LEGOLAND® får verdensnyhed i 2012

Hent pressemeddelelse her

 

Polar Land er navnet på et helt nyt område i LEGOLAND®. Hovedattraktionen bliver verdens første rutschebane, der kombinerer et frit fald på 5 meter med en udflugt blandt levende pingviner

 

Polerne mødes i LEGOLAND parkens nye 12.500 m2 store område Polar Land. Her kan gæsterne prøve Polar X-plorer, som er verdens første rutschebane med frit fald på 5 meter kombineret med et kig ind i pingvinernes verden.

 

Polar Land består desuden af et pingvinanlæg, en restaurant og den nuværende Power Builder, som bliver omdannet til en flyvesimulator. Udvidelsen er den største i LEGOLAND Billunds historie og kræver en rekordhøj investering på 75 mio. kr.

 

En vild tur
Det nye område er udviklet af LEGOLAND parkens egen designer Tom Christiansen:

 

- Der venter de unge polarforskere noget af en tur i Polar X-Plorer. Rutschebanen har en topfart på 65 km/t, som fører gæsterne gennem isvandfald, forbi imponerende polardyr bygget af LEGO® klodser og ind i et kæmpestort bjerg. Her braser den gennem isen i 5 meters frit fald, inden turen sænker farten, så man har tid til at nyde synet af levende pingviner, fortæller Tom Christiansen om forlystelsen, som han allerede glæder sig til at prøve.

 

Der findes blot to rutschebaner med frit fald i verden i forvejen, men ingen som kombinerer oplevelsen med et zoologisk element. Polar X-Plorer bliver den hurtigste rutschebane i LEGOLAND og fører gæsterne op i 20 meters højde.

 

Nye beboere i LEGOLAND
Centralt for det nye land bliver pingvinanlægget, som skal huse 15 Gentoo pingviner, også kaldet æselpingviner. Navnet har de fra deres karakteristiske lyde, og dem vil gæsterne kunne opleve fra en speciel amfiscene, hvor man kan opleve fodringer og de præsentationer, som professionelle formidlere vil gennemføre.

 

- Gentoo pingvinerne er nogle meget aktive dyr, som elsker at svømme, og vi har indrettet anlægget, så det minder om deres naturlige levested. Anlægget er lydisoleret og ruderne mørklagt indefra, så pingvinerne ikke bliver stressede, når parken er fuld af glade gæster på en højsæsondag, fortæller biolog Lars Nørholm Jensen fra LEGOLAND, der er ansvarlig for pingvinernes nye hjem.

 

Spis med pingvinerne
Ved siden af pingvin-området bygges en restaurant med polartema og plads til 350 spisende gæster. De vil have frit udsyn ind til pingvinanlægget og kan altså spise med pingvinerne.

 

Polar Land bliver LEGOLAND Billunds største investering nogensinde med 75 mio. kr. Landet bliver placeret i den fjerne ende af parken på det nuværende eventområde. Området forventes at åbne i maj 2012, ca. en måned efter åbningen af LEGOLAND.


For yderligere information kontakt venligst Jonas Søndergård på 7950 1801 eller jonson@LEGOLAND.dk.

 

Tom Christiansen, designer og Lars Nørholm Jensen, biolog

Download

Henrik Höhrmann, direktør

Download

Tom Christiansen, designer

Download

Lars Nørholm Jensen, biolog

Download

Download

Download

 

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund - pressemeddelelser 2011

15-12-2011

 

LEGOLAND® donerer legerum til Kolding Sygehus
I dag bliver der bragt en lille bid af LEGOLAND magien til de indlagte børn på Kolding Sygehus, når de endelig får lov til at gå på opdagelse i deres nye legerum, som skal gøre opholdet på sygehuset lidt sjovere.


Læs mere om legerum på Kolding Sygehus

Læs mere


14-10-2011

LEGOLAND® Florida åbner i weekenden
Merlin Entertainments Group åbner verdens 5. LEGOLAND park i Florida, USA 

 

Læs mere om LEGOLAND Florida

Læs mere


12-10-2011

Henrik Höhrmann

LEGOLAND® får verdensnyhed i 2012
Polar Land er navnet på et helt nyt område i LEGOLAND®. Hovedattraktionen bliver verdens første rutschebane, der kombinerer et frit fald på 5 meter med en udflugt blandt levende pingviner 

 

Læs mere om nyheden i LEGOLAND

Læs mere


07-10-2011

LEGOLAND® inviterer til Halloween i efterårsferien
D. 15. – 23. oktober åbnes dørene atter for vampyrer, hekse og spøgelser, når LEGOLAND holder Halloween. 

