Sjove September Shows - hver lørdag i September 

Fire supersjove lørdage i september

Glæd dig til masser af sjov og musik med familiens favoritter – samt masser af spændende konkurrencer og aktiviteter for hele familien. Der er lagt op til fest, farver og familiehygge på koncertområdet hver lørdag i september. 

 
Sjove September lørdage arrangeres i samarbejde med Skolemælk og Nickelodeon.

Hent program for septembershows her.


Abekattestreger med Katrine Bille & MEK PEK samt sjov og ballade med MOTOR MILLE fra DR Ramasjang

Lørdag 20. september

Katrine Bille

MOTOR MILLE fra DR Ramasjang

Der bliver sang, fest og ballade når MEK PEK i selskab med Katrine Bille (Kendt fra Lille Nørd) spiller op til dans. Vi krydrer dagen med besøg af Motor Mille, der har taget turen til LEGOLAND for at møde dig og din familie.

 

En rigtig abefest for hele familien.


Riising & Klein

Lørdag 27. september

Riising & Klein

Med sprudlende energi og toptrimmet timing får Jacob og Sebastian både børn og voksne til at vride sig af grin.Showet er et vanvittigt, nyskabende og aldeles charmerende festfyrværkeri af tossede rekvisitter, vandede vittigheder og absurde påfund. Og det går ikke stille for sig. Jacob styrer showet med forbilledligt overblik, mens Sebastian giver den gas, som kun han kan - og både børn og forældre vil elske det!

 

Så spænd sikkerhedsselen - for det bliver en forrygende tur med - "RIISING & KLEIN".Vi ses på scenen i LEGOLAND d. 27. september

 


Ekstra oplevelser hver lørdag i september
Mød Nickelodeons sjove karakterer


Kom og mød Nickelodeons sjove karakterer Dora og SvampeBob samt de seje Teenage Mutant Ninja Turtles, Michelangelo og Leonardo. Du kan få taget et billede sammen med dem og deltage i masser af sjove aktiviteter og konkurrencer om merchandise fra serierne og billetter til den nye film med Teenage Mutant Ninja Turtles.

Mød Nickelodeons sjove karaktererAktiviteter og konkurrencer for børn og børnefamilier
Hver lørdag vil der dagen igennem være masser af aktiviteter, sjove konkurrencer og familieoplevelser, der leveres af Skolemælk. Så kom og vær med og vind nogle af de seje præmier der er på højkant, når SKOLEMÆLK og LEGOLAND inviterer til Sjove September Shows hver lørdag i september.

 

Tid og sted

Hver lørdag i september fra kl. 12.00 -17.00 på Eventområdet.

Hent program for septembershows her.

 

NB! Der tages forbehold for ændringer og aflysninger.

 

Læs mere om de mange andre spændende events.

 

Køb billet online

 

 


SIGURD BARRETT Trio

Lørdag 6. september

Sigurds Bjørnetime

Det bliver et glædeligt gensyn med den evigt populære entertainer, Sigurd Barrett, der tager Bjørnen Bjørn med på scenen samt et par af hans trofaste musikere. 

 

Kristian og Ramasjang mysteriet

Lørdag 13. september

Kristian og Ramasjang mysteriet

Vinderen af Årets Bedste Børneprogram 2013, Ramasjang Mysteriet, har taget Danmarks børn med storm. Detektiven Kristian opklarer, sammen med en masse børn, store mysterier i Ramasjang.

 

Hvem har snuppet prikken over i fra Hr. Skæg? Hvor er Bamses honningkrukke? Og Hvad skal Sebastian gøre uden sine kære briller? Er skurken Camping Vagn, Ronnie Roligan, Preben Pølsesnak? Disse mysterier er bare nogle af de mange mysterier Kristian og hans hjælpere prøver at opklare i det populære tv-program.

 

Og nu har du chancen for selv at hjælpe Kristian, for han kommer til LEGOLAND og har brug for din hjælp til at løse alverdens mysterier. Kom og vær med lørdag d. 13. september. 

januar 2015
man tir ons tor fre lør søn
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8