Polar X-plorer 

Polar X-plorer

Ta’ på en vild opdagelsesrejse i Polar Land – hvis du tør!

Polar X-plorer rutsjebanen er den største og hurtigste attraktion, LEGOLAND Billund endnu har bygget. Med en tophastighed på 65 km/t er den dobbelt så hurtig som Dragen!

 

Derudover er Polar X-plorer også fuld af overraskelser og eventyrligt flot polarstemning, samt et unikt fem meter frit fald. Så glæd dig til en tur, der kan få dit blod til at fryse til is.

Unikt fem meter frit fald
Spring ombord i snescooteren, og ta’ familien med på en forrygende rutsjebanetur gennem Polar Land, hvor vilde LEGO® dyr og levende pingviner venter. Hold på hat og snebriller, når I suser over isbjergene. Men pas på, for pludselig ryger du gennem isen og havner i isbjørnenes hule – efter et unikt 5 meter frit fald. Så spring på, hvis du tør … det bli’r cool!

 

Hav øjnene med dig
På turen kommer du gennem et sneklædt polarlandskab med et 16 meter højt isbjerg, som du kører lige igennem. Du suser under et frossent vandfald og kører ud på en frossen sø …

Men overraskelserne stopper ikke her. Overalt finder du LEGO modeller af vilde dyr, så det er bare om at have øjnene med sig som en ægte polarforsker.

 

Køb et minde med hjem fra turen i Polar X-plorer – dit bevis for at du overlevede det 5 m frie fald.


Har du mod på mere, kan du uddanne dig til testpilot på verdens sejeste flyverskole, Ice Pilots School.

 

Værd at vide

  • Du skal være over 130 cm for at køre alene
  • Børn mellem 120 og 130 cm skal ledsages af en voksen
  • Der betales særskilt for foto
  • Polar X-plorer holdes lukket hvis dagstemperaturen er under 5 grader celsius.
  • Du skal være min. 120 cm for at prøve denne aktivitet
  • Ikke tilladt for gravide og personer med hjerte-, nakke-, ryg- eller andre helbredsmæssige problemer.
  • Gæster under en bestemt højde eller alder skal ledsages. Se Safe & Fun skiltet ud for den enkelte aktivitet. Er du i tvivl, så henvend dig ved aktiviteten.
  • Ikke tilladt for gangbesværede og gæster, der ikke ved egen hjælp kan holde fast. Handicappede skal være ledsaget af en hjælper (max. 3).
  • Spring køen over Køb et Express pas i LEGOLAND parken og få hurtig adgang til op til 9 udvalgte aktiviteter. Passet giver adgang til én tur per aktivitet og gælder hele dagen. Bemærk: Begrænset antal pas pr. dag.