TEMPLET 

Ta’ familien med på den vildeste skattejagt i TEMPLET, hvor I skyder jer vej gennem det uhyggeligt spændende tempel på jagt efter skjulte skatte. Så hold hovedet koldt og skyderen varm. Men pas på - for jordskælv, skurke og levende mumier lurer i mørket.

Midt i en kæmpemæssig udgravning finder du TEMPLET, et ældgammelt ægyptisk tempel, hvor modige børn og børnefamilier kan tage på den vildeste skattejagt. For i TEMPLET’s mørke venter vildt sjove oplevelser – og måske en plads på high score-tavlen, hvis du er go’.

  

Ta’ på skattejagt i TEMPLET – hvis du tør!
Spring ombord i jeepen, og ta’ familien med på den vildeste skattejagt, hvor I skyder jer vej gennem det uhyggeligt spændende tempel på jagt efter skjulte skatte. Det gælder om at holde hovedet koldt og skyderen varm, for jordskælv, skurke og levende mumier lurer i mørket. Kun den skarpeste skytte kommer igennem med flest point og ”skatten under armen”.

  

En åben udgravning

Området foran TEMPLET er en oplevelse i sig selv. Det er udformet som et stort udgravningsområde med masser af seje LEGO® modeller – og med masser af stemning og underholdning. Mens du står i kø til en tur i LEGOLAND parkens første ”dark ride” kan du fx få dig en snak med den superseje LEGO eventyrer med pisken i bæltet.

 

TEMPLET – den første ”dark ride” i LEGOLAND®
TEMPLET er en interaktiv indendørsforlystelse, hvor du og din familie kan tage på en vild tur i mørket. I får jeres egen jeep og bliver udstyret med lyspistoler og joysticks, og så er det ellers bare om at være hurtig på aftrækkeren.

Efter en veloverstået skattejagt gennem det uhyggeligt spændende TEMPEL kan du købe et minde med hjem.

 

Værd at vide
• Anbefales kun til børn over 3 år
• Børn under 130 cm skal ledsages af en ansvarlig person
• Der betales særskilt for fotos

 

Køb billet til LEGOLAND online

  • Du skal være 3 år eller derover for at komme med på denne aktivitet
  • Gæster under en bestemt højde eller alder skal ledsages. Se Safe & Fun skiltet ud for den enkelte aktivitet. Er du i tvivl, så henvend dig ved aktiviteten.
  • Ikke tilladt for gravide og personer med hjerte-, nakke-, ryg- eller andre helbredsmæssige problemer.
  • Begrænset adgang for handicappede. For yderligere information kontakt personalet ved aktiviteten. Handicappede skal være ledsaget af en hjælper (max. 3).
  • Spring køen over Køb et Express pas i LEGOLAND parken og få hurtig adgang til op til 9 udvalgte aktiviteter. Passet giver adgang til én tur per aktivitet og gælder hele dagen. Bemærk: Begrænset antal pas pr. dag.