LEGOLAND® Familie OPEN AIR Koncert - INFO

Her finder I praktiske oplysninger i forbindelse med Familie Open Air Koncerten i LEGOLAND d. 16. august.


VÆRD AT VIDE!

 

NB! Koncerten er udsolgt, og der kan ikke erhverves flere armbånd.


ADGANG TIL KONCERTOMRÅDET
Al indgang til koncertområdet skal ske gennem sluserne ved Polar Land. Der er kun adgang til koncertområdet med et gyldigt koncertarmbånd. En promotionbillet giver ikke adgang til koncertområdet. Koncertområdet er åbent fra kl.11.30-21.30.


ARMBÅND

Husk at du skal bære et gyldigt koncertarmbånd for at være på koncertpladsen. Det er en god idé at tage armbåndet på, før du kommer til koncerten. Armbåndet skal sidde på håndleddet, og det skal sidde korrekt monteret. Vurderes det at armbåndet sidder for løst, bliver det klippet af og udskiftet af en medarbejder.

 

AUTOGRAFER
Selv om de besøgende kunstnere elsker at skrive autografer, kan vi ikke garantere, at alle får en autograf. VIGTIGT! Det er kunstnerne og vores security, der bestemmer hvor længe der skrives autografer. Henvisningen fra security bedes fulgt og tidsrammen for autografskrivningen accepteret. Det er således op til den enkelte gæst, hvorvidt man vælger at stille sig i kø til autografskrivningen. 

BABYCARE
Er placeret til venstre for Info-teltet på koncertpladsen. Her er der puslefaciliteter, amme plads og mulighed for opvarmning af flaske og babymad.

 

BØRNEOMRÅDE
Vi ønsker, at give vores mindste gæster muligheden for at kunne komme helt tæt på nogle af de optrædende, og vi har derfor etableret et børneområde foran scenen. Børn under 150 cm har adgang til området. Børneområdet fjernes efter koncerten med Panamah, kl. 16.45, da vi ikke ønsker at børn skal stå alene i børneområdet under koncerterne med Mads Langer og Rasmus Seebach, hvor det dels bliver mørkt samt af sikkerhedsmæssige hensyn. 

 

DANKORT
Det er muligt at hæve penge i vores ”Bank” på koncertpladsen. Vær opmærksom på at du kan hæve maks. kr. 1000. Det er ikke muligt at betale med Dankort ved udsalgsstederne på koncertpladsen.
Banken er åben 12.00 – 20.00. Nærmeste hæveautomat ud over koncert ”Banken” ligger ved Informationen eller i hæveautomaten i LEGOREDO® Town.

 

FOTO
Videooptagelser af koncerten er ikke tilladt uden gyldig tilladelse fra LEGOLAND.

 

FØRSTEHJÆLP
Er uheldet ude så er hjælpen nær. Førstehjælpsteltet er klar til at yde hjælp hele dagen. Du finder Førstehjælpsteltet til venstre for Falk Lauritsen Rejser scenen.

 

HITTEGODS OG GLEMTE SAGER
Alle fundne værdigenstande, nøgler, mobiltelefoner, tasker og lignende kan afleveres I Info-teltet på koncertpladsen eller i Informationen ved indgangen.

 

HUNDE
Vi henstiller til, ikke at tage hunde med på koncertpladsen, - både af hensyn til hunden, men også af hensyn til andre gæster.

 

MØDESTED
Mange mennesker på koncertpladsen kan gøre det svært at finde hinanden! Aftal derfor et sted, hvor I mødes. Et godt sted er ved den store LEGO® Figur på koncertpladsen.

 

OBS - ID Armbånd
Til de mindste kan vi anbefale et synligt telefonnummer. Det løses meget enkelt med et ID armbånd eller med tusch skrevet på armen. Det gør en genforening meget lettere og hurtigere, hvis I er blevet væk fra hinanden. ID armbånd sælges i Informationen ved indgangen og på koncertpladsen ved Info-teltet. 1 stk. kr. 25,00 eller 2 stk. for kr. 40,00.
 
