X-treme Racers 

Med X-treme Racers er du på sporet af en fed actionoplevelse. Hop ombord i rutsjebanen, hvis du er klar til en hamrende hurtig turbotur. X-treme Racers er sagen for de seje.

X-treme Racers

X-treme Racers er en af de sejeste rutsjebaner i LEGOLAND®, og lige noget for de større børn og deres familier. Glæd dig til en X-tremt sjov oplevelse, der får håret til at rejse sig på hovedet af både børn og voksne! Du finder X-treme Racers i Adventure Land – bare gå efter lyden.

 

16 meter op og ned med 60 kilometer i timen
Hop ombord i de labre LEGO® vogne, og glæd dig til et ordentligt sug i maven, når det går op og ned og rundt i vilde kurver i hamrende høj fart.

 

Kan du mon klare den sorte tunnel, når det går rigtig stærkt? Eller den fantastiske acceleration, når der samtidig er rigtig langt ned? Så er du klar til en vildt cool oplevelse!

 

Efter turen kan du købe et billede af dig og din familie, der er taget undervejs. Mon ikke I ser sjove ud?!

 

Værd at vide
• Kun for børn over 120 cm
• Der betales særskilt for foto.

 

Køb billet til LEGOLAND online

  • Du skal være min. 120 cm for at prøve denne aktivitet
  • Begrænset adgang for handicappede. For yderligere information kontakt personalet ved aktiviteten. Handicappede skal være ledsaget af en hjælper (max. 3).
  • Ikke tilladt for gravide og personer med hjerte-, nakke-, ryg- eller andre helbredsmæssige problemer.
  • Spring køen over Køb et Express pas i LEGOLAND parken og få hurtig adgang til op til 9 udvalgte aktiviteter. Passet giver adgang til én tur per aktivitet og gælder hele dagen. Bemærk: Begrænset antal pas pr. dag.