Læs mere om Halloween i LEGOLAND®

Læs mere


09-09-2011

Leg og Lær i LEGOLAND®
Hotel LEGOLAND® danner rammen om et helt nyt koncept, hvor læringseksperten Svend Erik Schmidt underviser forældre i, hvordan de kan hjælpe deres børn til at klare sig bedre i skolen. 

Læs mere om Leg og Lær i LEGOLAND®

Læs mere


31-08-2011

Sigurds Bjørnetrio

 

LEGOLAND® Live hver lørdag i september

Hver lørdag i september inviterer LEGOLAND til koncert. Gæsterne kan opleve en perlerække af kunstnere i form af Sigurds Bjørnetrio, Sys Bjerre, Burhan G og Bryan Rice live fra Event Scenen.

 

Læs mere om LEGOLAND Live

Læs mere


21-08-2011

Rasmus Seebach

 

30.000 gæster til Familie Open Air i LEGOLAND

Endelig fik Danmark et par gode solskinsdage. Knap 30.000 gæster benyttede lejligheden til at besøge LEGOLAND og se årets Familie Open Air.

 

Læs mere om Familie Open Air i LEGOLAND

Læs mere


09-08-2011

Rasmus Seebach

 

Koncertdag for hele familien

Lørdag d. 20. august afholdes Familie Open Air Koncert, og LEGOLAND kan blandt andre i år præsentere Rasmus Seebach, Medina og Alphabeat med flere.

 

Læs mere om Familie Open Air i LEGOLAND

Læs mere


01-07-2011

 

Rekorden kom hjem til Danmark

Efter tusindvis af byggetimer nåede gæsterne i LEGOLAND at bygge et 31,39 meter højt tårn. Dermed er verdens højeste LEGO tårn kommet hjem til Danmark.

 

Læs mere om LEGO World Tower Rekorden

Læs mere


15-06-2011

 

Verdens højeste LEGO® tårn bygges i LEGOLAND®

På bare 4 dage skal gæsterne i LEGOLAND forsøge at slå verdensrekorden på 31 meter, når LEGO® World Tower skal opføres i parken.

 

Læs mere om LEGO World Tower

Læs mere


27-05-2011

 

LEGOLAND og Hummel udfordrer AG København

I weekenden vandt AG København sit første danske mesterskab efter en suveræn sæson i toppen af dansk håndbold. Lørdag den 27. august kommer de populære spillere til LEGOLAND og tager kampen op mod parkens gæster.

 

Læs mere om AG København i LEGOLAND

Læs mere


04-05-2011

 

LEGOLAND udvider X Factor program

D. 14. maj afholdes X Factor Koncert i LEGOLAND. Udover Babou, Annelouise og vinderen Sarah kan LEGOLAND nu præsentere to navne yderligere: Rasmus og JR.

 

Læs mere om X Factor i LEGOLAND 

 

Fotos: DR, Bjarne Berguis Hermansen

Læs mere


18-04-2011

 

Mød hverdagens helte

Falck rykker ind i LEGOLAND® d. 30. april med udrykningskøretøjer, brandshow og røgdykkerbane. Imens giver Jesper fra X Factor to koncerter, som nok skal sætte pigehjerter i brand. Der er lagt op til en dag med fuld udrykning.

 

Læs mere om Falck dage i LEGOLAND

Læs mere


13-04-2011

 

 

X Factor finalisterne kommer til LEGOLAND®

For første gang efter den store X Factor finale samles Babou, Annelouise og vinderen Sarah til koncert. LEGOLAND lægger scene til genforeningen lørdag den 14. maj.

 

Læs mere om X Factor finalisterne 

 

Fotos: DR, Bjarne Berguis Hermansen

Læs mere


02-04-2011

 

’Kraften’ var med LEGOLAND®

Selv vejrguderne var på LEGOLAND parkens side, da Darth Vader i dag slog porten op til sæsonen 2011. Glade børn og forårsstemning gjorde indvielsen af Star Wars i Miniland til en fest.

 

Læs mere om Star Wars og åbningen af LEGOLAND

Læs mere


24-03-2011


 

LEGOLAND® åbner med Danmarks største Star WarsTM parade

Årets nyhed i LEGOLAND® er et nyt Star WarsTM område i Miniland. Derfor inviterer LEGOLAND alle børn til at deltage i Danmarks største Star WarsTM  parade, når parken åbner 2. april. Der er gratis entre for alle udklædte børn.

 

Læs mere om Star WarsTM

Læs mere


10-02-2011

 

Star WarsTM lander i Miniland

NYT i 2011: I LEGOLAND® Billund er man i fuld gang med at forberede næste sæsons store nyhed: Et helt nyt område i Miniland!

 

Læs mere om Star WarsTM

Læs mere


01-02-2011

 

Jul i LEGOLAND® afholdes ikke i 2011


Læs mere om Jul i LEGOLAND

Læs mere