LEGO® Studios 4D Adventure

Få den ultimative filmoplevelse i den store LEGO® Studios biograf.

Læn dig tilbage, ta' 3D-brillerne på, og lad dig suge ind i 4D-filmens fantastiske univers.

 

LEGO® Studios
I det fjerneste hjørne af Imagination Zone finder du det store LEGO Studios teater – Skandinaviens største 4D-biograf. LEGO Studios viser film for alle sanser og lægger vægt på at give både børn og forældre kvalitetsoplevelser, som er på niveau med de bedste og mest professionelle musik- og teaterhuse i Danmark.

 

Avanceret lyd
På lydsiden venter der dig en helt speciel oplevelse med surround-lyd og en fantastisk akustik. Højttalerne er fx udstyret med 32.000 Watts udgangseffekt. Til sammenligning er et par tusinde Watt normalt nok til at spille en sal op til musikarrangementer.

 

En totaloplevelse med lys, røg, vind og regn
Derudover venter der dig en totaloplevelse takket være et avanceret lysanlæg med 200 projektører, røgmaskiner og forskellige 4D-effekter, der gør det muligt at levere et multishow, hvor alle sanser påvirkes, så du kan mærke vind og vejr på din egen krop. Så sæt 3D-brillerne på, og ta’ på oplevelse i en forunderlig verden. Vi præsenterer: 


LEGO® Legends of Chima™
LEGO filmen med løven Laval i hovedrollen - Det er en film du ikke vil gå glip af og en fantastisk nervepirrende 4D filmoplevelse. Du kommer med på en vild jagt gennem Chima sammen med en flok unge dyrekrigere og bliver hvirvlet ind i kampen om CHI mellem løvefyrsten Laval og krokodillekongen Cragger. Få et boost af den magiske CHI energi.

 

Clutch Powers i 4D – kun i LEGO Studios
Gå ikke glip af den nervepirrende ”Clutch Powers” 4D-film, hvor dine sanser kommer under bombardement. Hold på hat og 3D-briller, når den superseje Clutch Powers og hans eliteteam skal ud for at finde en top-hemmelig pakke. For det bliver ikke let. Overalt venter ubehagelige overraskelser, grumme monstre og masser af 4D-action. Og du kan kun se den i LEGOLAND. 

 

LEGO Racers i 4D – tag plads bag rattet i en lynhurtig racerbil
Du kan stadig se den seje LEGO Racers film, der tager dig med på en tur i en forunderlig verden. Med 3D-brillerne på føler du det, som om det er dig, der sidder bag rattet i én af de lynhurtige LEGO Racers biler! Og det stopper ikke her. Den 4. dimension - bl.a. et stormfuldt snevejr hvirvler omkring dig!

 

Værd at vide
• Filmene anbefales ikke til børn under 3 år
• Der udleveres 3D-briller til alle før forestillingen

• Se tiderne på showplakaterne i parken

• Du finder LEGO Studios i Imagination Zone

 

Køb billet til LEGOLAND online

februar 2016
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13