Bliv Sponsor eller Partner 

      Sponsor & partner i LEGOLAND® - en unik samarbejdsmulighed
LEGOLAND® ønsker at have stolte og tilfredse sponsorer & partnere gennem længerevarende og dynamiske samarbejder, hvor begge parter har glæde og udbytte af det unikke samarbejde - samtidig med at det er sjovt.

Sponsorerne & partnerne skal aktivt kunne drage fordel af LEGOLAND værdierne og oplevelserne i virksomhedens marketing mix.

LEGOLAND tilbyder således en interessant benefitpakke, med en række differentierede ydelser, der spænder fra eksponering på LEGO® modeller i Miniland til større co-promotion aftaler. Samtidig vil der naturligvis blive stillet en række LEGOLAND entrébilletter til rådighed til brug i konkurrencer, til jeres medarbejdere eller til forretningsforbindelser.

LEGOLAND stiller en række krav til sponsor & partner virksomhederne - differentierede i forhold til kategorien af sponsoratet. Eksempelvis er det vigtigt, at der mellem virksomheden og den valgte aktivitet er et naturligt/ logisk tilhørsforhold.

Alle sponsorater skal ligeledes passe til parkens ydre omgivelser, der er præget af æstetik, stil og atmosfære.

Se mere på vores sponsor oversigt.

LEGOLAND Billund har p.t. 12 officielle partnere inden for en række forskellige forretningsområder, hvor der er tale om såvel leverancer til LEGOLAND parkens restauranter, butikker m.v. samt større strategiske samarbejder omkring markedsføring.

Se mere på vores partner oversigt.


Kategorier af LEGOLAND sponsorater:


1. Underholdning

Samarbejde omkring en af vore underholdningsaktiviteter.


2. Events

Koncerter, tema weekends, special-aktiviteter.


3. Aktivitet

På udvalgte større kørende aktiviteter.

 


4. Miniland

Sponsor af stationære eller animerede modeller i  Miniland.

5. Foretrukket leverandør

Leverandører, som udover leverancerne også har en image eller en markedsføringsmæssig interesse i at LEGOLAND er strategisk/ taktisk vigtig som udstillingsvindue og kundereference.