PARKERINGSBILLET
Køb din Parkeringsbillet på Koncertpladsen. Se efter skiltet med P-BILLET! Du kan se en oversigt over parkeringsområderne ved LEGOLAND her. Du kan også købe din P-billet online, inden du ankommer til parken her, du skal blot huske at printe den på forhånd.
 
TOILETTER
Toiletter forefindes ved indgangen til koncertpladsen, samt til højre for den store scene. Se efter skiltningen.

 

HANDICAPTOILET
Handicaptoilet findes ved indgangen til koncertpladsen.
 
VEJRET
Ta' regntøj med. Skulle det mod forventning regne, anmoder vi om, at I anvender regntøj/- regnponchoer i stedet for paraplyer, både af hensyn til sikkerhed og udsyn for alle.
Regnponchoer sælges på koncertpladsen og i flere af vores butikker i parken.
 
Sol fra en skyfri himmel
Skinner solen fra en skyfri himmel, så husk at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen.
Husk også at bruge solcreme. Solcreme kan købes på koncertpladsen.
 

SIKKERHED & RESTRIKTIONER


Koncerten er udsolgt, og vi forventer derfor mange mennesker på koncertpladsen dagen igennem. Pas på hinanden og vis hensyn.

 

ALKOHOL
Ingen salg af alkohol og spiritus til unge under 18 år.
 
DRUGS / STOFFER
LEGOLAND er imod brug af stoffer.
At tage stoffer er farligt, asocialt og ulovligt. Stoffer giver en utilregnelig adfærd, der kan ødelægge koncertoplevelsen for andre. Anvendelse, besiddelse eller salg af euforiserende stoffer er strengt forbudt på koncertpladsen ligesom i resten af Danmark.
 
GRILL OG ÅBEN ILD
Af hensyn til alle gæsters sikkerhed i LEGOLAND, er det ikke tilladt at grille eller medbringe egen grill i parken eller på koncertpladsen. Ligeledes er anvendelse af åben ild ikke tilladt. Har I lyst til grillmad, kan vi henvise til restauranterne og fast food stederne. Beslaglagte genstande opbevares i Info-teltet og udleveres efter koncerten.

 

RYGNING
LEGOLAND er røgfri. Der er i parken 5 steder, hvor der må ryges, og vi henviser hertil. Rygning er tilladt på koncertområdet, men vi henstiller til at dette foregår med hensyntagen til de øvrige gæster.


PAVILLONER, PARASOLLER OG PARAPLYER
Det er forbudt at opsætte pavilloner og parasoller. Det er både for din og andres sikkerhed og udsyn til scenen. Paraplyer må maks. være 1 meter i diameter, når paraplyen er udslået.
 
Beslaglagte genstande opbevares i Info-teltet og udleveres efter koncerten.
 
TELTE, LÆHEGN OG STOLE
Opstilling af telte og læhegn på koncertpladsen er forbudt. Telte og læhegn vil af hensyn til sikkerhed og udsyn for LEGOLAND koncertgæster blive bedt nedtaget og i yderste konsekvens beslaglagt og udleveret ved koncertafslutning. Det er ligeledes heller ikke tilladt at medbringe store stole, men I er selvfølgelig velkomne til at tage en lille sammenklappelig festivalstol med under armen. 
 
Beslaglagte genstande udleveres efter koncerten.
 
VAGTER
Vagterne koordinerer sikkerheden under koncerten i samarbejde med personale fra LEGOLAND, og de er øverste myndighed på pladsen. De står klar til at hjælpe jer i alle tænkelige situationer og bidrage til at I får en rigtig god dag. Ta’ endelig fat i dem, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp under koncerten.

april 2014
man tir ons tor fre lør søn
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11