LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum

Hent pressemeddelelse her

 

Den 15. og 16. januar holder LEGOLAND® traditionen tro jobmesse på Hotel LEGOLAND.  Parken søger 450 nye, topmotiverede medarbejdere, der kan give gæsterne ekstraordinære og mindeværdige oplevelser i den kommende sæson. Legen er i centrum i LEGOLAND, og det er afgørende at have et legebarn i maven, hvis man gerne vil arbejde i parken.

 

Årets jobdage i LEGOLAND

Det er tiende år i træk, LEGOLAND inviterer nysgerrige og måske kommende sæsonmedarbejdere indenfor til jobdage. Jobmessen er en enestående mulighed for at høre om de mange forskellige jobs, der er i LEGOLAND parken, på Hotel LEGOLAND og LEGOLAND Holiday Village. Desuden vil de fremmødte have mulighed for at snakke med erfarne sæsonmedarbejdere og med lederne i de enkelte afdelinger. For dem, der allerede har søgt job i LEGOLAND, er jobmessen en oplagt lejlighed til at vise, hvem man er, og hvad man har at byde på.

 

”Det er en unik mulighed, som man sjældent får, når man søger et nyt arbejde. Jeg vil derfor opfordre alle interesserede til at møde op og hilse på sin måske kommende arbejdsgiver,” siger HR chef i LEGOLAND, Bente Noringriis.

 

I selskab med over 40 fastansatte medarbejdere i LEGOLAND, står både hun og parkens direktør, Christian Woller, klar til at tage imod de besøgende til årets jobdage, og de glæder sig.

 

”Jobmessen er to særlige mærkedage for alle LEGOLÆNDERE. Det betyder, at en ny sæson nærmer sig med hastige skridt, og ikke mindst at vi snart skal byde velkommen til en masse nye LEGOLÆNDERE,” siger Bente Noringriis.

 

WAUW oplevelser med børnene i centrum

For at komme i betragtning til et sæsonjob i LEGOLAND er det altafgørende, at man har lysten og evnen til at sætte barnet i centrum.  Det skyldes, at LEGOLAND har en klar målsætning: i løbet af en dag skal alle have haft en ”WAUW-oplevelse” med en LEGOLAND medarbejder.

 

”WAUW handler om, at vi ønsker at give familien og i særlig grad børnene ekstraordinære og mindeværdige oplevelser, som de ikke har regnet med, og hvor det er medarbejderen, der gør det. Det er at se det enkelte barn, gribe nuet og forstå den fantasiverden, som besøget i LEGOLAND indbyder til,” siger Bente Noringriis.

 

Store smil over hele linjen
WAUW oplevelserne i LEGOLAND kommer ikke af sig selv. De kommer, fordi LEGOLAND har en kultur og en hverdag med humor, sjov og store smil mellem kollegerne.

 

”Det er afgørende, at vi giver sjove og fantastiske gæsteoplevelser på tværs af virksomheden, hvor WAUW er en helt central leverance. Gæsterne skal have noget ekstra med sig hjem, og det er medarbejderne, der kan give det. Men det er også vigtigt, at vi har det sjovt sammen som kolleger. For hvis man selv har det sjovt på sit arbejde, er det meget nemmere at give sjove oplevelser videre til gæsterne – det kommer faktisk helt af sig selv,” siger Bente Noringriis.

 

Jobdage i LEGOLAND finder sted fredag den 15. januar kl. 13.00-17.00 og den 16. januar kl. 10.00-16.00 på Hotel LEGOLAND.

 

Fakta
Parken søger 450 nye sæsonmedarbejdere, imens yderligere 950 er gengangere fra forrige sæsoner. Det er muligt at søge job inden for: Forlystelser, Mad og Drikke, Butikker, Information og Billetsalg, Hotel Restaurant, Hotel Reception, Rengøring, Fejer og P-vagt eller Grønne Områder.

 

LEGOLAND har 250 fastansatte medarbejdere.

 

Sæsonen løber fra den 19. marts til den 30. oktober 2016.

