LEGOLAND® Familie OPEN AIR Koncert - INFO

Her finder I praktiske oplysninger i forbindelse med Familie Open Air Koncerten i LEGOLAND d. 15. august.

VÆRD AT VIDE!

 

Armbånd - KONCERTEN ER UDSOLGT!

Husk at du skal bære armbånd for at være på koncertområdet. Det er en god idé at tage armbåndet på, før du kommer til koncerten.

Ved 'Udsolgt koncert' skal du forberede dig på at der vil være mange mennesker på koncertområdet og vi henstiller til at ankomme i god tid.

Børn under tre år behøver ikke armbånd.


Babycare

Du finder BabyCare telt på koncertområdet. Her er der puslefaciliteter, ammeplads og mulighed for opvarmning af flaske og babymad – et dejligt sted til en hyggestund med familiens mindste.

 

Dankort

Det er muligt at hæve penge i vores 'Bank' på koncertområdet. Vær opmærksom på at du kan hæve maks. kr. 1000. Banken er åben 11.30 – 20.00.

Der er enkelte udsalgssteder på koncertområdet, der tager imod dankort. Se efter skiltningen.

Nærmeste hæveautomat ud over koncert 'Banken' ligger i LEGOREDO® Town. Derudover findes hæveautomat uden for hovedindgangen til LEGOLAND og i Informationen.

 

Foto

Videooptagelser af koncerten er ikke tilladt uden gyldig tilladelse fra LEGOLAND®.

 

Førstehjælp

Førstehjælpsteltet er klar til at yde hjælp hele dagen. Se efter Førstehjælpsskiltet på pladsen.  

 

Glemte sager

Glemte sager indleveres til Info-teltet, hvorefter de bliver afleveret i Informationen ved indgangen.

 

Hittegods

Alle fundne værdigenstande, nøgler, mobiltelefoner, tasker og lignende kan afleveres i Info-teltet på koncertområdet eller i Informationen ved indgangen.

 

Hunde

Vi henstiller på det kraftigste til ikke at medbringe hunde på koncertområdet, - både af hensyn til hunden, men også af hensyn til andre gæster. Hunde er dog velkomne i LEGOLAND.

 

Kørestolsplatform
Der vil på koncertområdet være en kørestolsplatform, så kørestolsbrugere vil have bedre udsyn til scenen og storskærmen. Platformen vil være placeret i nærheden af den midterste indgang til området, samt tæt på handicaptoilet. Platformen er kun til et begrænset antal kørestole! Ophold på platformen er på eget ansvar, og den vil ikke være bemandet af vagter. Ved spørgsmål kontakt vagter på området.

 

Mødested

Mange mennesker på koncertområdet kan gøre det svært at finde hinanden!
Aftal derfor et sted, hvor I mødes.

OBS - ID Armbånd
Til de mindste kan vi anbefale et synligt telefonnummer. Det kan løses med et ID armbånd eller med tusch skrevet på armen. Det gør en genforening meget lettere og hurtigere, hvis I er blevet væk for hinanden.
ID armbånd kan findes ved indgangen og i infoteltet på koncertområdet. Derudover sælges de i bedre kvalitet i de fleste butikker i LEGOLAND samt på koncertområdet i teltet ved siden af Banken på koncertdagen.  

Ørepropper & Høreværn

I de tilfælde, hvor de små koncertgæster skulle have behov for enten ørepropper eller høreværn, kan disse enten medbringes eller købes på pladsen.

 

Mobildækning

Ved mange mennesker samlet på et sted kan der være udfordringer med mobildækning. Aftal derfor et mødested i det tilfælde at I ikke kan få fat på hinanden.

 

Mobilladestation
I ’infoteltet’ på koncertområdet kan man på eget ansvar oplade sin mobiltelefon. Vi kan ikke garantere at have alle slags opladere, men bestræber os på at have de mest gængse.

 

Parkeringsbillet

Køb din P-billet online inden du ankommer til parken her, du skal blot huske at printe den på forhånd. Du kan også købe din P-billet på parkeringsområderne eller på koncertområdet på dagen, se efter skiltet med P-billet!. Se en oversigt over parkeringsområderne her.

 

Toiletter

Toiletter forefindes ved indgangen til koncertområdet, samt på selve koncertområdet. Se efter skiltningen.

Handicaptoilet

Handicaptoilet findes ved indgangen til koncertområdet. Se efter skiltningen.

 

Vejret

Ta' regntøj med
Skulle det mod forventning regne, anmoder vi om at anvende regntøj/- regnponchoer i stedet for paraplyer, både af hensyn til sikkerhed og udsyn for alle.

Regnponchoer sælges på koncertområdet og i flere af vores butikker i parken.

 

Sol fra en skyfri himmel
Skinner solen fra en skyfri himmel, så husk at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen.

Husk også at bruge solcreme. Solcreme kan købes på koncertområdet.

 


SIKKERHED & RESTRIKTIONER

Alkohol

Ingen salg af alkohol til unge under 18 år.

 

Rygning

Som udgangspunkt er LEGOLAND røgfri. Vi henviser rygere til vores dedikerede rygeområder. Til events og koncerter i LEGOLAND vil der være oprettet midlertidige rygezoner på områderne. Se efter skiltning, der henviser til Rygezone.

 

Drugs / stoffer

LEGOLAND® er imod brug af stoffer.

Stoffer er ulovlige på koncertområdet ligesom i resten af Danmark.

 

Grill og åben ild

Af hensyn til alle gæsters sikkerhed i LEGOLAND, er det ikke tilladt at grille eller medbringe egen grill i parken eller på koncertområdet. Ligeledes er anvendelse af åben ild ikke tilladt.

Har I lyst til grillmad, kan vi henvise til restauranterne og fast food stederne.

 

Pavilloner, parasoller og paraplyer

Det er ikke tilladt at opsætte pavilloner og parasoller. Det er både for din og andres sikkerhed og udsyn til scenen.
Paraplyer må maks. være 1 meter i diameter, når paraplyen er udslået.

Evt. beslaglagte effekter opbevares i Info-teltet og udleveres efter koncerten.

 

Telte, læhegn og stole

Opstilling af telte og læhegn på koncertpladsen er forbudt. Telte og læhegn vil af hensyn til sikkerhed og udsyn for LEGOLAND koncertgæster blive bedt nedtaget og i yderste konsekvens beslaglagt og udleveret ved koncertafslutning. Det er ligeledes heller ikke tilladt at medbringe store stole, men I er selvfølgelig velkomne til at tage en lille sammenklappelig festivalstol med under armen.

 

Vagter

Vagterne er i samarbejde med personale fra LEGOLAND øverste myndighed på pladsen. Venligst følg de instrukser de giver dig i en hvilken som helst situation.

 

Børneområde

Der vil til koncerten i LEGOLAND forefindes børneområde, hvor der er adgang for personer u. 150 cm. Der er desuden adgang for kørestole* samt personer med ”Vis Hensyn” skilt, under forudsætning af at personen er u. 150 cm. Evt. ledsager (1 person) kan få adgang til området, men skal opholde sig i den bagerste del samt sidde ned i området, da det primært er forbeholdt børn. Vagternes anvisning skal følges, og det er dem der afgør, hvorvidt man kan få adgang, samt om der er plads i området.

Vigtig info: Børneområdet er åbent kl. 11.30-18.30. Herefter vil det blive fjernet til dagens sidste koncert.

 

* Kørestolsbrugere henvises også til kørestolsplatformen på koncertområdet.

oktober 2012
man tir ons tor fre lør søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11