LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND® BILLUND RESORT – EN VERDEN FULD AF LEG
Forestil dig en verden bygget af mere end 60 millioner LEGO® klodser i LEGOLAND. Slå dig løs i Skandinaviens største indendørs vandland i Lalandia. Hils på 40 brølende løver i GIVSKUD ZOO. Gå på opdagelse i Danmarks naturlige vidundere og bliv en del af den fascinerende historie i Vejle, Kolding, Vejen, Billund, Varde, Esbjerg og Middelfart kommuner.

 

Velkommen til LEGOLAND Billund Resort!

Se kort over resortet her.

LEGOLAND Billund Resort i Billund, Vejle, Vejen, Kolding, Varde, Esbjerg og Middelfart Kommuner

 

Årets nyhed 2015: Fra en fjern fjern galakse…

…lander verdens største model af LEGO klodser i LEGOLAND®. Luke Skywalkers LEGO X-wing Starfighter er bygget af mere end 5 millioner LEGO klodser. Den er 3 m høj, har et vingefang på 13 m og vejer mere end 20 ton! Oplev de glødende jetmotorer og et sejt lyd- og lysshow, der giver en følelse af, at rumskibet er klar til kampen mod Darth Vader. Se samtidig hvordan den gigantiske LEGO model blev bygget og mød de kendte LEGO Star WarsTM figurer. 

LEGO® Star Wars X-wing Starfighter

 


Hold verdens bedste miniferie midt i LEGOLAND 

Ta’ hele familien med på en eventyrlig miniferie på Hotel LEGOLAND. Når du bor på Hotel LEGOLAND eller i LEGOLAND Holiday Village (familieværelser eller hytter), kan du købe Resort Pass og få ubegrænset adgang til både LEGOLAND, Lalandia Aquadome og GIVSKUD ZOO under hele dit ophold. Book dit ophold her.  Book dit ophold her.

 

Vi ses i en verden fuld af leg!

 

Sæsonpas
Der er også mulighed for at opgradere Resort Pass’et til et LEGOLAND Sæsonpas og hermed få adgang til LEGOLAND hele sæson 2015. Opgraderingsprisen til LEGOLAND Sæsonpas er 50 DKK. NB! Opgraderingen skal foretages inden afrejse fra LEGOLAND Billund Resort. Køb Sæsonpas her.

 

LEGOLAND BILLUND RESORT er Nordeuropas største oplevelsesresort.