 

Praktisk information til pressen
Direktør i LEGOLAND, Christian Woller, vil være til stede først på dagen både fredag og lørdag, hvor der vil være mulighed for interview. HR Chef, Bente Noringriis, vil være til stede begge dage.

 

 

For yderligere information kontakt venligst PR Manager Julie Møller Sloth 7950 1801 eller julie.sloth@LEGOLAND.dk

 

LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum
LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum
LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

08-01-2016

LEGOLAND® søger 450 nye medarbejdere med et legebarn i maven
 

LEGOLAND® søger 450 nye sæsonmedarbejdere, der kan sætte børnene i centrum

 

Den 15. og 16. januar holder LEGOLAND® traditionen tro jobmesse på Hotel LEGOLAND. Parken søger 450 nye, topmotiverede medarbejdere, der kan give gæsterne ekstraordinære og mindeværdige oplevelser i den kommende sæson. Legen er i centrum i LEGOLAND, og det er afgørende at have et legebarn i maven, hvis man gerne vil arbejde i parken.

 

Læs mere her

Læs mere


26-11-2015

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016
 

LEGOLAND® opruster Halloween i 2016

 

Når LEGOLAND® i 2016 åbner dørene til Halloween, bliver gæsterne mødt af en endnu mere udsmykket, (u)hyggelig og stemningsfyldt park, spækket med unikke Halloween oplevelser. Blandt andet introducerer parken et helt nyt koncept, nemlig ”Brick or Treat” samt aftenåbent.

 

Læs mere her

Læs mere


05-10-2015

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®
 

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®

 

(U)hyggen spreder sig over LEGOLAND®, når parken traditionen tro inviterer til Halloween i efterårsferien den 10. – 18. oktober. Mandag til fredag vil Monster & Joakim fra Ramasjang underholde på Halloween scenen, og både torsdag og fredag lukker parken med et stort festfyrværkeri.

 

Læs mere her

Læs mere


17-09-2015

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016
 

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016

 

Med et samlet beløb på 85 mio. kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND® parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 m2, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO® NINJAGO – The Ride.

 

Læs mere her

Læs mere


28-08-2015

Sjove september shows
 

Sjove September Shows i LEGOLAND®

 

Lørdag den 5. september åbner Sigurds Bjørnetrio Event Scenen i LEGOLAND®, når det første September Show løber af stablen. Alle lørdage i september kan både store og små gæster opleve nogle af tidens største stjerner fra det populære Ramasjang-univers. 

Læs mere her

Læs mere


24-08-2015

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®
 

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®

 

Den 29. august får trafikskolebilerne besøg af deres italienske storebrødre, når flere end 30 Ferrarier triller gennem portene til LEGOLAND®. Ferrari dag er en unik chance for at komme helt tæt på de potente superbiler, og en heldig vinder kan slutte dagen af med en eksklusiv tur i én af de røde fartdjævle.

Læs mere her

Læs mere


17-08-2015

LEGOLAND® Familie Open Air
 

Forrygende koncertdag for både små og store i LEGOLAND®

 

I lørdags inviterede LEGOLAND® traditionen tro til Danmarks hyggeligste familiekoncert under åben himmel. Og end ikke udsigten til et skybrud kunne ødelægge den fantastiske stemning ved årets Open Air Koncert.

Læs mere her

Læs mere


12-06-2015

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®
 

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®

Når LEGOLAND® slår dørene op til to begivenhedsrige LEGO® Star Wars TM dage den 20. og 21. juni, er det med et forrygende program med aktiviteter for hele familien. Oplev LEGO Star Wars modellerne i Miniland, som byder på scener fra de seks film i serien, herunder Star Wars: The Clone Wars. En hær af Star Wars udklædte karakterer vil ligeledes marchere gennem parken, ligesom man kan deltage i konkurrencer, LEGO Star Wars byggeaktiviteter og træning med lyssværd, så man kan lære at mestre kraften.

