerede nu planlagt at bygge et vandland, som skal åbne i 2012, ligesom man også vil tilbyde overnatning og andre attraktioner fra Merlins portefølje i nærheden af LEGOLAND Florida.

 

Denne udvikling kan også ses i resten af LEGOLAND parkerne. Tidligere på ugen offentliggjorde LEGOLAND Billund, at man investerer et rekordstort beløb i et Polar Land med pingviner og en unik rutschebane med frit fald. I Californien har Merlin i løbet af de seneste to år åbnet et SEA LIFE akvarium og et vandland ved siden af den eksisterende LEGOLAND park, og der åbner et hotel i 2013. I Storbritannien åbner der et LEGOLAND hotel næste år, og LEGOLAND Tyskland er blevet udvidet med en landsby af feriehuse.

 

I 2012 åbner Merlin det 6. LEGOLAND i Malaysia, og parken er allerede under opbygning. Der er også projekter i støbeskeen i Dubai, Korea og mindst to andre nye markeder.

 

Nick Varney, Administrerende direktør for Merlin Entertainments Group udtaler:
”LEGOLAND Florida er en af de mest spændende og vigtige projekter, Merlin nogensinde har udviklet. Placeringen giver os en unik mulighed, da Florida er verdens største familie turistcenter. Som et resultat af projektet har vi engageret os i udviklingen af en omfattende handels- og forlystelsesplan for Orlando, som betyder, at vi forpligter os til at åbne yderligere 3 attraktioner i området.

 

I de måneder, hvor jeg har fulgt projektet i Florida, har jeg oplevet hårdt arbejde og entusiasme fra alle involverede, og jeg ved, at teamet i Florida er lige så stolt over resultatet, som jeg selv er. Det er en imponerende park, eksotisk, farvestrålende og frem for alt sjov. Jeg tvivler ikke på, at vores gæster vil blive overvældet af oplevelserne i parken – det blev jeg”.

 

Direktøren for LEGOLAND Billund Henrik Höhrmann, er i øjeblikket i Florida for at deltage i åbningen af LEGOLAND Florida, og han udtaler i den forbindelse:
”Jeg synes, vi kan være stolte af, at hvad der startede som en relativt lille forlystelsespark i Billund i 1968 nu vokser verden over. Parken i Florida et blevet virkelig flot og holdt i den oprindelige LEGOLAND ånd. Her fra Danmark har vi bl.a. bidraget med design og animation af LEGO modeller til Miniland, som jo er hjertet i enhver LEGOLAND park”.

 

LEGOLAND Florida er Merlins tolvte attraktion i USA. Yderligere 3 åbner i 2012.


For yderligere information, kontakt venligst

Merlin Entertainments
Sally Ann Wilkinson/Penny Roberts
Tel:                  ++ 44 20 8899 6110 / ++ 4420 8948 4225
Mobil:           ++44 7774 415372/ ++ 447887 542490
Email:              saw@thefirmcomms.com
                               
Susanna Voyle/James Macey White
Tulchan Communications
Tel :         ++ 44 20 7353 4200
Mobil :       ++ 44 7980 894 557
Email :    svoyle@tulchangroup.com

 

LEGOLAND Florida:
Jackie Wallace
Office Tel:  +1 863 318 5345
E-Mail:  Jackie.Wallace@LEGOLAND.com


 

Baggrundsinformation

 

1. LEGOLAND Florida
The Beginning
– en 30,5 m høj roterende platform med en 360 graders udsigt over hele parken, plus en af verdens største LEGO butikker, hvor gæster som noget helt unikt kan sammensætte deres helt egne minifigurer.
 
Fun Town – Her kan gæster få en førstehåndsoplevelse af, hvordan LEGO klodser bliver fremstillet. Der er også en karrusel i 2 etager med LEGO tematiserede heste og en 4D biograf.
               
LEGO Kingdoms – Et middelalderområde, som tager børnene med tilbage til en tid, hvor der fandtes riddere, prinsesser og drager. Her findes rutschebanen Dragen og the Royal Joust, hvor børnene kan storme slottet ridende på LEGO tematiserede heste.
 
Miniland USA – En amerikansk version af det populære Miniland i Billund og Windsor. Her kan man se vartegn fra byer som Las Vegas, Washington DC, New York City og San Francisco.
 
Land of Adventure – Et område fuld af sjov lige til at gå på opdagelse i. Her findes ”Coastersaurus” – en rutschebane i træ, som kører forbi en stor LEGO dinosaur, Lost Kingdom Adventure og en safari aktivitet med LEGO dyr.
 
