Vikings River Splash 

Ta’ på vaskeægte vikingetogt med Vikings River Splash, og glæd dig til et otte meter frit ”vandfald” – men pas på, vikingerne kommer!

Vikings River Splash
Er du en ægte viking? Så ta’ med på det vildeste vikingetogt i Vikings River Splash, hvor du suser ned ad floden i store vikingeflåder, så skægget blafrer, og skumsprøjtet står dig om ørerne. Vikings River Splash er en vild og våd oplevelse for børn over 115 cm – og voksne.

 

Ta’ på vaskeægte vikingetogt
Glæd dig til et vaskeægte vikingeeventyr, der begynder i vikingelanghuset, hvor du i rivende fart sejler ud på en farefuld færd. På turen møder du Midgårdsormen, en stor rød LEGO® drage og et kæmpestort vikingeskib med drabelige LEGO vikinger, der er bevæbnet til tænderne. Men farerne lurer også inde på land blandt publikum, der kan sende vandsprøjt mod vikingeflåderne. Så duk dig, hvis du ikke vil være våd! 

  

Van(d)vittigt frit ”vandfald”
Turen afsluttes med manér, når du bliver hejst højt, højt op i vandelevatoren – og derefter ryger ned i frit ”vandfald”.

 

Psst. Hold øje med den gæve viking, der hjælper til ved vikingeskibet. Måske får du et dask med skjoldet, når du går om bord.

 

Værd at vide
• Børn fra 115 cm må tage turen ledsaget af en voksen over 18 år
• Du skal være 130 cm for at køre alene

  

 

Køb billet til LEGOLAND online

  • Du skal være min. 115 cm for at prøve denne aktivitet
  • Ikke tilladt for gravide og personer med hjerte-, nakke-, ryg- eller andre helbredsmæssige problemer.
  • Gæster under en bestemt højde eller alder skal ledsages. Se Safe & Fun skiltet ud for den enkelte aktivitet. Er du i tvivl, så henvend dig ved aktiviteten.
  • Ikke tilladt for gangbesværede og gæster, der ikke ved egen hjælp kan holde fast. Handicappede skal være ledsaget af en hjælper (max. 3).
  • Spring køen over Køb et Express pas i LEGOLAND parken og få hurtig adgang til op til 9 udvalgte aktiviteter. Passet giver adgang til én tur per aktivitet og gælder hele dagen. Bemærk: Begrænset antal pas pr. dag.