TEMPLET 

Ta’ familien med på den vildeste skattejagt i TEMPLET, hvor I skyder jer vej gennem det uhyggeligt spændende tempel på jagt efter skjulte skatte. Så hold hovedet koldt og skyderen varm. Men pas på - for jordskælv, skurke og levende mumier lurer i mørket.

Velkommen til TEMPLET

 

Midt i en kæmpemæssig udgravning finder du TEMPLET, et ældgammelt ægyptisk tempel, hvor modige børn og børnefamilier kan tage på den vildeste skattejagt. For i TEMPLET’s mørke venter vildt sjove oplevelser – og måske en plads på high score-tavlen, hvis du er go’.

  

Ta’ på skattejagt i TEMPLET – hvis du tør!
Spring ombord i jeepen, og ta’ familien med på den vildeste skattejagt, hvor I skyder jer vej gennem det uhyggeligt spændende tempel på jagt efter skjulte skatte. Det gælder om at holde hovedet koldt og skyderen varm, for jordskælv, skurke og levende mumier lurer i mørket. Kun den skarpeste skytte kommer igennem med flest point og ”skatten under armen”.

  

 

En åben udgravning
Området foran TEMPLET er en oplevelse i sig selv. Det er udformet som et stort udgravningsområde med masser af seje LEGO® modeller – og med masser af stemning og underholdning. Mens du står i kø til en tur i LEGOLAND parkens første ”dark ride” kan du fx få dig en snak med den superseje LEGO eventyrer med pisken i bæltet.

 

TEMPLET – den første ”dark ride” i LEGOLAND®
TEMPLET er en interaktiv indendørsforlystelse, hvor du og din familie kan tage på en vild tur i mørket. I får jeres egen jeep og bliver udstyret med lyspistoler og joysticks, og så er det ellers bare om at være hurtig på aftrækkeren.

 

Værd at vide
• Anbefales kun til børn over 3 år
• Børn under 130 cm skal ledsages af en ansvarlig person
• Der betales særskilt for fotos

Der tages forbehold mod prisændringer.

 

Køb billet til LEGOLAND online

  • Du skal være 3 år eller derover for at komme med på denne aktivitet
  • Gæster under en bestemt højde eller alder skal ledsages. Se Safe & Fun skiltet ud for den enkelte aktivitet. Er du i tvivl, så henvend dig ved aktiviteten.
  • Ikke tilladt for gravide og personer med hjerte-, nakke-, ryg- eller andre helbredsmæssige problemer.
  • Ikke tilladt for gangbesværede og gæster, der ikke ved egen hjælp kan holde fast. Handicappede skal være ledsaget af en hjælper (max. 3).
  • Spring køen over Køb et Express pas i LEGOLAND parken og få hurtig adgang til op til 9 udvalgte aktiviteter. Passet giver adgang til én tur per aktivitet og gælder hele dagen. Bemærk: Begrænset antal pas pr. dag.