LEGO TECHNIC – Det mest ”intense” område i parken, hvor modige børn kan trodse LEGO TECHNIC Test Crack aktiviteten.

 

LEGO City – Er en komplet miniby med køreskole, sejlerskole, flyveskole og LEGO City redningsakademiet.

 

Imagination Zone – Et område med fokus på LEGO klodsens rødder, som handler om at udforske og at lege.

 

DUPLO Village – Ideelt for helt små børn. Her kan de flyve i flyvemaskine, køre en bil eller udforske en hel by.

 

Piratbugten ligger på en smuk søbred, hvor LEGO minifigur pirater medvirker i et live action stunt show.

 

2. Priser og åbningstider

Billetter koster £144 for en familie (2 voksne og 2 børn), børn under 3 år er gratis. Parken er åben hele året rundt fra kl. 10-17. Åbningstiden vil dog være udvidet i højsæsonen, hvor parken lukker kl. 19. Der er mulighed for at købe bed & breakfast pakker på familievenlige hoteller i det centrale Florida. Booking kan ske på www.LEGOLAND.com

 

3. Merlin Entertainments

Merlin er en førende virksomhed inden for familieunderholdning. Virksomheden har de seneste 5 år oplevet den mest dynamiske vækst blandt alle virksomheder i branchen.

 

Merlin er nr. 1 i Europa og er samtidig verdens næststørste foretagende inden for besøgsattraktioner.

 

Ved udgangen af 2011 driver Merlin 78 forlystelsesparker, seks hoteller og to feriebyer i 17 lande på fire kontinenter.

 

Virksomhedens mål er at give de 44 millioner besøgende verden over mindeværdige og givende oplevelser. Det skal ske med udgangspunkt i stærke globale og lokale ”brands”, en engageret ledelse og de mere end 16.000 medarbejderes engagement og passion. Merlin driver følgende attraktioner: SEA LIFE, Madame Tussauds, LEGOLAND, The EDF Energy London Eye, Dungeons, Gardaland, LEGOLAND Discovery Centres, Alton Towers Resort, Warwick Castle, Thorpe Park, Chessington World of Adventures Resort, Blackpool Tower, Heide Park, Earth Explorer, Sydney Aquarium, WILD LIFE Sydney, Sydney Tower Eye and SKYWALK, Kelly Tarlton’s Antarctic Encounter Underwater World, Oceanworld Manly and Hamilton Island Wildlife Park. Læs mere på www.merlinentertainments.biz.

 

Merlin attraktioner i USA: LEGOLAND Florida; LEGOLAND California; SEA LIFE - Carlsbad, Minneapolis, Dallas Fort Worth, Phoenix; Madame Tussauds – New York, Hollywood, Las Vegas and Washington, D.C.; LEGOLAND Discovery Center Chicago; Dallas Fort Worth. Opening 2012: SEA LIFE Kansas City; LEGOLAND Discovery Center – Atlanta; Kansas City.

  

Download

Download

Download

 

Download

 

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund - pressemeddelelser 2011

15-12-2011

 

LEGOLAND® donerer legerum til Kolding Sygehus
I dag bliver der bragt en lille bid af LEGOLAND magien til de indlagte børn på Kolding Sygehus, når de endelig får lov til at gå på opdagelse i deres nye legerum, som skal gøre opholdet på sygehuset lidt sjovere.


Læs mere om legerum på Kolding Sygehus

Læs mere


14-10-2011

LEGOLAND® Florida åbner i weekenden
Merlin Entertainments Group åbner verdens 5. LEGOLAND park i Florida, USA 

 

Læs mere om LEGOLAND Florida

Læs mere


12-10-2011

Henrik Höhrmann

LEGOLAND® får verdensnyhed i 2012
Polar Land er navnet på et helt nyt område i LEGOLAND®. Hovedattraktionen bliver verdens første rutschebane, der kombinerer et frit fald på 5 meter med en udflugt blandt levende pingviner 

 

Læs mere om nyheden i LEGOLAND

Læs mere


07-10-2011

LEGOLAND® inviterer til Halloween i efterårsferien
D. 15. – 23. oktober åbnes dørene atter for vampyrer, hekse og spøgelser, når LEGOLAND holder Halloween. 

Læs mere om Halloween i LEGOLAND®

Læs mere


09-09-2011

Leg og Lær i LEGOLAND®
Hotel LEGOLAND® danner rammen om et helt nyt koncept, hvor læringseksperten Svend Erik Schmidt underviser forældre i, hvordan de kan hjælpe deres børn til at klare sig bedre i skolen. 

