LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND® BILLUND RESORT – EN VERDEN FULD AF LEG
Forestil dig en verden bygget af mere end 60 millioner LEGO® klodser i LEGOLAND. Slå dig løs i Skandinaviens største indendørs vandland i Lalandia. Hils på 40 brølende løver i GIVSKUD ZOO. Gå på opdagelse i Danmarks naturlige vidundere og bliv en del af den fascinerende historie i Vejle, Kolding, Vejen og Billund kommuner.

 

Velkommen til LEGOLAND Billund Resort!

Se kort over resortet her.

LEGOLAND Billund Resort i Billund, Vejle, Vejen og Kolding Kommuner

 

Ta’ på en skræmmende sjov tur i Ghost - The Haunted House– hvis du tør!

Tag en dyb indånding, og snig dig inden for i det hjemsøgte hus, hvor det vrimler med vampyrer, spøgelser, monstre og alverdens kryb. På din uhyggelige vej gennem huset kan du jagte spøgelser i den forheksede spejllabyrint – men pas på, du ikke farer vild eller dør af grin undervejs. Glæd dig også til at møde den gale professor, The Crazy Scientist, og hans skrupskøre eksperiment, der vil sende dig og din modige familie på en svævetur, som måske ender med, at I styrter neeeeed!
Ghost -  The Haunted House er gys, gru og grin for hele familien. UUuuuhhhHH! 

 

Hold verdens bedste miniferie midt i LEGOLAND 

Ta’ hele familien med på en eventyrlig miniferie på Hotel LEGOLAND. Når du bor på Hotel LEGOLAND eller i LEGOLAND Holiday Village (familieværelser eller hytter), kan du købe Resort Pass og få ubegrænset adgang til både LEGOLAND, Lalandia Aquadome og GIVSKUD ZOO under hele dit ophold. Book dit ophold her.  Book dit ophold her.

 

Vi ses i en verden fuld af leg!

 

Sæsonpas
Der er også mulighed for at opgradere Resort Pass’et til et LEGOLAND Sæsonpas og hermed få adgang til LEGOLAND hele sæson 2014. Opgraderingsprisen til LEGOLAND Sæsonpas er 50 DKK. NB! Opgraderingen skal foretages inden afrejse fra LEGOLAND Billund Resort. Køb Sæsonpas her.

 

LEGOLAND BILLUND RESORT er Nordeuropas største oplevelsesresort.