LEGOLAND® Familie OPEN AIR Koncert - INFO

Læs her om VÆRD AT VIDE og SIKKERHED & RESTRIKTIONER i forbindelse med Familie Open Air koncerten i LEGOLAND.


VÆRD AT VIDE!


ADGANG TIL KONCERTOMRÅDET
Al indgang til koncertområdet skal ske gennem sluserne ved Polarland. Der er kun adgnag til koncertområdet med et gyldigt koncertarmbånd.

ARMBÅND

Husk at du skal bære armbånd for at være på koncertpladsen. Det er en god idé at tage armbåndet på før du kommer til koncerten. Armbåndet skal sidde på håndleddet, og det skal sidde korrekt monteret. Vurderes det at armbåndet sidder for løst, bliver det klippet af og udskiftet af en ansat

 

AUTOGRAFER
Selvom de besøgende kunstnere elsker at skrive autografer, så kan vi ikke garantere, at alle får en autograf. Se tidsplan for autografskrivning her 14 dage før koncerten, hvor i kan se hvor, hvornår og i hvor lang tid de besøgende kunstnerer skriver autografer.

BABYCARE
Er placeret til venstre for Info-teltet på koncertpladsen. Her er der puslefaciliteter, amme plads og mulighed for opvarmning af flaske og baby mad – et dejligt sted til en hyggestund med familiens mindste.
 
DANKORT
Det er muligt at hæve penge i vores ”Bank” på koncertpladsen. Vær opmærksom på at du kan hæve maks. kr. 1000. Det er ikke muligt at betale med Dankort ved udsalgsstederne på koncertpladsen.
Banken er åben 12.00 – 20.00. Nærmeste hæveautomat ud over koncert ”Banken” ligger i LEGOREDO® Town.
 
FOTO
Videooptagelser af koncerten er ikke tilladt uden gyldig tilladelse fra LEGOLAND®.
 
FØRSTEHJÆLP
Er uheldet ude så er hjælpen inden for kort afstand. Førstehjælpsteltet er klar til at yde hjælp hele dagen. Du finder Førstehjælpsteltet til venstre for Cartoon Network scenen
 
GLEMTE SAGER
Glemte sager indleveres til Info-teltet, hvor efter de bliver afleveret i Informationen ved indgangen.
 
HITTEGODS
Alle fundne værdigenstande, nøgler, mobiltelefoner, tasker og lignende kan afleveres I Info-teltet på koncertpladsen eller i Informationen ved indgangen.
 
HUNDE
Vi henstiller til, ikke at tage hunde med på koncertpladsen, - både af hensyn til hunden, men også af hensyn til andre gæster. MØDESTED
Mange mennesker på koncertpladsen kan gøre det svært at finde hinanden!
Aftal derfor et sted, hvor I mødes. Et godt sted er ved den store LEGO® Figur på koncertpladsen.
 
OBS - ID Armbånd
Til de mindste kan vi anbefale et synligt telefonnummer. Det løses meget enkelt med et ID armbånd eller med tusch skrevet på armen. Det gør en genforening meget lettere og hurtigere, hvis I er blevet væk for hinanden. ID armbånd sælges i Informationen ved indgangen og på koncertpladsen ved Info-teltet. 1 stk. kr. 25,00 eller 2 stk. for kr. 40,00.
 
PARKERINGSBILLET
Køb din Parkeringsbillet på Koncertpladsen. Se efter skiltet med P-BILLET! Du kan se en oversigt over parkeringsområderne ved LEGOLAND her. Du kan også købe din P-billet online inden du ankommer til parken her, du skal blot huske at printe den på forhånd.
 
TOILETTER
Toiletter forefindes ved indgangen til koncertpladsen, samt til højre for den store scene. Se efter skiltningen.

 

HANDICAPTOILET
Handicaptoilet findes ved indgangen til koncertpladsen, samt ved toiletterne på koncertpladsen. Se efter skiltningen.
 
VEJRET
Ta' regntøj med. Skulle det mod forventning regne, anmoder vi om at anvende regntøj/- regnponchoer i stedet for paraplyer, både af hensyn til sikkerhed og udsyn for alle.
Regnponchoer sælges på koncertpladsen og i flere af vores butikker i parken.
 
Sol fra en skyfri himmel
Skinner solen fra en skyfri himmel, så husk at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen.
Husk også at bruge solcreme. Solcreme kan købes på koncertpladsen.
 

SIKKERHED & RESTRIKTIONER

 

ALKOHOL
Ingen salg af alkohol og spiritus til unge under 18 år.
 
DRUGS / STOFFER
LEGOLAND® er imod brug af stoffer.
At tage stoffer er farligt, asocialt og ulovligt. Stoffer giver en utilregnelig adfærd, der kan ødelægge koncertoplevelsen for andre. Stoffer er ulovlige på koncertpladsen ligesom i resten af Danmark.
 
GRILL OG ÅBEN ILD
Af hensyn til alle gæsters sikkerhed i LEGOLAND, er det ikke tilladt at grille eller medbringe egen grill i parken eller på koncertpladsen. Ligeledes er anvendelse af åben ild ikke tilladt. Har I lyst til grillmad, kan vi henvise til restauranterne og fast food stederne. Beslaglagte effekter opbevares i Info-teltet og udleveres efter koncerten.
 
PAVILLONER, PARASOLLER OG PARAPLYER
Det er forbudt at opsætte pavilloner og parasoller. Det er både for din og andres sikkerhed og udsyn til scenen. Paraplyer må maks. være 1 meter i diameter, når paraplyen er udslået.
 
Beslaglagte effekter opbevares i Info-teltet og udleveres efter koncerten.
 
TELTE, LÆHEGN OG STOLE
Opstilling af telte og læhegn på koncertpladsen er forbudt. Telte og læhegn vil af hensyn til sikkerhed og udsyn for LEGOLAND koncertgæster blive bedt nedtaget og i yderste konsekvens beslaglagt og udleveret ved koncertafslutning. Der er ligeledes heller ikke tilladt at medbringe store stole. 
 
Beslaglagte effekter udleveres efter koncerten.
 
VAGTER
Vagterne har i samarbejde med personale fra LEGOLAND øverste myndighed på pladsen. Venligst følg de instrukser de giver dig.    

maj 2014
man tir ons tor fre lør søn
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8