Læs mere om Leg og Lær i LEGOLAND®

Læs mere


31-08-2011

Sigurds Bjørnetrio

 

LEGOLAND® Live hver lørdag i september

Hver lørdag i september inviterer LEGOLAND til koncert. Gæsterne kan opleve en perlerække af kunstnere i form af Sigurds Bjørnetrio, Sys Bjerre, Burhan G og Bryan Rice live fra Event Scenen.

 

Læs mere om LEGOLAND Live

Læs mere


21-08-2011

Rasmus Seebach

 

30.000 gæster til Familie Open Air i LEGOLAND

Endelig fik Danmark et par gode solskinsdage. Knap 30.000 gæster benyttede lejligheden til at besøge LEGOLAND og se årets Familie Open Air.

 

Læs mere om Familie Open Air i LEGOLAND

Læs mere


09-08-2011

Rasmus Seebach

 

Koncertdag for hele familien

Lørdag d. 20. august afholdes Familie Open Air Koncert, og LEGOLAND kan blandt andre i år præsentere Rasmus Seebach, Medina og Alphabeat med flere.

 

Læs mere om Familie Open Air i LEGOLAND

Læs mere


01-07-2011

 

Rekorden kom hjem til Danmark

Efter tusindvis af byggetimer nåede gæsterne i LEGOLAND at bygge et 31,39 meter højt tårn. Dermed er verdens højeste LEGO tårn kommet hjem til Danmark.

 

Læs mere om LEGO World Tower Rekorden

Læs mere


15-06-2011

 

Verdens højeste LEGO® tårn bygges i LEGOLAND®

På bare 4 dage skal gæsterne i LEGOLAND forsøge at slå verdensrekorden på 31 meter, når LEGO® World Tower skal opføres i parken.

 

Læs mere om LEGO World Tower

Læs mere


27-05-2011

 

LEGOLAND og Hummel udfordrer AG København

I weekenden vandt AG København sit første danske mesterskab efter en suveræn sæson i toppen af dansk håndbold. Lørdag den 27. august kommer de populære spillere til LEGOLAND og tager kampen op mod parkens gæster.

 

Læs mere om AG København i LEGOLAND

Læs mere


04-05-2011

 

LEGOLAND udvider X Factor program

D. 14. maj afholdes X Factor Koncert i LEGOLAND. Udover Babou, Annelouise og vinderen Sarah kan LEGOLAND nu præsentere to navne yderligere: Rasmus og JR.

 

Læs mere om X Factor i LEGOLAND 

 

Fotos: DR, Bjarne Berguis Hermansen

Læs mere


18-04-2011

 

Mød hverdagens helte

Falck rykker ind i LEGOLAND® d. 30. april med udrykningskøretøjer, brandshow og røgdykkerbane. Imens giver Jesper fra X Factor to koncerter, som nok skal sætte pigehjerter i brand. Der er lagt op til en dag med fuld udrykning.

 

Læs mere om Falck dage i LEGOLAND

Læs mere


13-04-2011

 

 

X Factor finalisterne kommer til LEGOLAND®

For første gang efter den store X Factor finale samles Babou, Annelouise og vinderen Sarah til koncert. LEGOLAND lægger scene til genforeningen lørdag den 14. maj.

 

Læs mere om X Factor finalisterne 

 

Fotos: DR, Bjarne Berguis Hermansen

Læs mere


02-04-2011

 

’Kraften’ var med LEGOLAND®

Selv vejrguderne var på LEGOLAND parkens side, da Darth Vader i dag slog porten op til sæsonen 2011. Glade børn og forårsstemning gjorde indvielsen af Star Wars i Miniland til en fest.

 

Læs mere om Star Wars og åbningen af LEGOLAND

Læs mere


24-03-2011


 

LEGOLAND® åbner med Danmarks største Star WarsTM parade

Årets nyhed i LEGOLAND® er et nyt Star WarsTM område i Miniland. Derfor inviterer LEGOLAND alle børn til at deltage i Danmarks største Star WarsTM  parade, når parken åbner 2. april. Der er gratis entre for alle udklædte børn.

 

Læs mere om Star WarsTM

Læs mere


10-02-2011

 

Star WarsTM lander i Miniland

NYT i 2011: I LEGOLAND® Billund er man i fuld gang med at forberede næste sæsons store nyhed: Et helt nyt område i Miniland!

 

Læs mere om Star WarsTM

Læs mere


01-02-2011

 

Jul i LEGOLAND® afholdes ikke i 2011


Læs mere om Jul i LEGOLAND

Læs mere