Jungle Racers 

Er du vild med høj fart og høj bølgegang? Så er de forrygende vandscootere i Jungle Racers lige noget for dig. Men hold godt udkig, så du kan nå at styre uden om de luskede undervandsbomber.

Jungle Racers
Jungle Racers er lige noget for fartglade vovehalse, der ikke er bange for at blive våde. En sjov oplevelse for både børn og børnefamilier.

 

Du finder Jungle Racers i Adventure Land, de seje børns actionfyldte paradis. Gå gennem klippehulen og stig ombord i en af de forrygende Jungle Racers vandscootere, og få dig en vild tur med bølgegang og sug i maven. Men hold øjnene åbne, skipper, for ellers bliver du (vand)bombet!

 

Skarpt til styrbord, skipper!
Inde på bredden står poster, hvor tilskuerne kan udløse små undervandsbomber, så de sender et lille springvand i luften. Og så er det bare om at styre skarpt til siden, hvis du ikke vil rammes af et plaskvådt junglesprøjt.

  

  

Værd at vide
Kun for børn over 100 cm.

 

Køb billet til LEGOLAND online

  • Du skal være min. 100 cm for at prøve denne aktivitet
  • Gæster under en bestemt højde eller alder skal ledsages. Se Safe & Fun skiltet ud for den enkelte aktivitet. Er du i tvivl, så henvend dig ved aktiviteten.
  • Ikke tilladt for gangbesværede og gæster, der ikke ved egen hjælp kan holde fast. Handicappede skal være ledsaget af en hjælper (max. 3).