Pirate Splash Battle - 1/5-27/9 2015 

Alle mand på dæk. Sejl ud med piratbåden, og vær klar ved kanonerne. Fyrer du ikke først, bliver du selv ramt! Tag hele familien med til et van(d)vittigt søslag, hvor kun de sejeste kommer tørskoet i land.

Pirate Splash Battle

Pirate Splash Battle er åben i perioden 1. maj - 27. september 2015.

Pirate Splash Battle er en familieaktivitet, hvor forældre og børn drager af sted på et sjovt og udfordrende pirattogt – med kurs mod et van(d)vittigt søslag.

 

Alle mand på dæk, klar ved (vand)kanonerne
Sejl ud med piratbåden, og vær klar ved (vand)kanonerne. Fyrer du ikke først, bliver du selv ramt! Tag hele familien med til et storslået søslag, hvor kun de sejeste kommer tørskoet i land.

 

Så er der søslag!
Glæd dig til en eventyrlig rejse blandt dystre LEGO® pirater, skræppende papegøjer og skumle skibsvrag. Men klap gællerne i, og hold øjnene åbne, for undervejs bliver piratskibet angrebet, når du mindst venter det. Både fra de andre piratskibe og fra kanonerne på søbredden, hvor landkrabberne skyder med skarpe vandstråler.

 

En sjov oplevelse for HELE familien
Børn skal være mindst 2 år for at prøve Pirate Splash Battle, og børn under 120 cm skal ledsages af en voksen. Men det skulle heller ikke være et problem, for Pirate Splash Battle er en af de aktiviteter i LEGOLAND®, der virkelig kan samle hele familien. Her er det mindst lige så meget de voksne, der tager del i søslaget, som børnene!

 

Værd at vide
• Kun for børn over 2 år
• Børn under 120 cm skal være ledsaget af en ansvarlig person

• Aktiviteten er åben fra 1. maj - 27. september 2015

 

Tørrefaciliteter

Ved Pirate Beach Shop, der ligger lige over for Pirate Water Falls ved Pirate Splash Battle, finder du nogle store ”varmtluftkanoner,” hvor du kan blive tør i en fart.

 

Køb billet til LEGOLAND online

  • Du skal være 2 år eller derover for at komme med på denne aktivitet
  • Ikke tilladt for gravide og personer med hjerte-, nakke-, ryg- eller andre helbredsmæssige problemer.
  • Gæster under en bestemt højde eller alder skal ledsages. Se Safe & Fun skiltet ud for den enkelte aktivitet. Er du i tvivl, så henvend dig ved aktiviteten.