LEGOLAND® Familie Open Air

Koncertdag for hele familien

Hent Pressemeddelelse her

Billund, 9. august 2011

 

Lørdag d. 20. august afholdes Familie Open Air Koncert, og LEGOLAND kan blandt andre i år præsentere Rasmus Seebach, Medina og Alphabeat med flere.

 

LEGOLAND afholder et brag af en koncertdag, hvor nogle af Danmarks bedste koncertnavne er på scenen. Lørdag d. 20. august kan forlystelsesparken præsentere Rasmus Seebach, Medina, Alphabeat, Thomas Ring, Sukkerchok og de 3 finalister fra MGP 2011.

 

- Sidste års koncert var en kæmpe succes, og med årets stærke program håber vi, at koncerten d. 20. bliver endnu en uforglemmelig oplevelse for gæsterne, fortæller event manager Claus Pedersen.

 

Koncertområdet åbner kl. 11.30 og koncerten starter kl. 12.15. Til lejligheden er den bagerste del af parken forvandlet til en stor koncertplads. I løbet af dagen kan gæsterne være heldige at sikre sig en autograf fra deres yndlingsartist.

 

Masser af underholdning
Imellem koncerterne er der masser af aktiviteter på koncertpladsen. Cartoon Network har i dagens anledning medbragt Ben10 og Scooby-Doo, der underholder med et nyt Cartoon Network Super Show mellem koncerterne. Gæsterne kan også deltage i konkurrencer om masser af Coca Cola præmier i aktivitetsteltet, og der er selvfølgelig også masser af LEGO bygge aktiviteter.

 

For at gøre dagen endnu mere festlig kører aktiviteterne helt til kl. 20.00, så der er gode muligheder for at kombinere et LEGOLAND besøg med koncertoplevelsen.

 

Koster ikke ekstra
Udover entrébilletten til parken koster det ikke ekstra at overvære koncerten. I øjeblikket har LEGOLAND et specielt tilbud: Alle, der køber billet i august, dvs. også til koncerten, kan frit komme igen en dag i september eller oktober.

 

Frem til kl. 16.15 vil forreste del ved scenen være afmærket specielt til børn under 150 cm, så de i trygge rammer kan følge koncerterne på tætteste hold samt den underholdende Vera, kendt fra børne-TV der vil styre slagets gang som konferencier.

 

Koncertdagen afholdes i den bagerste del i LEGOLAND, hvor parkeringsområdet P2 er omdannet til koncertplads. Der er indgang gennem hovedindgangen i LEGOLAND. Pladsen er åben d. 20. august kl. 11.30 – 22.15.

 

For yderligere information kontakt venligst PR & pressechef Jonas Søndergård på tlf. 7950 1801 eller e-mail jonson@LEGOLAND.dk
 

Program for Familie Open Air i LEGOLAND d. 20. august
Kl. 12.15 MGP 2011
Kl. 13.30 Sukkerchok
Kl. 15.15 Thomas Ring
Kl. 17.00 Alphabeat
Kl. 19.00 Medina
Kl. 21.00 Rasmus Seebach

 

Der tages forbehold for ændringer.

 

Rasmus Seebach

Download

Thomas Ring

Download

Alphabeat

Download

Medina

Download

Sukkerchok

Download

 

 

LEGOLAND® Billund - pressemeddelelser 2011

15-12-2011

 

LEGOLAND® donerer legerum til Kolding Sygehus
I dag bliver der bragt en lille bid af LEGOLAND magien til de indlagte børn på Kolding Sygehus, når de endelig får lov til at gå på opdagelse i deres nye legerum, som skal gøre opholdet på sygehuset lidt sjovere.


Læs mere om legerum på Kolding Sygehus

Læs mere


14-10-2011

LEGOLAND® Florida åbner i weekenden
Merlin Entertainments Group åbner verdens 5. LEGOLAND park i Florida, USA 

 

Læs mere om LEGOLAND Florida

Læs mere


12-10-2011

Henrik Höhrmann

LEGOLAND® får verdensnyhed i 2012
Polar Land er navnet på et helt nyt område i LEGOLAND®. Hovedattraktionen bliver verdens første rutschebane, der kombinerer et frit fald på 5 meter med en udflugt blandt levende pingviner 

 

Læs mere om nyheden i LEGOLAND

Læs mere


07-10-2011

LEGOLAND® inviterer til Halloween i efterårsferien
D. 15. – 23. oktober åbnes dørene atter for vampyrer, hekse og spøgelser, når LEGOLAND holder Halloween. 

Læs mere om Halloween i LEGOLAND®

Læs mere


09-09-2011

Leg og Lær i LEGOLAND®
Hotel LEGOLAND® danner rammen om et helt nyt koncept, hvor læringseksperten Svend Erik Schmidt underviser forældre i, hvordan de kan hjælpe deres børn til at klare sig bedre i skolen. 