Læs mere her

Læs mere


04-06-2015

LEGOLAND Indgang
 

Ny VisitDenmark måling: Flest kender LEGOLAND®

VisitDenmarks årlige brandmåling, som måler på kendskabet til danske attraktioner og seværdigheder i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien, sender LEGOLAND® til tops.

Læs mere her

Læs mere


29-05-2015

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®
 

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®

Den 6. og 7. juni bliver det populære LEGO Friends univers vækket til live til LEGO Friends event i LEGOLAND. En ny veninde melder sin ankomst, og da hun er intet mindre end en rigtig popstjerne, er begge dage spækket med popstjerneaktiviteter for store og små LEGO Friends fans, samt live musik fra X Factor deltagerne Baraa, Tannaz og Sophia.

Læs mere her

Læs mere


21-05-2015

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®
 

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND® inviterer til Falck dag lørdag den 30. maj. Udover at parken kommer til at vrimle med Falckreddere, politibetjente og brandmænd samt deres imponerende udrykningskøretøjer, byder dagen på forrygende underholdning, når Citybois og Emilie Esther fra årets X Factor giver koncert på Event Scenen.   

Læs mere her

Læs mere


30-04-2015

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®
 

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®

Gå ikke glip af årets fedeste koncertdag for de mindste, når LEGOLAND lørdag den 9. maj holder Ramasjangdag. Både Motor Mille, Onkel Reje, Kristian & Ramasjang Mysteriet, Kalles Danmarks Tour, Hr. Skæg og årets MGP vinder er på programmet. Så der er lagt op til musik, dans og spilopper hele dagen i parken.   

Læs mere her

Læs mere


16-04-2015

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien
 

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien

Den 25. og 26. april byder LEGOLAND indenfor til en hel weekend i trafiksikkerhedens tegn. I samarbejde med SEAT arrangerer LEGOLAND Kør Smukt event, hvor hele familien bliver udfordret i sjove og lærerige aktiviteter og konkurrencer om sikkerhed i trafikken.   

Læs mere her

Læs mere


31-03-2015

Vild med vind
 

Vild med Vind i LEGOLAND®

Hvad er vind for en størrelse, hvor mange tramp i pedalerne skal der til for at lave nok strøm til en tablet, og hvordan designer man en flyvedygtig drage? Det og meget mere kan man blive klogere på, når LEGOLAND® inviterer til Vild med Vind event den 11. april.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2015

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model
 

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model

I dag slog LEGOLAND® dørene op til endnu en sæson. Indhyllet i røg, damp og vaskeægte Star WarsTM stemning kunne gæsterne opleve årets nyhed i parken: verdens største LEGO® model LEGO Star WarsTM X-Wing Starfighter.

Læs mere her

Læs mere


21-03-2015

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
 

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
I dag slog Hotel LEGOLAND® dørene op til 23 spritnye LEGO® Friends tematiserede hotelværelser. Hotellet havde inviteret 40 af Danmarks største LEGO Friends fans til at være de første gæster på de nye værelser, og det gik ikke stille for sig. 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2015

Nyhed 2015 - LEGO Star Wars X-wing Starfighter
 

LEGOLAND® giver smagsprøve på nyheden 2015
I dag løftede LEGOLAND® sløret for en lille bid af verdens største model, LEGO® Star WarsTM X-Wing Starfighter, der udgør parkens helt store nyhed for sæsonen 2015. På LEGO World i Bella Center kan de besøgende de kommende fire dage opleve LEGO modellens ene vinge bygget af mere end 250.000 LEGO klodser. 

Læs mere her

Læs mere


16-01-2015

Jobdage i LEGOLAND®
 

LEGOLAND® søger regionens 450 største smil

Den 23. og 24. januar er det igen blevet tid til årets jobmesse i LEGOLAND®, Jobdage. I år søger parken 450 nye, topmotiverede sæsonmedarbejdere, der med smil og service i verdensklasse kan give gæsterne i LEGOLAND fantastiske oplevelser i sæson 2015.

Læs mere her

Læs mere