Restauranter 

Uden mad og drikke...

 

I LEGOLAND® har I muligheden for at reservere bord til en fælles frokost eller middag, så snart I er mere end 20 betalende gæster i gruppen.

 

Nyd en fælles frokost i en af vores restauranter
Uanset om der er tale om en firmaudflugt, foreningstur eller familiesammenkomst, danner de tematiserede restauranter i LEGOLAND de perfekte rammer om ethvert arrangement.

 

Sidder du i en personaleforening, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på spisning.

 

I restaurant "Knights' Table" på Kongeborgen skruer vi tiden tilbage til middelalderen, og i restaurant "Familie Buffet" er dagens buffet varieret og fyldt med velsmagende retter for hele familien.

 

Det er også sjovt at være sulten på Hotel LEGOLAND. 
Her har I mulighed for at nyde en frokostbuffet med et bredt udvalg af kolde og lune retter til både børn og voksne. Eller hvad med en Picnictaske, der kan tages med og nydes i parken. Om aftenen tilbyder vi vores store carvery buffet, eller I kan vælge selv at sammensætte menuen fra vort a la carte menukort. Og mens forældrene slapper lidt af efter dagens strabadser i LEGOLAND, kan børnene hygge sig i vores store legerum.

 

Stil sulten, når I har lyst, med LEGOLAND® penge. Til brug ved samtlige spisesteder kan der bestilles LEGOLAND penge á kr. 25,- 50,- eller 100,-. Pengene kan også benyttes i butikker m.v. i hele parken.

 

En utraditionel festaften?
Forlæng besøget med en utraditionel festaften. Lad LEGOLAND være rammen om en aften, der mindes med glæde og sent går i glemmebogen.

 

Prøv en middelaldermiddag på Kongeborgen eller en western middag i LEGOREDO® Town. Vælg en temaaften hvor oplevelser og atmosfære er faste punkter på menuen.

 

En festaften i LEGOLAND er fra 80 personer.

 

Bestil materialet her.

 

Bordreservation

Bordreservation kan kun ske, hvis der er mere end 20 betalende personer i gruppen og kun på udvalgte restauranter i for- og eftersæsonen - perioden 5/4–29/6 og 18/8–2/11 2014.


Ring til Gruppesalg på tlf. 7950 1813 eller skriv til Gruppesalg

Mere information


Kontakt gruppesalg

 

LEGOLAND ApS
Att.: Gruppesalg
Nordmarksvej
7190 Billund


Telefon: +45 7950 1813
Fax: +45 7533 1682

E-mail: groups@LEGOLAND.dk