Læs mere om Leg og Lær i LEGOLAND®

Læs mere


31-08-2011

Sigurds Bjørnetrio

 

LEGOLAND® Live hver lørdag i september

Hver lørdag i september inviterer LEGOLAND til koncert. Gæsterne kan opleve en perlerække af kunstnere i form af Sigurds Bjørnetrio, Sys Bjerre, Burhan G og Bryan Rice live fra Event Scenen.

 

Læs mere om LEGOLAND Live

Læs mere


21-08-2011

Rasmus Seebach

 

30.000 gæster til Familie Open Air i LEGOLAND

Endelig fik Danmark et par gode solskinsdage. Knap 30.000 gæster benyttede lejligheden til at besøge LEGOLAND og se årets Familie Open Air.

 

Læs mere om Familie Open Air i LEGOLAND

Læs mere


09-08-2011

Rasmus Seebach

 

Koncertdag for hele familien

Lørdag d. 20. august afholdes Familie Open Air Koncert, og LEGOLAND kan blandt andre i år præsentere Rasmus Seebach, Medina og Alphabeat med flere.

 

Læs mere om Familie Open Air i LEGOLAND

Læs mere


01-07-2011

 

Rekorden kom hjem til Danmark

Efter tusindvis af byggetimer nåede gæsterne i LEGOLAND at bygge et 31,39 meter højt tårn. Dermed er verdens højeste LEGO tårn kommet hjem til Danmark.

 

Læs mere om LEGO World Tower Rekorden

Læs mere


15-06-2011

 

Verdens højeste LEGO® tårn bygges i LEGOLAND®

På bare 4 dage skal gæsterne i LEGOLAND forsøge at slå verdensrekorden på 31 meter, når LEGO® World Tower skal opføres i parken.

 

Læs mere om LEGO World Tower

Læs mere


27-05-2011

 

LEGOLAND og Hummel udfordrer AG København

I weekenden vandt AG København sit første danske mesterskab efter en suveræn sæson i toppen af dansk håndbold. Lørdag den 27. august kommer de populære spillere til LEGOLAND og tager kampen op mod parkens gæster.

 

Læs mere om AG København i LEGOLAND

Læs mere


04-05-2011

 

LEGOLAND udvider X Factor program

D. 14. maj afholdes X Factor Koncert i LEGOLAND. Udover Babou, Annelouise og vinderen Sarah kan LEGOLAND nu præsentere to navne yderligere: Rasmus og JR.

 

Læs mere om X Factor i LEGOLAND 

 

Fotos: DR, Bjarne Berguis Hermansen

Læs mere


18-04-2011

 

Mød hverdagens helte

Falck rykker ind i LEGOLAND® d. 30. april med udrykningskøretøjer, brandshow og røgdykkerbane. Imens giver Jesper fra X Factor to koncerter, som nok skal sætte pigehjerter i brand. Der er lagt op til en dag med fuld udrykning.

 

Læs mere om Falck dage i LEGOLAND

Læs mere


13-04-2011

 

 

X Factor finalisterne kommer til LEGOLAND®

For første gang efter den store X Factor finale samles Babou, Annelouise og vinderen Sarah til koncert. LEGOLAND lægger scene til genforeningen lørdag den 14. maj.

 

Læs mere om X Factor finalisterne 

 

Fotos: DR, Bjarne Berguis Hermansen

Læs mere


02-04-2011

 

’Kraften’ var med LEGOLAND®

Selv vejrguderne var på LEGOLAND parkens side, da Darth Vader i dag slog porten op til sæsonen 2011. Glade børn og forårsstemning gjorde indvielsen af Star Wars i Miniland til en fest.

 

Læs mere om Star Wars og åbningen af LEGOLAND

Læs mere


24-03-2011


 

LEGOLAND® åbner med Danmarks største Star WarsTM parade

Årets nyhed i LEGOLAND® er et nyt Star WarsTM område i Miniland. Derfor inviterer LEGOLAND alle børn til at deltage i Danmarks største Star WarsTM  parade, når parken åbner 2. april. Der er gratis entre for alle udklædte børn.

 

Læs mere om Star WarsTM

Læs mere


10-02-2011

 

Star WarsTM lander i Miniland

NYT i 2011: I LEGOLAND® Billund er man i fuld gang med at forberede næste sæsons store nyhed: Et helt nyt område i Miniland!

 

Læs mere om Star WarsTM

Læs mere


01-02-2011

 

Jul i LEGOLAND® afholdes ikke i 2011


Læs mere om Jul i LEGOLAND

Læs mere