Atlantis by SEA LIFE

Hold på hat og dykkerbriller, og tag med de seje LEGO® dykkere på ekspedition til Atlantis by SEA LIFE™. Men vær forsigtig! Atlantis’ skat bliver bevogtet af levende hajer!

 

Atlantis by SEA LIFE
Glæd dig til at dykke ned i en fantastisk LEGO verden under havets overflade – og til en sjov oplevelse, som hele familien, store som små, kan samles om.

 

Kom tæt på hajer og forsvundne skatte
I LEGOLAND® parkens store undersøiske attraktion, kommer du på en ”rejse” til Atlantis, hvor modige eventyrere i alle aldre kan opleve ubåde, skibsvrag, tropiske fisk og en skat fyldt med kostbare ædelstene - og ikke mindst komme tæt på lyslevende hajer.

 

Ta’ plads i ubåden
Rejsen begynder med, at alle tager plads i den store ”ubåd” og ser en kort film om det forsvundne Atlantis. Dørene går op, og turen fortsætter ud på havets bund forbi spændende akvarier, mens LEGO dykkere viser vejen til Atlantis, der bevogtes af levende hajer!

 

Se en haj fra neden!
Glæd dig til at opleve de mange tropiske fisk, de yndefulde konæserokker, japanske kæmpekrabber og spændende hajer. Se Atlantis’ egne søhesteunger, der er lige så søde, som de er sjældne. Og i den gennemsigtige glastunnel mellem de to store akvarier svømmer hajerne langsomt forbi lige over dit hoved. Så her kan du faktisk se en haj fra neden!

 

Mød Danmarks største krabber – hvis I tør!
Tag en dyb indånding, og gør jer klar til en vaskeægte monsteroplevelse. Atlantis by SEA LIFE™ har fået Danmarks største japanske kæmpekrabber. Og de venter på jer med deres 2 meter lange klofang. I kan stikke hovedet op i en glaskuppel og se kæmpekrabberne på helt tæt hold. Mon I tør?

 

Køb billet til LEGOLAND online

  • Spring køen over Køb et Express pas i LEGOLAND parken og få hurtig adgang til op til 9 udvalgte aktiviteter. Passet giver adgang til én tur per aktivitet og gælder hele dagen. Bemærk: Begrænset antal pas pr. dag.