Fyrtårnet 

Hvor højt kan du komme? Og hvor hurtigt? Fyrtårnet er en tårnhøj forlystelse – og en fyrstelig anledning til at prøve kræfter med din egen råstyrke.

Fyrtårnet
Fyrtårnet ligger midt i Piratland, og udsigten er fyrstelig, men det er op til dig selv at komme til at se den. For i denne tårnhøje forlystelse er det rå sørøverstyrke, der tæller – og ikke mindst gode armkræfter.

 

Fyrtårnet er en sjov oplevelse for alle børn over 90 cm og en meget populær aktivitet for hele familien, for voksne er velkomne til at give den hele armen.

 

Højere, hurtigere, flottere
Hvor højt kan du komme? Og hvor hurtigt? Børnene lærer sig selv bedre at kende, når de bruger deres egen styrke til at trække sig højt til vejrs op til LEGO® fyrmesteren og den flotteste udsigt over Piratland og Piratøen. Turen ned er også en skæg oplevelse, der giver admiralsommerfugle i maven.
 
Psst. Hvis køen er lidt lang, er du velkommen til at tage en rask lille fægtekamp med piraten, der hjælper dig ombord i Fyrtårnet.

 

Værd at vide
Du skal være 90 cm for at komme med

 

Køb billet til LEGOLAND online

  • Du skal være min. 90 cm for at prøve denne aktivitet
  • Gæster under en bestemt højde eller alder skal ledsages. Se Safe & Fun skiltet ud for den enkelte aktivitet. Er du i tvivl, så henvend dig ved aktiviteten.
  • Begrænset adgang for handicappede. For yderligere information kontakt personalet ved aktiviteten. Handicappede skal være ledsaget af en hjælper (max. 3).