Events & Shows 

Event & Shows
Tak for i år.
Glæd dig til LEGOLAND åbner igen den 28. marts 2015, hvor vi byder på masser af spændende events.

 

Hold øje med siden her, hvor vi løbende offentliggør events for 2015.

 

Herunder kan du se, hvilke events vi havde i LEGOLAND i 2014.

 

EVENTS I LEGOLAND® I 2014

Se oversigt over daglige shows

     

Tidligere events i LEGOLAND 
Events i LEGOLAND
 

Kør smukt i LEGOLAND

26.-27. april

  

Det er sjovt at køre smukt

Glæd dig til en helt ny event, når LEGOLAND i samarbejde med SEAT gør det sjovt at køre smukt. Tag et Kør smukt-kørekort i Trafikskolen i vores helt nye trafikskolebiler. Deltag i konkurrencen fra A til B og måske er det dig, der vinder en spritny SEAT i en måned. Oplev spansk Flamenco show på scenen. Gå ikke glip af Olli’s skøre bilvask-show. Dyt, dyt! Fartbøller er yt!

 

Falckdag
 

Falck dag

10. maj

 

Mød hverdagens helte 

LEGOLAND vrimler med brandbiler, politi og ambulancer, når hverdagens helte rykker ud. Vær med til at bygge verdens største brandbil i LEGO® klodser, glæd dig til at opleve Store Nørds vilde eksperimenter på Eventscenen, og grib chancen for selv at blive helt for en dag. Det bli’r brandsjovt!

 

 Ramasjangdag  

Ultra fed Ramasjangdag

24. maj

 

Tv-skærmen kommer til live

LEGOLAND slår dørene op for en stjerneparade af ultrafede shows med dine helte fra fjernsynet – og med Jacob Riising som konferencier: Glæd dig til Onkel Reje, Kalles Danmarkstur, Ramasjang mysteriet og Lille Nørd. Du kan også opleve X Factor 2014 vinderen Anthony Jasmin og Emma Pi, MGP-vinderen 2014. Årets Grandprix vinder Basim kommer også forbi til årets Ultra fede Ramasjang dag. Lad os så kom’ i gang med lidt go’ Ramasjang!

 

 Star Wars dage i LEGOLAND  

LEGO® Star Wars™ Days

14.-15. juni

 

Vær med i kampen mod The Dark Side

Det bliver det rene rum-eventyr, når over 100 lyslevende Star Wars karakterer fra Nordic Garrison 501st Legion invaderer LEGOLAND. Gå med i paraden, og vær med i den store byggeevent. Kommer du selv udklædt som Star Wars figur, er der gratis adgang. May the force be with you!

 

 LEGO Friends Event  

LEGO® Friends

28.-29. juni

  

Mød de fem LEGO Friends piger live 

Der er dømt venskab, kreativitet, musik, dans, sport og skønhed, når pigerne fra LEGO Friends besøger LEGOLAND. Glæd dig til modeshow på catwalken, dans med Mads Vad fra Vild med dans, byggekonkurrencer og et strandområde fuld af aktivitet.  Ta’ vennerne med!

 

 Western aften  
Western Aften

Hver torsdag i juli måned

 

Go´e ben og go’ musik

Rid en tur forbi LEGOREDO Town, og spis dig mæt i saftige Spare Ribs og enorme isdesserter, mens Rattlesnakes spiller levende countrymusik, så det er svært at holde benene i ro. Yiiiiha! 

 

 Events i LEGOLAND  

LEGOLAND Open Air Koncert - UDSOLGT

16. august

 

Danmarks største musiknavne
Ta’ hele familien med, når LEGOLAND inviterer til et brag af en koncertdag: Rasmus Seebach, Mads Langer, Panamah, Noah og MGP-vinderne 2014.

Jacob Riising fra Ramasjang styrer løjerne, når Danmarks største musiknavne spiller op. Du kan synge, danse og lege løs på koncertpladsen, hvor der gennem hele dagen er masser af konkurrencer, præmier og sjove aktiviteter.

 

 Events i LEGOLAND  

Sjove September Shows

Hver lørdag i september

 

Sensommersjov for hele familien

Glæd dig til at opleve børnenes favoritter – og masser af spændende konkurrencer og aktiviteter for alle aldre. Der er fest, farver og familiehygge på koncertområdet hver lørdag i september. Oplev Kristian og Ramasjang mysteriet den 13. september, Abekattestreger med MEK PEK, Katrine Bille (kendt fra Lille Nørd) og Motor Mille fra Ramasjang den 20. september, samt Jacob Riising og Sebastian Klein den 27. september.

 

Sjove September lørdage arrangeres i samarbejde med Skolemælk og Nickelodeon.

 

Vild med Vind  

Vild med Vind 

4. oktober
 

LEGOLAND præsenterer årets ’Vild med Vind’ event i samarbejde med DONG Energy, Siemens Wind Power og A2SEA lørdag den 4. oktober. Mød bl.a. Kåre fra Store NØRD som kommer forbi og viser sine skrupskøre eksperimenter og finurlige forsøg.

Halloween i LEGOLAND
 

Halloween

Efterårferien - 11.-19. oktober

 

Det spøøøøøger i LEGOLAND
LEGOLAND er næsten ikke til at kende igen, når spøgelserne pakker parken ind i et skummelt Halloween-univers. Tag en dyb indånding, snig dig med i spøgelsesparaden, og vær med til at løse Halloween-mysteriet … hvis du tør. Der er gys, gru og grin for hele familien. UUuuhhhHH!

 

LEGOLAND afslutter sæsonen med et brag af et festfyrværkeri  

Tak for i år!

2. november

  

LEGOLAND afslutter sæsonen 2014 den 2. november med et brag af et festfyrværkeri.