SEAT Trafikskolen 

Ta’ dit første kørekort i SEAT Trafikskolen, stedet hvor børn mellem 7 og 13 år kan lære, hvordan man skal køre i trafikken. Men husk at bestille tid! For SEAT Trafikskolen er en meget populær aktivitet!

SEAT Trafikskolen

I SEAT Trafikskolen er det er ikke nødvendigt at være 18 år for at få et kørekort. Her kan børn mellem 7 og 13 år lære, hvordan de skal køre i trafikken – og få sig en rigtig sjov oplevelse i en af LEGOLAND® parkens meget populære forlystelser.

 

Gennem generationer har SEAT Trafikskolen været en sjov og lærerig oplevelse for mellemstore børn, der kan fejre turen med et ”rigtigt” kørekort. Turen er ikke en del af entrebilletten til LEGOLAND og betales separat.

 

Husk at bestille tid ved SEAT Trafikskolen, så snart du kommer til LEGOLAND, hvis du vil sikre børnene en plads. Bestilling kan kun foretages i SEAT Trafikskolen, der ligger i et hjørne af Miniland. Der kan kun foretages bestilling til den dag du besøger parken.

 

Læg vejen forbi tanken og vaskehallen
På den store bane er der nok at se til. I SEAT Trafikskolen kan de små bilister køre ind og ”tanke” ved én af de fire benzinpumper. Sætter der sig vejstøv på bilen, kan børnene lægge vejen forbi vaskehallen og få klaret bilvasken.

 

Få et ”rigtigt” kørekort
Som et minde om turen får børnene naturligvis et ”rigtigt” plastlamineret kørekort med navn og foto.

 

Værd at vide
• Kun for børn mellem 7 og 13 år
• En tur i SEAT Trafikskolen er ikke inkluderet i entrebilletten til LEGOLAND og betales separat
• De nybagte bilister får et kørekort af plast med navn og foto
• Husk at bestille tid ved SEAT Trafikskolen, så snart I kommer til LEGOLAND. Bestilling kan kun foretages i parken.

 

Køb billet til LEGOLAND online

  • Du skal være mellem 7 og 13 år for at komme med på denne aktivitet
  • Du kan deltage mod betaling.
  • Husk at bestille tid ved aktiviteten. Bestilling kan kun foretages i parken.
  • Begrænset adgang for handicappede. For yderligere information kontakt personalet ved aktiviteten. Handicappede skal være ledsaget af en hjælper (max. 3).