Falck dage 

Mød hverdagens helte

Hent pressemeddelelse her

Billund, 18. april 2011


Falck rykker ind i LEGOLAND® d. 30. april med udrykningskøretøjer, brandshow og røgdykkerbane. Imens giver Jesper fra X Factor to koncerter, som nok skal sætte pigehjerter i brand. Der er lagt op til en dag med fuld udrykning.

 

Alarm, Alarm! Lørdag d. 30. april bliver glædeshyl og barnelatter i LEGOLAND afløst af sirener og blå blink, når Falck indtager LEGOLAND med flotte veterankøretøjer, udrykningskøretøjer, falckreddere og selvfølgelig brandmænd.


Igen i år uddeler Falck i samarbejde med Børneulykkesfonden ”Den Gyldne Sofus” til et barn, der har gjort en særlig heltemodig gerning. Falck har modtaget mange nomineringer, og vinderen skal kåres blandt de fem finalekandidater, der i år er mellem 5 og 13 år.


Glædeshylene skal nok lyde i LEGOLAND igen, når Jesper, der er kendt fra X Factor 2010, går på Event scenen. Han giver to koncerter i løbet af lørdagen, og bagefter er der chance for at sikre sig en autograf.


Brandmand for en dag
Gæster i LEGOLAND kan også se Falck i aktion, når brandmænd og falckreddere slukker en brændende bil og klipper taget af en anden. Modige børn kan prøve livet som røgdykker i en 12-meter lang røgdykkerbane.


I løbet af dagen kan børn og voksne få taget et billede sammen med deres yndlingsbrandbil. Der vil også være LEGO® byggekonkurrencer, hvor man hele dagen kan vinde flotte LEGO præmier.

Dagen starter med en flot parade gennem LEGOLAND kl. 11.30, fra hovedindgangen og
hele vejen ned til eventområdet ved Falck Fire Brigade.

Hele programmet kan ses på LEGOLAND.dk


Yderligere oplysninger fås hos


LEGOLAND
PR- & pressechef Jonas Søndergaard
Jonson@LEGOLAND.dk
7950 1801

 

Falck Kommunikationsafdeling: 7222 0307


Børneulykkesfonden: 3037 7722


Program for Falckdagen den 30. april:

Kl. 11.30

Parade med Falck køretøjer

Kl. 12.30

Kåring af Den Gyldne Sofus

Kl. 13.00 & 15.00 Koncert med Jesper
Kl. 14.30

Falck i aktion: Brandshow

Kl. 16.00

Falck familiekonkurrence

Kl. 16.30

Udtrækning af vinderne i dagens konkurrencer

 

Vedhæftede billede (Den Gyldne Sofus – modtagere) kan frit afbenyttes – forslag til billedtekst:
Falck uddeler hvert år ”Den Gyldne Sofus” i LEGOLAND. I fjor gik prisen til Oliver Kofoed og Line Sørensen, der i fællesskab reddede en jævnaldrende dreng fra at drukne i Rønne Svømmehal.

 

Download

Download

Download

Download

 

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

15-04-2014

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®
 

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®

I 1968 kørte de første trafikskolebiler ud af garagen i LEGOLAND®. Siden har millioner af børn taget deres første kørekort i Trafikskolen. Nu bliver bilerne skiftet ud, og det markerer LEGOLAND til Kør Smukt weekenden den 26.-27. april.

Læs mere her

Læs mere


14-04-2014

LEGO Friends Heartlake city
 

LEGO® Friends indtager LEGOLAND®

Piger over hele verden har taget LEGO® Friends universet til sig, og nu er det første gang muligt at opleve de populære veninder fra den magiske by Heartlake i LEGOLAND®, hvor de har fået deres helt egen verden bygget i LEGO. Inspireret af pigernes interesser og kendte elementer fra LEGO Friends serien, kan hele familien udforske et detaljerigt og interaktivt univers.

Læs mere her

Læs mere


10-04-2014

LEGOLAND Billund Resort
 

3 attraktioner og 4 kommuner stifter ny turismeforening

Samarbejdet LEGOLAND Billund Resort er netop blevet konsolideret, da partnerne tirsdag den 8. april holdt stiftende generalforsamling. Foreningen skal også fremover arbejde for at trække udenlandske turister til området

Læs mere her

Læs mere


04-04-2014

Ghost - The Haunted House i LEGOLAND®
 

5.500 vanskeligt stillede børn åbnede LEGOLAND®

I dag kickstartede LEGOLAND® sæsonen med besøg af børn og unge fra blandt andre Børnehjælpsdagen. Sammen med Socialminister Manu Sareen fik de lov at prøve det spritnye spøgelseshus, Ghost – The Haunted House – som de allerførste.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2014

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk
 

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Svenskerne er glade for LEGOLAND®. Så glade at de for tredje år i træk har udråbt den danske familiepark til deres yndlings temapark i Norden. Dermed må deres egen Astrid Lindgrens Verden endnu engang se sig slået på hjemmebane.

Læs mere her

Læs mere


10-03-2014

LEGOLAND Holiday Village  

LEGOLAND® klar med ny tematiseret ferieby

Når LEGOLAND® slår dørene op til sæsonen 5. april 2014, er det med plads til endnu flere overnattende gæster. Den nye ferieby LEGOLAND Holiday Village tilbyder nemlig overnatning i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem – alt sammen i en LEGO® tematiseret indpakning, der ikke er set før i Norden.

Læs mere her

Læs mere


10-02-2014

Familie Open Air i LEGOLAND  

Rasmus Seebach og Mads Langer til Open Air i LEGOLAND®

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

Læs mere her

Læs mere


05-02-2014

Ny direktør i LEGOLAND  

Ny direktør i LEGOLAND®

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

Læs mere her

Læs mere


04-02-2014

Droptårnet bliver kranet ind i Ghost
 

Tolv meter høje tårne rejst i LEGOLAND®

Byggeriet af det nye spøgelseshus Ghost i 

LEGOLAND® har nået en vigtig milepæl. De tolv meter høje drop-tårne, der skal sende parkens gæster på en mavekildrende svævetur, er nu monteret – et arbejde der krævede stor præcision.

 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2014

Familien Grasso med vinbonden Paola stående i midten mellem sine forældre  

Smag Italiens vin-undere på Hotel LEGOLAND®

Der er lagt op til en gastronomisk rejse, når Hotel LEGOLAND® slår dørene op til sin første Winemaker’s dinner fredag den 14. februar. Vinbonden Paola Grasso fra Piemonte i Italien kommer til Billund og præsenterer fem af sine egne unikke vine, som hotellets køkken matcher med fem delikate retter.

Læs mere her

Læs mere


15-01-2014

Kokkeelev Joakim Schmidt  

LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Læs mere her

Læs mere


30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere