Events i LEGOLAND®

 Septembershows  

Sjove September Shows

Hver lørdag i september

 

Sensommerens sjoveste lørdage er i LEGOLAND!

Glæd dig til at opleve børnenes favoritter - samt masser af spændende konkurrencer og aktiviteter for alle aldre. Der er dømt sang, dans og familiehygge på koncertområdet hver lørdag i september.

 

Sjove September lørdage arrangeres i samarbejde med Nickelodeon.


Læs mere
 

Halloween i LEGOLAND
 

Halloween

Efterårferien - 10. - 18. oktober

 

Uhyggelig hyggelig Halloween i hele efterårsferien!LEGOLAND er ikke helt sig selv, når spøgelser, flagermus, edderkopper og masser af græskar pakker parken ind i et skummelt Halloween-univers. Der bliver hårrejsende underholdning, når Monster & Sofie fra DR går på scenen*. Tag en dyb indånding og gør dig klar til gys, gru og grin for hele familien. UuuhhhHH!

*Monster & Sofie optræder mandag til og med fredag i uge 42


Læs mere

LEGOLAND afslutter sæsonen med et brag af et festfyrværkeri  

Tak for i år!

1. november

  

LEGOLAND afslutter sæsonen 2015 søndag den 1. november med et brag af et festfyrværkeri.


Læs mere

 


Tidligere events i LEGOLAND 
Vild med Vind
 

Vild med Vind 

11. april

 

Oplev Store NØRD på Event Scenen, hvor Kåre & Emil vil underholde med deres imponerende show og finurlige tricks. Klæd dig på til konkurrencer og aktiviteter i vindens tegn, når LEGOLAND præsenterer årets Vild med Vind event i samarbejde med DONG Energy, Siemens Wind Power og A2SEA.

Læs mere 

Events i LEGOLAND  

Kør smukt i LEGOLAND

25. & 26. april

  

Hele familien er inviteret, når LEGOLAND i samarbejde med SEAT inviterer til to seje dage med Kør Smukt i LEGOLAND. Motor Mille lægger vejen forbi Event Scenen og giver den max gas. Dagen byder på en lang række af aktiviteter og konkurrencer. Kør en tur i de flotte trafikskolebiler i SEAT Trafikskolen, byg smukt med LEGO® klodser eller leg med, når vi tester dine evner som SEAT mekaniker. Vi ses i LEGOLAND til en drønsjov weekend. 

Læs mere 

Ramasjangdag
 

Ramasjang dag i LEGOLAND

9. maj

 

Årets koncertdag for de mindste. Velkommen til en verden med ramasjang, musik og ballade, når de kendte DR stjerner besøger LEGOLAND. Glæd dig til Kalle, Motor Mille, Onkel Reje, Kristian & Ramasjang Mysteriet, Hr. Skæg og årets MGP vinder. Koncertområdet gynger og synger fra kl. 12.00 – 19.00.

Læs mere 

Falckdag
 

Falck dag

30. maj

 

LEGOLAND vrimler med brandbiler, politi og ambulancer, når hverdagens helte rykker ud. Oplev bl.a. den store parade med udrykningskøretøjer, prøv kræfter med brandmandstesten og glæd dig til koncert med navne fra årets X Factor – det bliver brand hot!

 

NYT! Oplev X Factor vinderen Emilie Esther og Citybois til Falck dag i LEGOLAND. Glæd jer – det gør de! 

Læs mere 

LEGO Friends Event
 

LEGO® Friends event

6. & 7. juni

 

Pigerne fra Heartlake City elsker at holde fest, og når de besøger LEGOLAND, er det ingen undtagelse. Så tag dine venner og veninder under armen og kom til en weekend fyldt med dans, musik og masser af sjove LEGO® Friends aktiviteter, når de fem piger holder fest hele weekenden i LEGOLAND.

Læs mere 

LEGO Star Wars days
 

LEGO® Star Wars™ Days 

20. & 21. juni

 

Tag med og deltag i LEGO® Star Wars™ udfordringen, og bliv en vaskeægte LEGO® Star Wars™ Rebel. Oplev mange af de kendte figurer fra Star Wars™, når Nordic Garrison 501st Legion med flere end 100 mand besøger LEGOLAND® Billund Resort. Gå med i den store Star Wars™ parade, byg din egen version af en LEGO® Star Wars™ X-wing Starfighter og test dine evner med et lyssværd. Star Wars™ udklædte børn (3-12 år) får gratis adgang til LEGOLAND i denne weekend.

Læs mere

Western aften
 

Western Aften

Hver torsdag i juli måned

 

Torsdag aften er lig med Western aften – i hvert fald i hele juli måned i LEGOLAND. Rid en tur forbi LEGOREDO® Town, spis dig mæt i saftige spareribs og enorme isdesserter, mens RattleSnakes spiller levende countrymusik, så det er svært at holde benene i ro. Vi ses til Go´e ben og Go’ musik i LEGOLAND - Yiiiiha!

Læs mere 

 

LEGOLAND Open Air  

LEGOLAND Familie Open Air

15. august

 

LEGOLAND inviterer til årets Open Air koncert. Ta’ hele familien med og glæd jer til Danmarks største musiknavne: Rasmus Seebach, Christopher, Burhan G, Djämes Braun & MGP stjerner 2015. Syng, dans og leg på koncertpladsen, hvor der hele dagen er masser af konkurrencer, præmier og sjove aktiviteter.

Læs mere 

Ferrari dag  

Ferrari dag

29. august

 

LEGOLAND ser rødt! Der bliver fart over feltet, når flere end 25 ægte fuldblods Ferrarier besøger LEGOLAND. Oplev den imponerende parade igennem parken, og glæd dig til byggeaktiviteter og konkurrencer i bilernes tegn. Måske er det dig, der vinder en tur i en ægte Ferrari. Vruuuuummmm – det bliver så sejt!

Læs mere